Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių Pabališkių susibūrimas

sveikutės 4u.gif

QUOTE(tryliktoji @ 2011 04 11, 10:55)
Sveikos, kaimynkos !

savaitgalį buvau Berlyne-ten tikras pavasaris-žolytė žalia, medžiai šviežutėliais lapeliais pasipuošę, obelys, vyšnios žydi  wub.gif

thumbup.gif ką ten veikei?

Gal žinot iš kur gerų žemių daržui gauti ir kiek kainuoja? Reikia ruoštis sodininkystei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gi2lux: 11 balandžio 2011 - 16:11
QUOTE(gi2lux @ 2011 04 11, 18:11)
sveikutės  4u.gif
thumbup.gif ką ten veikei?

Gal žinot iš kur gerų žemių daržui gauti ir kiek kainuoja? Reikia ruoštis sodininkystei  doh.gif

sveikutes tai ka gryztam i darziukus ....super - pas tave dar kai tiek vietos.... mirksiukas.gif tai ir siltnamiukui ir darziukui . smile.gif vasaros pab. kvepianciais pomidoriukais ir agurkiukais smaguriausit ... niam niam nieko ner geresnio uz naminius tikrus pomiduriukus ypaz tuos maziukus . su druska ir duona .. thumbup.gif

as ir planuoku kazka daryt tik siais metais nezinau kaip pavys smile.gif

as kiek girdejau kad padoriomis kainomis atveza "šiauliu apzeldinimas". ten ir daugiau paslaugu jie teikia bet zeme sake veza
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gintvika @ 2011 04 12, 09:43)
sveikutes  tai ka gryztam i darziukus ....super - pas tave dar kai tiek vietos.... mirksiukas.gif  tai ir siltnamiukui ir darziukui .  smile.gif  vasaros pab.  kvepianciais pomidoriukais ir  agurkiukais smaguriausit ... niam niam  nieko ner geresnio uz naminius tikrus pomiduriukus ypaz tuos maziukus . su druska ir duona ..  thumbup.gif

as ir planuoku kazka daryt tik siais metais nezinau kaip pavys smile.gif

as kiek girdejau kad padoriomis kainomis atveza "šiauliu apzeldinimas". ten ir daugiau paslaugu jie teikia bet zeme  sake veza
rolleyes.gif

Kodel naujoke su 1 zinute patapai?
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 04 11, 17:11)
ką ten veikei?

Reikia ruoštis sodininkystei

prasinešėm per pardes su MB cool.gif

kaaaip tu viską spėji???? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2011 04 12, 13:37)
prasinešėm per pardes su MB cool.gif

kaaaip tu viską spėji???? bigsmile.gif

nieko aš nespėju doh.gif daugiau spėčiau jei mažiau tingėčiau blush2.gif

skambinau šiandien į apželdinimą, juodžemio/durpių/mėšlo mišinys kainuoja 70lt/m3, penktadienį liepė pasiskambinti.

Shopingas thumbup.gif Nors nesu Berlyne apsipirkinėjusi. Aš UK kai pripratau, tai man atrodo kad tik ten man tinkamų prekių ir išmierų yra doh.gif Kolegos grįžo iš USA, tai išvis ten nerealūs shopingai ir kainos doh.gif nuvažiavo su 1 lagaminu, grįžo su 6 lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, kiek mokate už internetą? Po 3-4 mėn. Pabaliuose ves šviesolaidį internetą, buvo atvykę ir mums pasiūlė už 28 Lt/mėn. Jeigu 3 metams pasirašytume sutartį, įvedimas būtų nemokamas.
Papildyta:
Mūsų abu kaimynai pasirašė sutartį, mes dar delsiame smile.gif
Atsakyti
Mes už Mezon mokam 69Lt unsure.gif Bet pas mus nėra kitop pasirinkimo, tik mobilus arba belaidis doh.gif
Už 29 Lt imčiau net nesusimasčiusi šviesolaidinį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 04 14, 09:21)
Mes už Mezon mokam 69Lt  unsure.gif Bet pas mus nėra kitop pasirinkimo, tik mobilus arba belaidis  doh.gif
Už 29 Lt imčiau net nesusimasčiusi šviesolaidinį  bigsmile.gif

mandriai padaryta: 9 mėn. moki po 1 lt, po to po 37 (taip 3 metus), bendrai gaunasi po 28 kas mėn. Galėsiu paieškoti vizitinės, pasiskambinsi, paklausi ar tavo pusėje ves, Pabaliuose planavo po 3-4 mėn. vesti, tik nežinau, ar visuose ar tik senuosiuose... MB sakė, kad šviesolaidinis greitesnis, geresnis už kitus.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 04 14, 11:48)
mandriai padaryta: 9 mėn. moki po 1 lt, po to po 37 (taip 3 metus), bendrai gaunasi po 28 kas mėn. Galėsiu paieškoti vizitinės, pasiskambinsi, paklausi ar tavo pusėje ves, Pabaliuose planavo po 3-4 mėn. vesti, tik nežinau, ar visuose ar tik senuosiuose... MB sakė, kad šviesolaidinis greitesnis, geresnis už kitus.

mūsų sutartis 2 ar 3 metams, tai dabar šituo naudosimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 04 14, 12:48)

As uz splius moku 25lt per men bet kiek zinau sviesolaidinis yra daug geresnis, nors as nesiskundziu ir siuo...Tiesiog nera Pabaliuose splius isivesti galimybiu...
Atsakyti
del sviesolaidinio reiks pasidometi.mums niekas dar nesiule. su ervemis sutartis greit baigsis, reiks galvoti.

pabaliskes, sestadieni i talka darom 2011. etten-leuro gatves gyventojai ypac laukiami. pradzia 10,00(tureti savo maisu)

merginos, pasigirsiu....... mano tulpes lenda kaip isprotejusios. pati nebepamenu kur ka sukaisiojau rudeni, tai kaip smagu dabar thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nise: 14 balandžio 2011 - 21:31
wub.gif
QUOTE(nise @ 2011 04 14, 23:30)
del sviesolaidinio reiks pasidometi.mums niekas dar nesiule. su ervemis sutartis greit baigsis, reiks galvoti.
pabaliskes, sestadieni i talka darom 2011. etten-leuro gatves gyventojai ypac laukiami. pradzia 10,00(tureti savo maisu)
merginos, pasigirsiu....... mano tulpes lenda kaip isprotejusios. pati nebepamenu kur ka sukaisiojau rudeni, tai kaip smagu dabar  thumbup.gif  thumbup.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
TULPES........ TULPES ................ Kaip grazu....
Atsakyti