Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių Pabališkių susibūrimas

labutis 4u.gif

štai ir aš ax.gif sugrįžom iš Paryžiaus wub.gif ten pavasaris jau, gėlės žydi, medžiai su lapukais bigsmile.gif einu nuotraukas iš fotiko perkelsiu į kompą rolleyes.gif

Disneylendas - tikra vaikų svajonė, tikrai verta nuvažiuoti. Tik po kelionės norisi dar vienos klionės bet kur, svarbu be vaikų doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 04 02, 14:28)
Disneylendas - tikra vaikų svajonė, tikrai verta nuvažiuoti. Tik po kelionės norisi dar vienos klionės bet kur, svarbu be vaikų  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif keliom dienom vykot? kuo? kur apsistojot?
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 04 02, 15:28)
labutis  4u.gif

štai ir aš  ax.gif sugrįžom iš Paryžiaus  wub.gif  ten pavasaris jau, gėlės žydi, medžiai su lapukais bigsmile.gif einu nuotraukas iš fotiko perkelsiu į kompą  rolleyes.gif

Disneylendas - tikra vaikų svajonė, tikrai verta nuvažiuoti. Tik po kelionės norisi dar vienos klionės bet kur, svarbu be vaikų  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, siandien patyriau neapsakomai idomu dalyka - vegetarisko maisto ruosima-pamokele... Patiko labai, skanu tai neapsakomai... ir ten prisiragavus jau visa diena praejo, o dar soti jauciuosi... Dabar eisiu kepti Samoso (a la kibinai), vaikai reikalauja parodyt... Na, patiko man toks maistas... thumbup.gif

Gi2lux, mano pasta turi, prasau persiust nuotraukas...

Apie Disneilanda placiau, placiau, maniskems jau irgi laikas pats tas butu pamatyt, tai idomu kainos, dienos, apsistojimas, ir t.t kas patiko, kas nepatiko, i ka atkreipt demesi perkant kelione?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 02 balandžio 2011 - 18:49
keliones foto sudejau i FB. Dauguma esat drauguose, tai matysit mirksiukas.gif
važiavom mašina, nes MB reikėjo į Vokietiją užsukti darbo reikalais. Išvažiavom šeštadienį apie pietus, sekmadienį buvom Vokietijoj, ten buvo mums užsakytas viešbutis, pirmadienį kol MB tvarkėsi reikalus, mes su vaikais pasivaikščiojom mieste ir po pietų tęsėm kelionę link Paryžiaus. Tą naktį miegojom aikštelėj netoli Disneylendo, Pas mus nemaža mašina, nusilenkia sėdynės, prisiputėm per visą mašiną čiužinį ir puikiausiai išsimeigojom. Nuo ryto prisiregistravom viešbutyje pačiam Disneylende. Ėmėm Disney's Sequoia Lodge viešbutį. Pirkau sausio pradžioj, buvo 2 akcijos - vaikai iki 12 metų apgyvendinami viešbuty ir į parkus įleidžiami nemokamai, o kita kad perki 2 naktims, gyveni 3 naktis, o į parkus gauni bilietus 4 dienom. Taip pat iki balandžio 5d ten skaitosi žiemos sezonas, tai kainos mažesnės. Mokėjau netoli 600eur už viešbutį, bilietai į parkus įskaičiuoti į tą kainą. Tai realiai tiek kainuoja 2 naktys 2 suaugusiems. aišku visos kitos išlaidos ir kuras, kainavo dar tiek pat ir su kaupu.
Antradienį nuo ryto ėjom į parkus, pramogavom visą dieną, trečiadienį taip pat, o ketvirtadienį iki pietų, vėliau važiavom į Paryžiaus centrą pasivaikščioti, kilom į Eifelio biokštą wub.gif penktadienį dar turėjom visą dieną praleisti Disneylende, bet MB pakietė į svarbų susitikimą Vokietijoj, tai penktadienį paryčiui išvažiavom verysad.gif Viena pati dar mielai dieną ten praleisčiau, bet su vaikais jau buvo sočiai, ypač su mažąja. kainos pačiam Disneylende kosminės. Tiek maisto, tiek suvenyrų ir žaislų, kukliai užkąsti vos užtenka 40 eur doh.gif aišku McDonalde per pus pigiau, bet kiek jame maitinsies.
Pats Paryžius labai patiko,tik labai nusivarėm nuo kojų, nes susidėliojau maršrutą su nemažai objektų, tai nužingsniavom apie 15km, kojos į ... jau lindo. Gerai kad buvom pasiėmę vežimėlį mažajai, tai nors su ja nebuvo problemų thumbup.gif
trumpai tariant turiu naują meilę - Paryžių wub.gif noriu dar kartą ten sugrįžti, tik be vaikų, su vyru. Idealiausia būtų nakvoti porą naktų. Londonas truputį nublanko, nors jis buvo man pats pačiausias miestas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 04 03, 00:04)
Antradienį nuo ryto ėjom į parkus, pramogavom visą dieną, trečiadienį taip pat, o ketvirtadienį iki pietų, vėliau važiavom į Paryžiaus centrą pasivaikščioti, kilom į Eifelio biokštą  wub.gif penktadienį dar turėjom visą dieną praleisti Disneylende, bet MB pakietė į svarbų susitikimą Vokietijoj, tai penktadienį paryčiui išvažiavom  verysad.gif Viena pati dar mielai dieną ten praleisčiau, bet su vaikais jau buvo sočiai, ypač su mažąja. kainos pačiam Disneylende kosminės. Tiek maisto, tiek suvenyrų ir žaislų, kukliai užkąsti vos užtenka 40 eur  doh.gif aišku McDonalde per pus pigiau, bet kiek jame maitinsies.
Pats Paryžius labai patiko,tik labai nusivarėm nuo kojų, nes susidėliojau maršrutą su nemažai objektų, tai nužingsniavom apie 15km, kojos į ... jau lindo. Gerai kad buvom pasiėmę vežimėlį mažajai, tai nors su ja nebuvo problemų  thumbup.gif
trumpai tariant turiu naują meilę - Paryžių  wub.gif  noriu dar kartą ten sugrįžti, tik be vaikų, su vyru. Idealiausia būtų nakvoti porą naktų. Londonas truputį nublanko, nors jis buvo man pats pačiausias miestas  ax.gif

Reiskias jungiesi ne tik prie Pabaliskiu, bet ir prie Paryziaus myletoju... wub.gif
Nors kai vaziuoja su ekskursiju vadovais daug kas nusivilia, o va mes su vyru ten savo masina pora kartu po kelias naktis buvom pries koki 14 metu, oi, as taip ir dusauju del tu vakaru, pasiplaukiojimo Senos upe, mazu gatveliu vakarais istustejusiu su jaukiomis kavinukemis, mazomis uzeigelemis, ... wub.gif wub.gif wub.gif
Ramybe, atsipalaidavimas, romantika nereali... wub.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
GI2UX- ot saunumelis,geras dalykas keliones thumbup.gif
einu fotkiu paziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
Gi2lux, labai gražios nuotraukos, šauni kelionė, nors ir apsiniaukę, bet ten kur lietus, dar gražesnės nuotraukos, o disneilendo vaizdai nuostabūs wub.gif wub.gif

QUOTE(gi2lux @ 2011 04 02, 23:04)
trumpai tariant turiu naują meilę - Paryžių  wub.gif  noriu dar kartą ten sugrįžti, tik be vaikų, su vyru. Idealiausia būtų nakvoti porą naktų. Londonas truputį nublanko, nors jis buvo man pats pačiausias miestas  ax.gif

Man asmeniškai Londonas labiau patiko nei Paryžius, bent iš pirmo žvilgsnio. Paryžiuje visko per daug, Londono metro tvarkingesni, Paryžiuje nėra kur apsipirkti (buvau specialiai nuvykusi į La Defance rajoną, kad galėčiau apsipirkti), visur kainos kosminės ir pan. Reikėtų dar apsilankyti, gal pakeisčiau nuomonę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 04 balandžio 2011 - 10:44
QUOTE(aulina @ 2011 04 04, 11:35)
Gi2lux, labai gražios nuotraukos, šauni kelionė, nors ir apsiniaukę, bet ten kur lietus, dar gražesnės nuotraukos, o disneilendo vaizdai nuostabūs  wub.gif  wub.gif
Man asmeniškai Londonas labiau patiko nei Paryžius, bent iš pirmo žvilgsnio. Paryžiuje visko per daug, Londono metro tvarkingesni, Paryžiuje nėra kur apsipirkti (buvau specialiai nuvykusi į La Defance rajoną, kad galėčiau apsipirkti), visur kainos kosminės ir pan. Reikėtų dar apsilankyti, gal pakeisčiau nuomonę  rolleyes.gif

metro Paryžiui nevažiavom, tik traukiniu, tai tikrai vaizdelis kraupus, londone infrastruktūra geresnė, bet pats miestas, erdvės man Paryžiui daug labiau patiko. Parduotuvėse nebuvom nei vienoj, tai nieko negaliu pasakyti. O gal tiesiog Londonas man jau pabodo g.gif vien pernai ten buvau 6 kartus
Atsakyti
QUOTE(sidabrineplastake @ 2011 04 04, 09:36)
labukas 4u.gif
GI2UX- ot saunumelis,geras dalykas keliones thumbup.gif
einu fotkiu paziuret mirksiukas.gif

IMESK MAN I AZ NUORODA NUOTRAUKOMS, AS NETURIU FB, ati nezinau, kaip juo naudotis verysad.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 04 04, 13:37)
IMESK MAN I AZ NUORODA NUOTRAUKOMS, AS NETURIU FB, ati nezinau, kaip juo naudotis  verysad.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

junkis į fb, draugaukime thumbup.gif
fb nuoroda neveiks, reikia būti registruotam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 04 04, 13:37)
IMESK MAN I AZ NUORODA NUOTRAUKOMS, AS NETURIU FB, ati nezinau, kaip juo naudotis  verysad.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Mano foto mato tik draugai, bet turėtų matytis ir tau 4u.gif
Atsakyti
gi2lux, faina. o siaip brangiai isejo kelione??? mes planuojam su masina vasara i italija lekti. bet .... nezinau.
gi2lux, kaip padARYTI, KAD FB TIK DRAUGAI NUOTRAUKAS MATYTU????
Atsakyti