Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(braske09 @ 2011 02 28, 11:14)
sveik greiciau 4u.gif

Aciu, kad tavo zodziai, Dievui i ausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 02 27, 18:03)
o vaistu jokiu negerei???? blink.gif

man suveike relpax thumbup.gif beje, o jus nepastebejot, ar cia man vienai, nuo ju labai i WC varo (sisiot)  biggrin.gif

Solpadadein gėriau, neranda man nieko tai ir vaistų jokių nerašo . Ai, tiesa, raminamųjų išrašė doh.gif
Atsakyti
vat ka suzinojau-pasirodo ir relpaxa (ir kitus triptanus) gali kompensuot, tik reikia spaust savo neurologus... doh.gif jie turi nurot, kad sitie vaistai turi buti kompensuojami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 02 27, 01:14)
Jie veikia ne i visas kuno kraujagysles, o butent i smegenu.
Va todel Braskei ir sugrizo tas skausmas, isgerus analgetiku, nes jie nueme skausma kazkuriam laikui, o kraujagysliu nesutrauke.

nemanau, kad veikia tik smegenu kraujagysles, nes informaciniam lapely prirasyta labai daug, kad jeigu yra problemu apskritai su kraujagyslem ar sirdim, tai negalima ju gerti. ir pati jauciu, kad sirdi labai permusineja imigrano isgerus.. bet kad efektyviau gerti triptanus, o ne paprastus nuskausminamuosius, sutinku wink.gif nors nakciai isgerus pora tableciu ibuprofeno, man irgi nuima migrena daznai.
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 02 28, 10:58)
Aciu, kad tavo zodziai, Dievui i ausi blush2.gif

blink.gif jėtaus kaip tau baisu buvo, kaip dabar jauties?

QUOTE(jearmaine @ 2011 02 28, 14:11)
nemanau, kad veikia tik smegenu kraujagysles, nes informaciniam lapely prirasyta labai daug, kad jeigu yra problemu apskritai su kraujagyslem ar sirdim, tai negalima ju gerti. ir pati jauciu, kad sirdi labai permusineja imigrano isgerus.. bet kad efektyviau gerti triptanus, o ne paprastus nuskausminamuosius, sutinku wink.gif nors nakciai isgerus pora tableciu ibuprofeno, man irgi nuima migrena daznai.

na šalutinis poveikis pas juos platus doh.gif bet laimingas žmogus esat jei ibuprofenas nakčiai nuo skausmo suveikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 02 28, 13:29)
vat ka suzinojau-pasirodo ir relpaxa (ir kitus triptanus) gali kompensuot, tik reikia spaust savo neurologus... doh.gif jie turi nurot, kad sitie vaistai turi buti kompensuojami  4u.gif

Na jei pavyks prispausti savo gydytoja - pranesk! wink.gif

Pries du menesius domejausi suo reikalu, nes man tik Relpax'as padeda, neurologe visaip ziurejo, bet vis tiek pasake, kad jo israsyti negali, nes eletriptanai nekompensuojami, net nete info pasiskaitykit, o ne aklai teikite! 4u.gif

Beje, smalsu is kur suzinojai? smile.gif Ir nepamirsk pranesti, jei pavyks gauti kompensacija! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikatytes negaluojancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Lutė @ 2011 02 27, 16:06)
vargšiukė siųsčiau baliončiką, ale ir pačiai nekažkas, miego norisi, o vis trūkumas, mažė pasiskolina jį, na bet nieko ant senatvės pamiegosiu, kol anūkų nebus  doh.gif  lotuliukas.gif

naivuole hihihi.gif tadu jau kankins nemiga ir vel nepamiegosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 02 27, 17:06)
gerai, kad pagerėjo, o man solpadeinas ir gelbėjo, nors būdavo kad geri visą dėžutę ir šnipštas...Ko tik mes neprigeriam ir kokių kokteilių, medikams nugara pagaugais eitų jaučiu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Erikutė @ 2011 02 28, 11:02)
Labas rytas
Sveikatytės 4u.gif
O jums nekompensuoja vaistų nuo migrenos?

Man nepripazista auros ir kompensuojamu neraso unsure.gif Nesuprantu, kaip jiems isaiskint doh.gif Nors ta pirmaji karta kai seip ne taip apskritai pripazino migrena, taip viskas ir liko, o si karta apie migrena nieko nesake ir nieko neklause - tik kaklo kraujagysles nusiunte issitirti ir viskas...
Nors si karta kai vel 3 dienas plyso galva, tai vel visa spranda rakino - si karta jau visa, o ne viena puse - negalejau nei galvos palenkt, atrode, kad nulus... doh.gif

QUOTE(jearmaine @ 2011 02 28, 15:11)
nemanau, kad veikia tik smegenu kraujagysles, nes informaciniam lapely prirasyta labai daug, kad jeigu yra problemu apskritai su kraujagyslem ar sirdim, tai negalima ju gerti.

Tai taip iseitu, kad man triptanu nelabai schmoll.gif g.gif

Visom negaluojamciom dau daug sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 02 28, 17:20)
Tai taip iseitu, kad man triptanu nelabai  schmoll.gif  g.gif
Visom negaluojamciom dau daug sveikatos  4u.gif

jeigu del sirdies, tai ziurint kokios bedos. mano sirdis prie silpnuju, bet kartais isgeriu ir triptanu, tiesiog tas salutinis poveikis labiau jaucias gal nei kitiem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 02 28, 17:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man nepripazista auros ir kompensuojamu neraso  unsure.gif Nesuprantu, kaip jiems isaiskint  doh.gif Nors ta pirmaji karta kai seip ne taip apskritai pripazino migrena, taip viskas ir liko, o si karta apie migrena nieko nesake ir nieko neklause - tik kaklo kraujagysles nusiunte issitirti ir viskas...
Nors si karta kai vel 3 dienas plyso galva, tai vel visa spranda rakino - si karta jau visa, o ne viena puse - negalejau nei galvos palenkt, atrode, kad nulus...  doh.gif

Nu man irgi ne iškart pripažino, klausė visų simptomų, klausė kiek laiko būna tie priepuoliai, sakiau kad po 3-4 paras, nes jei pasakai kad 1-2 dienas, tada kažkaip nenori pripažint...Ir dažnai važiuodavau į priimamąjį, nes jau niekas nebepadėdavo...Pas šeimos gydytoją esu kelis kartus ėjus priepuolio metu, kad suleistų vaistų...
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 28, 15:37)
Beje, smalsu is kur suzinojai? smile.gif Ir nepamirsk pranesti, jei pavyks gauti kompensacija! 4u.gif smile.gif

seimos gydytoja pasake blink.gif
siaip planavau kovo 2 d lekt "atsiduot neurologams" biggrin.gif , bet sunus susirgo, tai abejoju ar iseis nuvykt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 02 28, 15:55)
Sveikatytes negaluojancioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
naivuole  hihihi.gif  tadu jau kankins nemiga ir vel nepamiegosi  hihihi.gif

g.gif tai kaip čia taip išeina? Neišsimiegosiu visą gyvenimą?

QUOTE(Eglaitiene @ 2011 02 28, 16:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man nepripazista auros ir kompensuojamu neraso  unsure.gif Nesuprantu, kaip jiems isaiskint  doh.gif Nors ta pirmaji karta kai seip ne taip apskritai pripazino migrena, taip viskas ir liko, o si karta apie migrena nieko nesake ir nieko neklause - tik kaklo kraujagysles nusiunte issitirti ir viskas...
Nors si karta kai vel 3 dienas plyso galva, tai vel visa spranda rakino - si karta jau visa, o ne viena puse - negalejau nei galvos palenkt, atrode, kad nulus...  doh.gif

man pripažino tik migreną be jokių aurų ir kompensuoja, man tinka imigranas 50g.
Atsakyti