QUOTE(**sea** @ 2011 02 16, 17:17)
Perskaiciau visa tema ....
NU zinai as ne specialiste, galiu pasidalinti tik savo mintim. Gal Lietuvoj jau rengiami seminarai ir del alkoholio?buvo tik del rukymo gal jie padetu tau issiaiskinti
Is to ka parasei nezinau tavo motyvu,kodel nusprendei nebegerti ir ar tai tau buvo rimta problema? Vien del skonio matyt butu sunkoka, nes pats skonis labai kintantis dalykas, o jau prie alkoholio esam senai isipratine ir ner bedos su tuo, juk esam taip aukleti dauguma ,kad vos ne bele ka galim suvalgyti, jei esam isitikine kazkokia to nauda. Pati nevertoju alkoholio jokiom formom 7 metai, man nustoti buvo didziausias motyvas vaiku laukimas, o dabar jau vaikai ir toks gana stiprus suvokimas viso to absurdiskumo....
Apie ta paragavima rasoma knygoja apie viena gurksni , viena taure ir t.t. nera vieno, iskart yra visas likes gyvenimas gerimo.
Nemanau,kad cia hipnoze, manau reikia samoningumo, suvokimo, per stebejima saves ir aplinkos. Jei idomu paanalizuok Sinelnikovo knygas apie pasamone gal pasidarys aiskiau,kodel vis dar norisi isgerti, ko tau is to reikia ismokti
Supranti, kaip tikesi taip ir bus, jei galvosi,kad reikia ideti daug pastangu taip ir bus, jei tikesi, kad lengvai gali nustoti ir tau ne tik kad nereikia pastangu, bet ir apima dziaugsmas ,kad nereikia pilti to truco i save - bus taip
Siaip ar taip viskas tera pamokos naudingos arba malonios musu gyvenime ir is visko mes mokinames
Papildyta:
Dar del linksmumo papasakosiu vaizdeli rodyta per TV slaptos kameros laida
Taigi prekybos centre sudelioja taures, i jas pripila vyno ir duoda zmn paragauti, sako prasom ragauti ir sudeti ,kuris cia geriausias, 5 taures ...
Oi ,kad ragavo zmn , makalavo ten tas taures, uoste, aiskino kaip gerai pazysta vynus, rode ,kuris cia super geras ,kuris prastas
Butu viskas gerai , jei nebutu i tas taures ipiltas tas pats vynas
Juokas is tikruju ima is tu vadinamu ekspertu vyno ir jo megeju.
Dirbau restorane Airijoj 3 metus, tai tiek prisiziurejau, kad galiu drasiai sakyti,kad yra butent taip kaip toj laidoj. Nieks ten tu kokybiu nesupranta, galima pgl skoni atskirti, kuris sausesnis ,kuris saldesnis ir vsio, kur ten kas geliu,ziedu ir vaisiu aromatus iskasa neisivaizduoju
Isragavau ten visus vynus beveik, nu nera skirtumo tarp vyno uz 10 e ir uz 80 e

Tikrai saldus yra tik gaminti su cukrumu, tikri vynuogiu vynai gana rugstus, net patys saldziausi, kokius turejom, vokiski , rugstus, tik ne taip baisiai. O tas vadinamas tikrasis sampanas

brrrr nezinau kiek reiktu prie tokio skonio pratintis ,kad ivardinti tai skanu...Nu jo ir samane kai kam skani....
Su ta vyno industrija , kaip toj pasakoj Karaliaus drabuziai, tik niekas nenori apsikvailinti ir pripazinti,kad nuogas