Įkraunama...
Įkraunama...

APTAMIL mišinukai

QUOTE(jurci @ 2012 03 11, 20:26)
Sveikos,
sakykit ar aplamil paprastas arba ha yra tirstoki, ar tokie skysti, kaip vandenėlis? nes mažoji sunkiai pasotinama, reikia sotaus mišinuko. valgem aptamil comfort, labai gerai buvo, bet viduriukai pasidarė skystoki ir žali. net nebežinau į ką keist.

Sveika
i nieka ir nekeiskit..paprasciausiai duokit kmynu arbateles atsigerti Susitvarkys viskas tada...
Atsakyti
Sveikos, sakykit o aptamil comfort galima istisai gerti ar reikia riboti ir maisyti su kitokiu misinuku? g.gif
Atsakyti
Galite gerti net iki 12 men , jei tinka vaikeliui. Mes gerem nuo 2 men iki 7 men, nes buvo pilvo degliukai ir putimas.
Atsakyti
sweikos mamytes turiu klausimeli,mes pradejom naudoti aptamil komfotr bet maniske pradejo labai atpilineti,na dar tik 2 dienas tenaudojam,ar gali buti kad ji dar tik nepriprato ir todel atpilineja?
Atsakyti
Prie misinuko pripranta per dvi savaites
Atsakyti

! 
Nuo šiol visoms skelbimų autorėms (nepriklausomai nuo to, perka, parduoda ar dovanoja mišinukus) skirsiu įspėjimus su draudimu rašyti. Nejaugi taip sunku laikytis taisyklių? http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=513795

Atsakyti
Merginos, matėt, Aptamiliai atpigo bigsmile.gif
Pastebėjau Maximoj, po to ir Iki. Mano vaikis dar geria vakarais prieš miegą, papirksiu kelias pakuotes. Kas nors žinot, ar visam laikui kaina sumažėjo ar kokia akcija g.gif Gal Aptamilo FB reikia paklaust g.gif
Atsakyti
Merginos, vakar aptamil 1+ misiny radau kirmele blink.gif vaikas geria, o aš žiūriu kazkas plaukioja piene.. Neteko girdeti tokiu siaubu? Poka ismeciau, bet ar pirkti vėl ta pati?? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2012 07 07, 14:48)
Merginos, vakar aptamil 1+ misiny radau kirmele blink.gif vaikas geria, o aš žiūriu kazkas plaukioja piene.. Neteko girdeti tokiu siaubu? Poka ismeciau, bet ar pirkti vėl ta pati?? sad.gif

vajetauuuu..Reikejo nunest i prekybos centra kur pirkote ji..Virsune sakyciau..Eina sau,niekada kazkaip net negaleciau pagalvoti.Duodu savajai kt.misinuko,nu net nesusimasciau,kad taip gali buti doh.gif Nuo siol reiks ziuret doh.gif
Atsakyti
Kad gal prekybos centras ne prie ko čia.. Galėjau daug kur nest, bet kas iš to. Buvau kažkur forume skaičius, kad kažkuri mamyte irgi kirmina rado, bet pamaniau nesąmone, negali būt. Vat tau ir misinukai verysad.gif
Atsakyti
O kur laikėt mišinuką? Kokioj pakuotėj? Galėjo patekti ir jūsų spintelėj jau būnant, nuo kitų kruopų, miltų, atidžiai apžiūrėkit savo spinteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 07 08, 11:18)
O kur laikėt mišinuką? Kokioj pakuotėj? Galėjo patekti ir jūsų spintelėj jau būnant, nuo kitų kruopų, miltų, atidžiai apžiūrėkit savo spinteles  4u.gif

Laikiau spintelej, kur daugiau nėra jokių maisto produktu, jokių kruopu. Uzdarytoj originalioj pakuotej. Ir tos maistines kirmeles kiek žinau kitokios, baltos, o čia... Fui nenoriu prisiminti to vaizdo. schmoll.gif
Atsakyti