Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 3 tema

koks prastas papildymas siandien buvo doh.gif . Mano daikciuku nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 01 23, 12:39)
koks prastas papildymas siandien buvo doh.gif . Mano daikciuku nebuvo schmoll.gif

Aš maikelių keletą nusiunčiau kad užsakytų smile.gif
Atsakyti
Taip laukiai, o kad ir buvu maikyciu, bet mano dydziu nebelike verysad.gif
a lauksiu ryt gal bus kazko g.gif ax.gif

Dabar suknutes labai laukiu su silkinem klostem prieky, bet bijau, kad per didele gali but unsure.gif Nesioju xs-s, emiau xxs, bet prisiskaiciau, kad padidinta g.gif doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 01 23, 12:39)

net papildymu to negaliu skaityt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 01 23, 13:39)

labai prastas verysad.gif as savo saliko nespejau pamatyti kaip jau parduotas.vakar daug rimtesnis buvo
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 23, 12:40)
Aš maikelių keletą nusiunčiau kad užsakytų smile.gif

as nespejau nei vienos nuciupt,kaip gaila negaliu verysad.gif vakar papildymas tikrai geresnis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 23, 13:06)
as nespejau nei vienos nuciupt,kaip gaila negaliu  verysad.gif vakar papildymas tikrai geresnis buvo biggrin.gif

Pažiūrėjau kad tik 1 liko krepšely doh.gif o dar net patvirtinimo neatsiuntė cool.gif
Atsakyti
Merginos, koki dydi reiktu imti dzinsinio sijonuko su 95cm klubais? http://www.jcrew.com...~~~~~/23235.jsp
Papildyta:
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 23, 14:20)
Merginos, koki dydi reiktu imti dzinsinio sijonuko su 95cm klubais? http://www.jcrew.com...~~~~~/23235.jsp

Nebespejau doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 23, 14:29)

Sitoki sijonuka as turiu wub.gif wub.gif wub.gif nerealus! man su 86-87cm dabar 0 dydis geras, bet ir atsargos yra, neaptemptas, nors jis truputi stretch. As manau Jums 2 uztektu tikrai 4u.gif

As visaj apsirgau, tai jokiu nuotrauku taip ir nepadariau, sorry. bet kai tik - iskarto sulauksit visos kruvos, juolab kad kita savaite ateina didziuule kruva Jcrew doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 23 sausio 2011 - 13:38
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 23, 14:38)
Sitoki sijonuka as turiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nerealus! man su 86-87cm dabar 0 dydis geras, bet ir atsargos yra, neaptemptas, nors jis truputi stretch. As manau Jums 2 uztektu tikrai  4u.gif

As visaj apsirgau, tai jokiu nuotrauku taip ir nepadariau, sorry. bet kai tik - iskarto sulauksit visos kruvos, juolab kad kita savaite ateina didziuule kruva Jcrew  doh.gif  blush2.gif

Aciu uz patarima, seksiu, gal kartais papildys dar ir spesiu ax.gif.
Sveikatytes ir lauksim nuotraukyciu 4u.gif. As tai dar tikiuosi, kad po kokio menesio SM isparduotuve padauges Jcrew prekiu, nes mamos masiskai perka ir vistiek kazka nenutaikys, tai gal nespejus dabar pagauti per isparduotuve ka isigysiu blush2.gif mastau.gif.
Atsakyti
Sveikos mergaitės norėjau pasiteirauti o kaip su dydžiais maudimuko kelnaičių ar atitinka? su 93 kokį dydį reikėtu?

Atsakyti
As jau kiek dienu maudymkes gaudau.. jeigu dydziu buna, tai nespeja nupirkti .. doh.gif
Idomu su 92 cm krutine ir 96 cm klubais 6 dydis bus gerai ? g.gif gal ka patars g.gif
Atsakyti