Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių Pabališkių susibūrimas

QUOTE(gi2lux @ 2011 03 24, 12:00)
o kam jo atsikratyti? taigi kavoj yra antioksidantas. Ir šokoladas gėris, toks pat kaip daržovės, šokoladas yra daromas is kakavos pupeliu. Pupeles yra daržoves.  Cukrus daroms is cukriniu runkeliu. Jie priklauso daržovėms.
o tas sveikiausias maistas yra sriuba. o geriausia sriuba yra alus  lotuliukas.gif
va kokio juodo jumoro aš jums papyliau nuo ryto  hihihi.gif čia matyt man iš po darbinės nakties  blush2.gif sėdėjau iki 3 vak šiąnakt, iš vakaro kavos prigėriau, meigo visiškai nesinorėjo  thumbup.gif

labas rytas  4u.gif

Oho pasikavinus atejau, tai buciau is troskulio numirus, jus beskaitydama... rolleyes.gif

Atsakyti
sveikutės wink.gif

QUOTE(seima is 5 @ 2011 03 21, 21:23)
Kam reikia nuotrauku,atsiuskite i AZ savo el pasta, atsiusiu,  turiu jas 3, lauksim dar is  tryliktos...

vajeee juk nuotraukas turiu doh.gif dar net nepersikėliau iš fotiko - amnezija man lotuliukas.gif

QUOTE(aulina @ 2011 03 22, 09:07)
Tryliktoji, žadėjai kovą pirkti šiltnamį, ar jau turi?

planai atidedami verysad.gif

QUOTE(Beržė @ 2011 03 22, 18:21)
kuri daretes ar esate mate padaryta - neatrodo labai nenaturaliai???

esu mačius padaryta-man gražu wink.gif Kaip aulina sako-jai atrodo nenatūraliai, užtat negražiai. O aš manau, jei dievulis antakiais neapdovanojo-padės šiuolaikinės technologijos thumbup.gif Antakių permanentinį reik darytis tokiu atveju, jei natūralūs plaukeliai reti ir labai šviesūs, nes jis daromas į odą wink.gif Vaizdas toks ir yra-kaip kad chemiškai dažytų antakių, tik reik turėt omeny, kad paties plaukelio nenudažo, tik odą tongue.gif, tai jei antakių plaukeliai tankūs bet šviesūs, kogero, su permanent atrodys ne kaip cool.gif Ir dar-antakius reik "darytis" pas tą meistrą, kurio darbus gali gyvai apžiūrėt wink.gif Ne kiekvienas sugeba profesionaliai parinkt atspalvį ir kiek įmanoma pritraukt galutinį vaizdą prie natūralaus wink.gif
Papildyta:
sumasčiau laikytis delčios dietos lotuliukas.gif kas su manimi bigsmile.gif ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tryliktoji: 24 kovo 2011 - 14:40
QUOTE(tryliktoji @ 2011 03 24, 15:41)
sumasčiau laikytis delčios dietos  lotuliukas.gif kas su manimi  bigsmile.gif ??

drinks_cheers.gif aš jungiuos, tik kas nors pasiūlykit dar kokią vieną dietą, nes nuo vienos būsiu alkana lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu bet kokia aš šiandien nuopeza doh.gif rašau visokius briedus lotuliukas.gif
Atsakyti
gi2lux, bet tos pupeles kavos, kur tu perki brangokos. o kieno "gamyba"
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

mergikes, uzsimaniau kavos cia paskaitinejus blush2.gif
Kas cia per briedai apie dietas??? lotuliukas.gif Kam jum reikia, merginos??? Visos grazios, strainos, zydit. NERA KO MARINTIS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pavasaris - dziaukites gyvenimu mirksiukas.gif

Del permanentinio - man antakiu plaukeliai labai isbyrejo po abieju nestumu, be to -sviesus - uzknisa dazyt. Noreciau permanentinio bet esu naturaliste - biski bija nenaturalaus rezultat - juk per menesi nenunyks... Per kiek laiko tas permanentinis isbluka, dingsta?
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 03 26, 12:26)
labas rytas 4u.gif

mergikes, uzsimaniau kavos cia paskaitinejus blush2.gif
Kas cia per briedai apie dietas??? lotuliukas.gif  Kam jum reikia, merginos??? Visos grazios, strainos, zydit. NERA KO MARINTIS 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Pavasaris - dziaukites gyvenimu mirksiukas.gif

Del permanentinio - man antakiu plaukeliai labai isbyrejo po abieju nestumu, be to  -sviesus - uzknisa dazyt. Noreciau permanentinio bet esu naturaliste - biski bija nenaturalaus rezultat - juk per menesi nenunyks... Per kiek laiko tas permanentinis isbluka, dingsta?

As i pusmeti karta rudai nusidazau antakius, kirpykloje, kaip ten vadinasi, nezinau... Tai gerai gaunasi... o permanent gal nelabai antakiams? g.gif Dirbtinai turetu atrodyti...
Atsakyti
Sveikos kaimynkos smile.gif

Ziuriu aprime pokalbiai, bene be sampano, kalba nesirisa? smile.gif))
Sorry, kad retai uzeinu, bandau adaptuotis prie naujo darbo ir jo kiekio ... Kol kas judu pirmyn, tik tiek, kad darbams prie namo visai nebelieka laiko...Griztu kasdien namo, paziuriu i neispakuotas dezes ir neturiu jegu pabaigti jas isdelioti...

Kaip jus?
Atsakyti
sveikos. kur dingusios????/
man kaip sunku siandien buvo keltis, siaubas, tas valandu sukinejimas schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
ir dar. uzregistravau etten-leuro gatve dalyvavimui Darom 2011. tai kas netingesit, o ypac gyvenancios sioje gatveje, balandzio16d. i talka, tvarkysim visa pamiske lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 03 26, 19:10)
Sveikos kaimynkos smile.gif

Ziuriu aprime pokalbiai, bene be sampano, kalba nesirisa? smile.gif))
Sorry, kad retai uzeinu, bandau adaptuotis prie naujo darbo ir jo kiekio ... Kol kas judu pirmyn, tik tiek, kad darbams prie namo visai nebelieka laiko...Griztu kasdien namo, paziuriu i neispakuotas dezes ir neturiu jegu pabaigti jas isdelioti...

Kaip jus?

OOOOOO kokie zmones... blink.gif

O as, jau pamaniau, kad pamatei ir issigandai musu lotuliukas.gif

Manau visos i laukus darzus islekusios, tai mazai besedi prie kompo...

Mano seimyna, tai neissikapsto, tai viena, tai kita serga verysad.gif , o as namie tupiu prie ju, nera kada nei jus paskaityt...
Papildyta:
QUOTE(nise @ 2011 03 28, 19:49)
ir dar. uzregistravau etten-leuro gatve dalyvavimui Darom 2011. tai kas netingesit, o ypac gyvenancios sioje gatveje, balandzio16d. i talka, tvarkysim visa pamiske lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na, saunuole, jei busim sveiki, DARYSIM...

Man kazkaip tas laiko kaitaliojimas nepatinka.
GAletu taip kaip dabar yra ir palikti, sviesu vakare, taip smagu... KAd nebereiktu rudeni kaitaliot, butu faina...
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 03 28, 22:34)
OOOOOO kokie zmones... blink.gif
O as, jau pamaniau, kad pamatei ir issigandai musu lotuliukas.gif
Manau visos i laukus darzus islekusios, tai mazai besedi prie kompo...
Mano seimyna, tai neissikapsto, tai viena, tai kita serga verysad.gif , o as namie tupiu prie ju, nera kada nei jus paskaityt...
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif nu jo jo.. sitoki kieki sampaniuko pamacius lotuliukas.gif thumbup.gif is tikro tai net geda paciai... tikrai sunku prie nauju darbu adaptuotis, net namu neturiu kada susitvarkyt doh.gif rolleyes.gif
bet ikurtuves pas mane tikrai bus drinks_cheers.gif is anksto kvieciu visas mirksiukas.gif
dabar, kai jau gyvenam name kelios savaites, tai kiek lenda broku visu, tai net bloga darosi doh.gif rolleyes.gif plyteliu klijuotojus, tai net prameciau lauk, liko vonia nebaigta klijuoti cool.gif doh.gif sienos visos kreivos, jau net plika akim matosi doh.gif klijavo akmenis ant kamino sieneles, kur krosnele statysim, tai su tokiais tarpais, kad net siena matosi doh.gif nezinau kuom dabar juos uzpildyti schmoll.gif vienu zodziu... statybos, jautri tema blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
susitikimo fotkes pagaliau persiunčiau gi2lux wink.gif ji dažniau prisijungia-paplatins norinčioms.

Vaikai miega, aš prie kompo, MB skaldo malkas-gražu žiūrėt biggrin.gif

Kaip jūs visos? ar neužpuolė virusai?? mus ROTA užpuolęs buvo doh.gif išsikapstėm jau visi ačiū dievui.

QUOTE(Beržė @ 2011 03 26, 11:26)
Noreciau permanentinio bet esu naturaliste - biski bija nenaturalaus rezultat - juk per menesi nenunyks... Per kiek laiko tas permanentinis isbluka, dingsta?

nesidaryk kokiam kioske ir viskas bus ok biggrin.gif Padaro juk kaip šešėlį-vos pilkšvą ar rusvą wink.gif Svarbu, kreipkis į profus su ilgamete patirtim. Jei apsispręsi-vieną Vilniuj prirodysiu wink.gif
Vaizdas laikosi apie 3-4 metus-priklausomai nuo odos wink.gif Pas mane jau lyg 3 metai bus -pablukę kažkiek, bet vaizdas dar puikus wink.gif tiesiog, nebe tiek ryšku, kaip buvo pirmais metais. Ateik pažiūrėsi-savaitgalį nepasidažius esu lotuliukas.gif

QUOTE(nise @ 2011 03 28, 17:32)
man kaip sunku siandien buvo keltis, siaubas, tas valandu sukinejimas

drinks_cheers.gif tikėkimės, rudenį nebereiks sukt

QUOTE(femme_fatale @ 2011 03 28, 22:58)
kiek lenda broku visu, tai net bloga darosi 

užjaučiu-tikrai nesmagu..Su tuo dalyku , kogero, kiekviena susidūrėm .. kitaip sakant-brokas-neatsiejamas nuo statybų lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tryliktoji: 02 balandžio 2011 - 13:18