Įkraunama...
Įkraunama...

APTAMIL mišinukai

Tai buvo pirmas misinukas kuri bandeme ir deja siaubingai atpilinejo dukra nuo jo - teko keisti
Atsakyti
norejau paklausti...man ir su pirmu ir su antru vaiku taip pat...ant dezutes raso, kad pvz, kai tokia norma vaikas suvalgo turetu valgyti kas 5 val...o man valgo tokia norma kas 3 valandas.... kaip jums yra, ar pagal dezutes nurodymus ar irgi neatitinka?
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 06 21, 18:56)
norejau paklausti...man ir su pirmu ir su antru vaiku taip pat...ant dezutes raso, kad pvz, kai tokia norma vaikas suvalgo turetu valgyti kas 5 val...o man valgo tokia norma kas 3 valandas....  kaip jums yra, ar pagal dezutes nurodymus ar irgi neatitinka?

as nematau ant dezutes tokio rodiklio g.gif matau tik maitinimu skaiciu per diena, paruosto misinelio kiekis, vandens kiekis ir sauksteliu kiekis g.gif mes isvalgome norma kur yra 5-8 savaites - 170ml ir gaunasi mazdaug 5 kartai per diena kas 3 valandas, nors mums jau trys menesiai ir turetumem valgyti 200ml bet dukrai pilnai pakanka 170ml ir svorio priaugam labai gerai, tai daugiau jai net ir nesiulau, jeigu truktu manau kad ji reikalautu, o dabar yra soti ax.gif siaip maziukai ir turi valgyti kas 3 valandas as pirma karta girdziu kad kazkur rasoma kas 5val g.gif gal ne taip paskaitei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2011 06 21, 21:33)
as nematau ant dezutes tokio rodiklio  g.gif  matau tik maitinimu skaiciu per diena, paruosto misinelio kiekis, vandens kiekis ir sauksteliu kiekis  g.gif  mes isvalgome norma kur yra 5-8 savaites - 170ml ir gaunasi mazdaug 5 kartai per diena kas 3 valandas, nors mums jau trys menesiai ir turetumem valgyti 200ml bet dukrai pilnai pakanka 170ml ir svorio priaugam labai gerai, tai daugiau jai net ir nesiulau, jeigu truktu manau kad ji reikalautu, o dabar yra soti  ax.gif  siaip maziukai ir turi valgyti kas 3 valandas as pirma karta girdziu kad kazkur rasoma kas 5val  g.gif  gal ne taip paskaitei?  unsure.gif

doh.gif biggrin.gif biggrin.gif o taip biggrin.gif ten parasyta 5 maitinimai per 24 valandas....ne taip supratau biggrin.gif bet faktas tas jog man gaunasi vistiek koke 7-8
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 06 22, 12:31)
doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  o taip biggrin.gif  ten parasyta 5 maitinimai per 24 valandas....ne taip supratau biggrin.gif  bet faktas tas jog man gaunasi vistiek koke 7-8

Tai ir gerai, 7-8 maitinimai yra normalu mirksiukas.gif dar gali pasiskaiciuoti pagal kita formule. Vaikas turi suvalgyti 1/5 savo svorio per para. Taigi jeigu taviskis(-e) sveria pvz 5kg tai per para turi isvalgyti 1000ml ax.gif ir pasiskaciuok kaip ten jum gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 06 21, 16:56)
norejau paklausti...man ir su pirmu ir su antru vaiku taip pat...ant dezutes raso, kad pvz, kai tokia norma vaikas suvalgo turetu valgyti kas 5 val...o man valgo tokia norma kas 3 valandas....  kaip jums yra, ar pagal dezutes nurodymus ar irgi neatitinka?

Nebeda,ten gi tik preliminariai paskaiciuota,beto gi lentelej nurodytas svoris irgi i debesis traukia biggrin.gif As neziuriu i tas nuorodas,duodu tiek kiek reikia ir kada reikia smile.gif

beja,mes valgom Apatamil 1 mums lb tinka,patinka ir naudosim iki metuku (bent jau taip planuoju) nes va pvz pas mus Airijoj ant dezutes raso,kad tinka iki 12men. O stai mamyte viena is LT sake,kad ant lietuvisko Apatamil1 raso,kad tinka tik iki 6men doh.gif tai cia jau nesamone kazkokia. Beja,Airijoj akuote yra 900gr mirksiukas.gif ne 800gr.
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 06 22, 20:54)
Nebeda,ten gi tik preliminariai paskaiciuota,beto gi lentelej nurodytas svoris irgi i debesis traukia biggrin.gif  As neziuriu i tas nuorodas,duodu tiek kiek reikia ir kada reikia smile.gif

beja,mes valgom Apatamil 1 mums lb tinka,patinka ir naudosim iki metuku (bent jau taip planuoju) nes va pvz pas mus Airijoj ant dezutes raso,kad tinka iki 12men. O stai mamyte viena is LT sake,kad ant lietuvisko Apatamil1 raso,kad tinka tik iki 6men doh.gif  tai cia jau nesamone kazkokia. Beja,Airijoj akuote yra 900gr mirksiukas.gif  ne 800gr.

as kai pirmam vaikui lt naudojau aptamila, tai po 6 men reikejo keisti i aptamila2... o cia tikrai pirmoji dezute tinka iki 12 men.
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 06 22, 19:27)
as kai pirmam vaikui lt naudojau aptamila, tai po 6 men reikejo keisti i aptamila2... o cia tikrai pirmoji dezute tinka iki 12 men.

O juokingiausia dar tai,kad pas mus Aptamil2 yra alakniems vaikuciams,tai cia jei norima nuo 6men keiti Apatmil 1 i Apatamil 3,o LT siulo i 2 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 06 22, 21:51)
O juokingiausia dar tai,kad pas mus Aptamil2 yra alakniems vaikuciams,tai cia jei norima nuo 6men keiti Apatmil 1 i Apatamil 3,o LT siulo i 2 blink.gif

as tai kai kita men i lietuva vaziuosiu atostogu, tai maisteli is cia vesiuosi, kad paskui nekiltu problemu ...nes jei tokie nesutapimai yra g.gif
Atsakyti
As irgi vezciausi,jau vien del kainos skirtumu... Siaip maniau,kad visur jie vienodi,o pasirodo susigncyjom su viena mamyte ir abi nuvarem ziuret ant pakuociu,nu ir va rezultatas doh.gif buvau sokiruota.
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 06 22, 22:21)
As irgi vezciausi,jau vien del kainos skirtumu... Siaip maniau,kad visur jie vienodi,o pasirodo susigncyjom su viena mamyte ir abi nuvarem ziuret ant pakuociu,nu ir va rezultatas doh.gif  buvau sokiruota.

bet tai ir kainu suolis nemazas, kai as pirma vaika lt auginau, tai aptamilas buvo tik paprastas arba atpilynejientiems vaikams, jokiu comfort ir t.t. nebuvo...ir beto pakuotes buvo popierinese dezese....kainavo po 34 litus....o ir gauti to maistelio vos ne deficitas buvo pries beveik 5 metus...jei rasdavai klaipedoj kokioj parduotuvej ar vaistinej tai griebdavau iskarto kokias 6-8 pakelius, nes kita diena atvazeves galejai nerasti isvis....o geriausiai kai keite pakelius is popieriniu i tuos dabartinius, tai gerai kad uzsipirkus turejau, nes beveik menesiui aptamila is prekybos iseme buvo, kol pakeite doh.gif cia pries menesi ir airijoj keite pakuotes, dangteliai truputeli skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
Oho,as kai vyresnelei pries 4m kitokiu daviau,tai dideliu bedu nebuvo,kol viduriukai neeme kietete. Tada perejom prie tokio misinio (kitos firmos) kad irgi gaudavom isskirtinai tik klaipedo akropolio maximoj doh.gif tai irgi imtavom po n pakuociu iskart biggrin.gif o db kazkaip nebuvo cia airijoj dideliu bedu del dangtuku keitimo biggrin.gif
Atsakyti