Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių Pabališkių susibūrimas

QUOTE(aulina @ 2011 03 03, 16:51)
seima, jeigu wc nebus, siūlyčiau atsisakyti burbuliuoto gėrimo  lotuliukas.gif
pagalvojau, kad nevarginti taviškio, gal mums atsinešti po pagalvėlę ir pasisėdėti ant parketo, tada ir stalo ir kėdžių nereiktų  smile.gif
nise, taurės puiki mintis  thumbup.gif Seima įdėk savo fasado foto į albumą, kad ateičiau pas tave, o ne pas tavo kaimynus  biggrin.gif Ar visos žinote kuris seimos namas? Nise, zinai?
Nise, dar feme įtrauk, tikiuosi ir ji ateis  4u.gif

aisku feme ateis drinks_cheers.gif ziuriu cia jau apsisprendet pas seima daryti rolleyes.gif nors gal ir gerai, nes vakar atvaziavo man virtuves surinkineti, o nesurinko nieko, tik laikinai spintele su kriaukle istate, kad vanduo butu doh.gif nes kai isrinkinejo, tai visus varztus ir kojeles dejo i dezute, kurios dabar neranda doh.gif lotuliukas.gif bus bajeris, jei netycia pakliuvo i siuksliu maisa cool.gif
Papildyta:
QUOTE(tryliktoji @ 2011 03 04, 09:17)
pasiskaičiau temos pradžioj-pasirodo - į etten leurą eisim biggrin.gif
Papildyta:
o aš tyliai džiaugiaus, kad prie pat manęs biggrin.gif Sumaišiau su kažkuo

gal galit mane kas nors tiksliai apsviesti kur tai yra? i az, pageidautina ir nuoroda su maps.lt 4u.gif drinks_cheers.gif nes as sugebejau tik is nezinau kelinto karto ivaziuoti i ta isgirtaji aplinkeli, kuris neitiketinai ilgas! o rimtai greiciau taip gaunasi iki akropolio vaziuoti? doh.gif zodziu, dabar suku ratus aplink siaulius ir mokausi kur kas yra doh.gif
Atsakyti
http://www.maps.lt/map/default.aspx

Kurios neisivaizduojat. Kelia pasirinkit ; MARSRUTAI, ir ten iveskit savo adresa A, o Etten leuro 67 B, ir jums parodys kur orientuotis...O namo musu, tikrai nesumaisysit, nes toks babaužis vienas testovi pilkas...kol kas. Ant lango pirmame aukste 67 uzrasyta.

1. Del tauriu, tai gal ir gerai butu, nes as dabar jau nepamenu kokiose dezese jos pas mane sukrautos... 4u.gif

2. Maista galim tikrai uzsisakyt (prie sampes, aisku desertai, ir braskes tiktu, bet kai kam geriausias saldumynas - mesa thumbup.gif ). Galim ir pica uzsisakyt...
O sampes tai po buteli uzteks?

3. Turiu pasiulyma, kad nepamirstumet isisegt kortele su savo vardu(slapyvardziu), nes naujokams sunku bus visus atsimint.. ax.gif

4. Wc yra toks sklypo gale (tolokai brist, ir bijau, kad neikristumet, ar dar geriau su visu tuoletu i upeli nenuriedetumet)... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima is 5: 04 kovo 2011 - 12:48
Na, spec tryliktajai pastatysiu kibiriuka, tik, va sveciu WC dar duru neidejo biggrin.gif , jei prireiks , gausim dainuot garsiai... gathering.gif alc.gif sokiai.gif assa.gif

Taip is atsvesim MOTEROS diena brunette.gif
Atsakyti
sveikos. ot tai saunuole seima-viskam turi atsakymus. liuks, man patinka tokie susiejimai . as galiu ir daugiau ka atnesti, man visai netoli, nesunku bus.rasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Grazus Femme vaizdelis, tokios puokstes nepadarysiu, bet labai skaniai atrodo...ir kvepia...
Atsakyti
taip nuoru sampes, kad jauciu siandien vakare atsidarysiu drinks_cheers.gif , o ypac kai maximoje 30%nuolaida, kad prisipirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 03 04, 15:20)
Na, spec tryliktajai pastatysiu kibiriuka, tik, va sveciu WC dar duru neidejo biggrin.gif , jei prireiks , gausim dainuot garsiai... gathering.gif  alc.gif  sokiai.gif  assa.gif   
Taip is atsvesim MOTEROS diena brunette.gif

liuks drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nise @ 2011 03 04, 17:35)
taip nuoru sampes, kad jauciu siandien vakare atsidarysiu drinks_cheers.gif , o ypac kai maximoje 30%nuolaida, kad prisipirkau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif as irgi noreciau rolleyes.gif tik kazin ar galima su padidejusiu spaudimu, ka? unsure.gif siandien kai pasimatavau tai doh.gif biski nuo kraustymusi ir stresu uzkiles doh.gif
Atsakyti
ziurint, femme, koks kiekis. jei taure, tai manu blogai bus su tuo spaudimu, bet...... jei butelaiti visa-savijauta liuksiska mirksiukas.gif mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2011 03 04, 18:19)
ziurint, femme, koks kiekis. jei taure, tai manu blogai bus su tuo spaudimu, bet...... jei butelaiti visa-savijauta liuksiska mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

surizikuosiu gal lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 03 04, 20:33)
surizikuosiu gal  lotuliukas.gif  doh.gif

Kiek mano zinios siekia, tai sampanas musa spaudima, todel as lepse juo piknaudziaut negaliu cry.gif , man viskis tinka, jis kelia, tonizuoja... o ir galvos ryte neskauda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima is 5: 05 kovo 2011 - 11:38
QUOTE(seima is 5 @ 2011 03 05, 12:38)
Kiek mano zinios siekia, tai sampanas musa spaudima, todel as lepse juo piknaudziaut negaliu cry.gif  , man viskis tinka, jis kelia, tonizuoja... o ir galvos ryte neskauda...

nu surizikavau ir neapsirikau lotuliukas.gif doh.gif jau siandien savijauta tai liuks buvo, visa diena name plusom... eina sau... neisivaizduoju kaip speti viska issiplauti, jau grindis tai siandien su blicu nezinau kiek kartu ploviau doh.gif lotuliukas.gif o dar pirsta isipjovus, tai ziauriai griauzia nuo to blico, kokias 5 poras pirstiniu pakeiciau, nes vis suplysdavo...
nu ir aisku, siandien kai jau atidziau i viska pasiziurejau, tai ir broko radau... ir siena viena nelabai lygi, ir prie palangu pridaryta, dazai atsilupe, ir plyteles vienoj vietoj kreivai paklijuotos doh.gif rolleyes.gif nu zodziu...
Atsakyti
nepergyvenk,to broko ir mes radom, kad ir buvom salia mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti