Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių Pabališkių susibūrimas

Labutis,

drinks_cheers.gif štai ir aš parsibeldžiau į Lietuvėlę bigsmile.gif O čia merginos kad sukrutusios dėl šampės vakarėlio thumbup.gif
Pritariu kad negamintumėm suši šį kartą, geriua kažką paruošto atsinešti iš namų. Man atrodoužteks ir po butelaitį kiekvienai, nes mes kai su sidarbine plaštake trise išgėrėm 4 butelius, paskui ėjom su rogėm važinėtis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(tryliktoji @ 2011 03 04, 09:17)
pasiskaičiau temos pradžioj-pasirodo - į etten leurą eisim biggrin.gif
Papildyta:
o aš tyliai džiaugiaus, kad prie pat manęs biggrin.gif Sumaišiau su kažkuo

Gzimaileine ten gyvena, tik jos įvažiavimas iš Bačiūnų g mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2011 03 06, 00:32)
nepergyvenk,to broko ir mes radom, kad ir buvom salia mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tik nesijuokit dabar... papasakosiu kaip vakar vos infarkto negavau doh.gif lotuliukas.gif taigi, visa laika kazkaip name budavom, kai nereikia elektros jungt, nes budavo sviesu... o vakar iki velumos dirbom, pakavom, telikus jungem doh.gif tai isijungiu svetainej sviesa... nu ir ka... dega tokia viena spingsule vienoj pusej laidas isvestas kyso... o visos lubos daugiaus tokios lygios lygios .... nu nafig galvoju, tai ka....bus tik viena lempa isvesta doh.gif mintyse ir ne mintyse pradejau keikt statybininkus, spaudimas jauciu iki 200 uzkilo lotuliukas.gif einu aiskintis su vyru, o tas po garaza kuitesi - tai paskui paaiskino, kad viskas atvesta yra ir kur reikia ten ir padarys doh.gif vienu zodziu doh.gif

Papildyta:
QUOTE(gi2lux @ 2011 03 06, 23:34)
Labutis,

drinks_cheers.gif štai ir aš parsibeldžiau į Lietuvėlę  bigsmile.gif  O čia merginos kad sukrutusios dėl šampės vakarėlio  thumbup.gif
Pritariu kad negamintumėm suši šį kartą, geriua kažką paruošto atsinešti iš namų. Man atrodoužteks ir po butelaitį kiekvienai, nes mes kai su sidarbine plaštake trise išgėrėm 4 butelius, paskui ėjom su rogėm važinėtis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif geras vakarelis buvo lotuliukas.gif as su buvusiom kaimynem tai atsimenu viena karta po vakarelio paryciais pasirasiau su dviraciais ant piliakalnio vaziuoti doh.gif pasiemem toki jauna nevedusi kaimyna, kad mus priziuretu, tai tiek cirku buvo, tiek kartu mus ten kele is grioviu doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
O per musu isleistuves is kauno, tai isgerem 2 dezes sampo, tai po to viena kaimyne iejo i supakuota spinta biggrin.gif per tuos visus celofanus smile.gif
Atsakyti
feme, kaip savijauta? Pasveiksi iki ketv.?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 03 07, 11:14)
feme, kaip savijauta? Pasveiksi iki ketv.?

tikriausiai taip, jau ir dabar normaliai jauciuosi, kuiciuosi po namus ax.gif tik zinau, kad kazkada ketvirtadieni turesiu iki panevezio palekt, tikiuosi spesiu grizt 4u.gif arba veliau prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
femme, va cia tai isleistuves thumbup.gif thumbup.gif ilgam visi turetuprisiminti thumbup.gif lotuliukas.gif
merginos, tai gaminam namuose ar uzsisakom bendrai???? as is po darbo bijau, kad nespesiu kazko prigaminti. ka jus manot????/
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2011 03 07, 19:24)
merginos, tai gaminam namuose ar uzsisakom bendrai???? as is po darbo bijau, kad nespesiu kazko prigaminti. ka jus manot????/

manau,nesukim sau galvų-užsisakysim picų wink.gif laaabai tiks su šampanu biggrin.gif
Tikiuos, per rt bus aiškus dalyvių skaičius-tada žinosim kiek ir ko užsakyt tai valandai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2011 03 07, 22:14)
manau,nesukim sau galvų-užsisakysim picų wink.gif laaabai tiks su šampanu biggrin.gif
Tikiuos, per rt bus aiškus dalyvių skaičius-tada žinosim kiek ir ko užsakyt tai valandai wink.gif

As galiu ir taip ir taip, idomu butu, kazkuri raset susiu uzsisakyt? Galim ir picu... biggrin.gif Tai 18 val renkames, ar truputi veliau? g.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kiniečių užsisakom? galiu grįždama iš darbo užsukti į tilžę Panda g.gif
Atsakyti
Busiu pirma pasveikinusi jus visas su kovo 8aja!

user posted image

Mylekit ir bukit mylimos, zydekit, svajokit mielosios!

O taip sakant i ta pacia tema papasakosiu kaip siandien ''puikiai'' sutikau vakara doh.gif lotuliukas.gif Nu as nebuciau as, jeigu be nuotykiu kur nors ka nors padaryciau doh.gif Taigi buvau nulekus i nama su santechniku, paskui jau ruosiuosi isvaziuoti, ogi trakst ir raktas laukiniu duru nuluzo berakinant doh.gif Visa laime, kad durys buvo pradarytos, nes kaip intuityviai pabandziau pasukioti (jis gan sunkiai pas mus sukasi kazko)... Nu ka... Raktas nuluzes, dalis liko spynelej, istraukt bandau - negaliu, vyro su antru raktu siauliuose ner doh.gif Tai susirandu Makita lotuliukas.gif doh.gif pirma karta laikiau rankose.... ir atsisuku spynele ... tada su ja lekiu i moki vezi... viskas vyksta apie 21,30 pries uzsidaran.... ten aisku kuom pakeist spyneles neranda... bet istraukia rakto uzluzusio galiuka... Tada lekiu i buta ir visais imanomais budais knisimo ir ieskojimo susirandu atsargini rakta.... lotuliukas.gif doh.gif lekiu i nama ir susistatau spyna...

ka tik grizau namo... ikaliau sampes... o keltis 6 doh.gif

labanakt wub.gif 4u.gif
Atsakyti
feme, nelabai supratau bute gyveni ar name. Jeigu pati spyną tamsoje sutvarkei - super moteris esi 4u.gif Kur vyras buvo arba tas santechnikas, kodėl nepaėjo?

Dėl užkandos, namie gaminti nenorėčiau. Kiti pasiūlymai tinka. Idealu būtų jeigu gi2lux sutiktų atvešti kinietiško maisto thumbup.gif thumbup.gif Žinoma, jeigu galėtų 4u.gif Man be mėsos ko nors kinietiško 4u.gif Noriu pabandyti kažko nekasdieniško smile.gif Gi2lux, ką Pandoje su šeima mėgstate?
Papildyta:
QUOTE(seima is 5 @ 2011 03 08, 00:23)
As galiu ir taip ir taip, idomu butu, kazkuri raset susiu uzsisakyt?  Galim ir picu... biggrin.gif  Tai 18 val renkames, ar truputi veliau?  g.gif

ketvirtadienis bus trumpesnė darbo diena, vėliau nei 18 val. gali būti nejauku, nes bus tamsu, gatvė turbūt nepašviesta, nerastume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 03 08, 01:16)
Merginos, o gal kiniečių užsisakom? galiu grįždama iš darbo užsukti į tilžę Panda  g.gif

4u.gif oi jei maista is Tilzes,kartu su manim priciuptum po 20v,butu liuks!
tada gal ir sampes reiktu daugiau! biggrin.gif
nes musu gerimo komandai ner lygiu!!!! hi,hi,hi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrineplastake: 08 kovo 2011 - 11:04

Sveikinu visas kaimynėles su Moters diena!
user posted image

QUOTE(aulina @ 2011 03 08, 09:41)
feme, nelabai supratau bute gyveni ar name. Jeigu pati spyną tamsoje sutvarkei - super moteris esi  4u.gif Kur vyras buvo arba tas santechnikas, kodėl nepaėjo?

Dėl užkandos, namie gaminti nenorėčiau. Kiti pasiūlymai tinka. Idealu būtų jeigu gi2lux sutiktų atvešti kinietiško maisto  thumbup.gif  thumbup.gif Žinoma, jeigu galėtų  4u.gif Man be mėsos ko nors kinietiško 4u.gif Noriu pabandyti kažko nekasdieniško  smile.gif Gi2lux, ką Pandoje su šeima mėgstate?
Papildyta:
ketvirtadienis bus trumpesnė darbo diena, vėliau nei 18 val. gali būti nejauku, nes bus tamsu, gatvė turbūt nepašviesta, nerastume  smile.gif

Galiu parvežti iš Pandos, tik visos surašykite ką kuri norėtų, manau užtektų 1 didelės porcijos 2 žmonėms, joms 50% nuolaida thumbup.gif man patinka vištiena, kiauliena, jautiena, antiena. Tik jūros gėrybės schmoll.gif

QUOTE(sidabrineplastake @ 2011 03 08, 12:01)
4u.gif oi jei maista is Tilzes,kartu su manim priciuptum po 20v,butu liuks!
tada gal ir sampes reiktu daugiau! biggrin.gif
nes musu gerimo komandai ner lygiu!!!! hi,hi,hi

hihihi.gif nu kam taip baisiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gal tada renkamės val, 18 sugalvojam ko norėtumėm, užsakom telefonu, o aš nuvažiuosiu į Tilžę paimti maisto ir sidabrinėsplastakės? Kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gi2lux: 08 kovo 2011 - 11:38