Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 3 tema

QUOTE(Leslie @ 2011 01 22, 22:20)

Šiandien gavau tokią maikytę:

labai faina, spalva atitiko foto, dydžiu padidinta, ėmiau S, nešioju šiaip M ir kaip tik  4u.gif

O as jau kelis kartus bandžiau ją pagaut, rodo, bet į krepšelį neįsideda. Pagal nuorodą irgi nepagavo verysad.gif Galėsi ilgį ir plotį parašyti, gal dar pavyks 4u.gif
Atsakyti
Labai smagu del albumelio! thumbup.gif
Super gavosi 4u.gif
Man tai pagavo siandien balerinkes, jau nesitikejau isties ka mano dydis bus... Belieka tik tiketis kad nebus kaip su snikeriukais - 7,5UK vietoj 7,5Usa doh.gif
Stai tokias ax.gif

user posted image

Na manau man jcrew uzteks ilgam....gal.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nes bankrotas visiskas! Galetu jie jau baigti kuriam laikui su tais savo -40% off nes nepirkti neimanoma! Nezinau kelinta jau cia shopingito stadija, nesuskaiciuoju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 22 sausio 2011 - 23:53
Mergytes, gal kas interneto platybese uzmatet realia sio tasiuko foto?
user posted image
bo laabai jis man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 01 23, 00:54)
Mergytes, gal kas interneto platybese uzmatet realia sio tasiuko foto?
user posted image
bo laabai jis man wub.gif

O tu pagooglink jos pavadinima ir kai ismes paieskos rezulatus paspausk Images (Vaizdai)
4u.gif
Atsakyti
kurios kelnės skaitos lino-šilko? atsiliepimų daug, bet foto nebėra:
šitos?
user posted image
Atsakyti
jau radau, kad lino-šilko ax.gif
Atsakyti
man jau ziuriu visai amnezija nuo smutkiu pertekliaus biggrin.gif siandien kraciau savo spinta ir supratau, kad pries savaite uzsisakiau lygiai toki pat megztuka, ir netgi lygiai tokios pat spalvos, kuris jau guli pas mane spintoje ir laukia vasaros biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 23, 01:08)
man jau ziuriu visai amnezija nuo smutkiu pertekliaus biggrin.gif  siandien kraciau savo spinta ir supratau, kad pries savaite uzsisakiau lygiai toki pat megztuka, ir netgi lygiai tokios pat spalvos, kuris jau guli pas mane spintoje ir laukia vasaros biggrin.gif  doh.gif

Va cia tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Keliaus i isparduotuve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2011 01 23, 10:00)
Va cia tai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Keliaus i isparduotuve mirksiukas.gif

garantuotai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
KAip cia jus gerai ta albuma sugalvojot.
Tik jus man patarkit, maikuciu jcrew turiu, tai labai esu patenkinta perku s arba xs.
Bet va su megztukais nepataikai, nes daznausiai trumpoki man buna su 175cm.( cia apie merino su sagutem kalbu modeliukus)... o tokie megztukai grazus man ju.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 22, 21:36)
kadangi pass ne vienas jau išdalintas, nežinau, kas kelia, kas tik kels, bet dabar pažiūrėjau, kad albume nelabai eina prie kai kurių rūbų suprast koks dydis realiai jau žmogaus prie kokio J. Crew dydžio atitinka, pvz. http://www.flickr.co...N02/5378607232/ "fainute, medziagyte plonyte, XXS kaip tik". kaip tik kam? biggrin.gif XXS ar XS, ar S?  tongue.gif
Ir pavadinimus prirašykit tikslesnius, kad lengviau būtų orentuotis ateity ax.gif

cia jauciu is praeitos temos mano komentaras ikeltas biggrin.gif labai faina ideja del albumiuko drinks_cheers.gif thumbup.gif gal kas nors galit i az prisijungimo duomenis atsiust blush2.gif tada pabandyciau normaliai sudet komentarus, prie tu nuotraukyciu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gavu sias 2 dydi, su 67 liemeniu,96 klubais ir kudom kojom liux, as 173, kaip bridziukai ilgesni, bet labai fainos ir mielos smile.gif
turiu 4 dydi, kurios man dideles... jei kas mirksiukas.gif 100 dupcei smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 23 sausio 2011 - 12:04