Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 3 tema

QUOTE(Iewuzze @ 2011 01 23, 18:22)
As vakar nukoviau sita suknele, labai patiko, kaip viena mergaite atrodo su siuo megztuku, bet niekaip XS nepagavau doh.gif  o vakar sita suknele buvo XS, tai ir ciupau rolleyes.gif tikiuosi nenusivilsiu ir tiks ax.gif
user posted image

Labai grazi suknele wub.gif. Maciau ir nuotraukyte su siuo megztuku, liuksiskai mergina atrode rolleyes.gif. Noreciau irgi sau paimt, bet bijau, kad sis modeliukas gali optiskai dar labiau padidint krutine, kuri ir taip didesne, nei reiktu doh.gif g.gif .
Atsakyti
Kas moka det tai idekit i albuma, neina man
Kelnes, su ~90 uodega - nulinis dydis idealiai. Labai smagios, nera skysta medvilne, patogios, uztrauktukai klesniu apacioje ir kisenese. Gavosi nufotografuot is virsaus tik doh.gif
user posted image
Suknele is mergaiciu skyriaus - 14 dydis, atitinka moteriska s-xs. Labai smagi, bet teko nest isiut pasijoni, nes persimate biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
net įlindau į tą mergaičių skyrių pasižvalgyt kas man ten tiktų biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 23, 19:43)
Suknele is mergaiciu skyriaus - 14 dydis, atitinka moteriska s-xs. Labai smagi, bet teko nest isiut pasijoni, nes persimate biggrin.gif

o koks jusu ugis? 4u.gif as su 162 ugiu irgi surizikavau ir is mergaiciu skyriaus uzsisakiau pora megztuku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 23, 18:56)
Labai grazi suknele wub.gif. Maciau ir nuotraukyte su siuo megztuku, liuksiskai mergina atrode rolleyes.gif. Noreciau irgi sau paimt, bet bijau, kad sis modeliukas gali optiskai dar labiau padidint krutine, kuri ir taip didesne, nei reiktu doh.gif g.gif .

dekui blush2.gif as tai nieko pries, kad man optiskai padidintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 01 23, 16:43)
Merginos, berods daug kas pirko tokias kelnytes. Jos atitinka dydi, kaip suprantu, nepadidintos?  4u.gif  4u.gif

cia yra atsiliepimu:
velvetai1
velvetai2
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2011 01 23, 19:38)
o koks jusu ugis? 4u.gif 

169 smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

siandien pirma karta apsipirkinejau jcrew, aisku neliko keliu megztuku unsure.gif
norejau paklausti, ar jcrew daznai pildo? Ar galima rytoj tiketis kad papildys ir atsiras mano norimos spalvos? Ir jei galima, tai ryte, diena ar kada?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
O man toks klausimas kilo, ar kas nors ką nors kada nors perka ne iš SALE skyriaus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 01 23, 20:32)
Sveikos smile.gif

siandien pirma karta apsipirkinejau jcrew, aisku neliko keliu megztuku  unsure.gif
norejau paklausti, ar jcrew daznai pildo? Ar galima rytoj tiketis kad papildys ir atsiras mano norimos spalvos?  Ir jei galima, tai ryte, diena ar kada?
Aciu 4u.gif

Kaip supratau, tai galiu dar kelias dienas tiketis papildymo apie 12-13val bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2011 01 22, 15:25)
nu ka galiu pasigirti snd uzsakyta clap.gif
user posted image

Kokios grazios, o spalva bigsmile.gif wub.gif wub.gif Gal galima nuoruoda? Nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 23, 20:59)
O man toks klausimas kilo, ar kas nors ką nors kada nors perka ne iš SALE skyriaus? biggrin.gif

Kartais perka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 23, 21:59)

Esu pirkusi ir ne viena karta. Labai jau buvo prireike ax.gif
Atsakyti