Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

oo, čia ne ir vežimų manjakių yr. Aš į būrį irgi hihihi.gif

Myliu foto, suuper darbukai. O siuviejimai kokie nuostabūs!!!! Aš numirčiau, jei man reikėtų ką išsiuvinėt...... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 21 vasario 2011 - 10:31
laugh.gif O tai ko nieks neprisijunge i manjaku bendramincius, mes net tema su erikiuxxx buvom sukurusios lotuliukas.gif

http://www.supermama...;#entry39294470

Meduolia, premijas as megstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 21 vasario 2011 - 11:07
Gitulia, aj ne schmoll.gif o ir erikiukx man nedraugė blush2.gif biggrin.gif na nieko asmeniško tiesiog...

oki teks premijuot biggrin.gif
Atsakyti
Ten ne draugai, ten bendraminciai lotuliukas.gif
Atsakyti
na taip, bendraminčiai, na kaip aš ne tiek įsisiautėjus kad labai dažnai vežimus keisčiau, nes tam ir šaibų padorių reiktų doh.gif , nes apie geresnius juk kalba eina biggrin.gif o bazarint neišbandžius to ar ano neapsimoka blush2.gif na jeigu trumpai nesilankysiu ten todėl, kad tiesiog nebus iš manęs naudos biggrin.gif visų emmaljungų ar bugaboo modelių tikrai neišbandžius, apsistojus ties vienu biggrin.gif
Atsakyti
As dabar perku naudotus idealios bukles (tik pirma vezima biski suklydau pirkdama nauja, neivertinau, kad greit noresiu kito), pavazineju ir parduodu uz ta pacia kaina, taip, kad kisene labai nenukencia, o kartais i pliusa iseina, bet cia jau vis tiek i bendramincius reik mirksiukas.gif

Na o gryztant vel prie temos, rodau vakarykste sauskelne ant modelio biggrin.gif
user posted image

user posted image

Ir noriu paklausti, kaip teisingai kalti spaudes i sauskelnes - ta prasme tas kur i ausytes jau kalasi uzsegimui. Ar kalate taip, kad jos abi segtusi i salia esancias spaudes, ar darote didesni tarpa, kad segtusi pvz i pirma ir i trecia?
As sukalu salia ir kai uzdedu jei arciau vidurio susegu, tai priekio kampai slysta lauk, galvoju, gal tarpa didint. g.gif
Bet kaip sunku paaiskint tai ka noriu paklaust g.gif Nu bet gal supratot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 21 vasario 2011 - 12:00
Gitulia, dėl vežimų drinks_cheers.gif aš lygiai taip pat blush2.gif

dėl monikeno tavo thumbup.gif bet kaip jis gražiai pozuoja bigsmile.gif pilvuką papūtęs, šikniuką parietęs thumbup.gif mano tai malasi doh.gif

dėl spaudžių, žinok aš labai stengiuosi atitaikyt, ta prasme, prieš kalant pasimatuoju, gal ir ilgiau užtrunka bet man vizualiai tada jos vienods būna, t.y. atstumai tarp jų na ir kad esant reikalui užsisegtų nebūtinai į tas pirmąsias vietas smile.gif
o kad būtų taupiau, nors nežinau, mažai čia susitaupo tai sukalu partiją spaudžių ant to priekio, o į ausis po dvi, man rodos tu irgi panašiai, na anksčiau aš visur ir į tą priekį mušdavau ir ant tų ausų, tai nemažai išeidavo ax.gif
Atsakyti
Manekenas cia televizoriu ziurejo, tai pastovejo minute ramiai biggrin.gif
Del spaudziu tai as dazniausiai irgi su liniuote matuoju. O kas kiek cm. darai tarpa tarp spaudziu? Ir i ausis kaip kali - jei pvz i pireki kas 2 cm. tai ir ant ausu kas 2 cm po dvi spaudes? Ar jau 4 cm. tarpa darai (nu kad i kas antra pataikytu uzsisegt) ?
Atsakyti
du cm daugokai, rečiau aš kalu gal kas vieną cm g.gif
ausis kalu irgi jeigu į pagrindą kas cm tai ir į ausis kas cm, kažkas panašaus, ten kaip į kas antrą tai žiūriu importines taip mėgsta daryt, man kažkaip ir taip paprastai kaip aš darau gerai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Na ir dar viena AIO schemute M dydziui:
http://www.celticclo...One-Pattern.htm
Atsakyti
Merginos kas siuvot ar pirkot nesvariom sauskelnem nesiotis maisiukus, koks dydis ju patogiausias/optimaliausias? Noreciau, kad kokios 3 nesvarios tilptu, o ir labai didelis nebutu, kokio dydzio siut? g.gif
Atsakyti
Gitulia aš siuvau porą, bet aš maždaug iš akies blush2.gif tu nori su sutraukiamu šniūreliu?

mano vienas tai mažiukas gavosi tai čia tipo moteriškiem reikaliukam, gal 10X20cm kažkas, o kitas didokas kažkur 25X35cm tai sauskelnėm, kokiom trim tai tikrai ir daugiau galima sutalpint, bet enatrodo žiauriai didelis maišiukas
Atsakyti