Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(pandutė @ 2011 05 18, 11:53)

o kokius kt tu gerei? o pas tave migrena su aura yra?

geriau novinete 4 metus.o kokia migrena turiu nzn g.gif

QUOTE(neramastingumas @ 2011 05 18, 12:20)

Turiu tokį klausimėlį, matau, kad yra tų, kurios jau laukiates arba pagimdžiusios esat. Kaip elgėtes planuodamos? Šiuo metu profilaktikai skausmo nieko nebegeriu, bet jei skauda išgeriu nuo skausmo kažką arba iš triptanų... O paskiau neramu. Bet kai nieko nesigauna jau 8 mėnesius, tai negali pastoviai galvot, kas jeigu ir negert vaistų, nes paskiau tik dar stipresnių rekia, kad nutraukt skausmą.
Tai ką darydavot? ir kaip mažiukams ar neatsiliepė?

na sakyciau kol planuojat gyvenk savo gyvenima ir tiek,o kai apstosi ir ziuresi kaip jautiesi ir kokiu vaistu reikia.
man pakolkas per ta laika nereikejo isgerti ne veinos tabletes,nors buvo dienu,kad mirti norejos verysad.gif bet iskentejau.....buvo dienu kai nuo skausmo vemiau,buvo dienu kai alpau,buvo dienu kai bloga buvo,bet vaistu taip ir nepaemiau jokiu 4u.gif
Atsakyti

neplanavom mes blush2.gif pirma menesi kol nezinojau kad laukiuos tai tokie skausmai buvo doh.gif vaistus saujom ryjau. paskui labai bijojau kad nebutu maziukui pakenke. bet gydytoja nuramino kad tikrai jam nebus pakenke nes pirma men dar nera maziulis prisitvirtines ir dar ten kazkas. o nestumo metu kentejau skausmus. bet jie retai budavo. maziukas gime sveikutelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 05 18, 15:01)

neplanavom mes blush2.gif pirma menesi kol nezinojau kad laukiuos tai tokie skausmai buvo doh.gif vaistus saujom ryjau. paskui labai bijojau kad nebutu maziukui pakenke. bet gydytoja nuramino kad tikrai jam nebus pakenke nes pirma men dar nera maziulis prisitvirtines ir dar ten kazkas. o nestumo metu kentejau skausmus. bet jie retai budavo. maziukas gime sveikutelis smile.gif

as ir db kenciu,o ir kai retai buna (na reciau nei iki siol),tai stengiuosi kiek tik imanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 18, 15:27)

Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 05 18, 15:29)

Stiprybes  4u.gif

aciu 4u.gif pakolkas pavyko visus kartus istverti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 18, 15:30)
aciu 4u.gif pakolkas pavyko visus kartus istverti wub.gif

na juk del savo brangenybes kenti 4u.gif istversi ir baisiau. tik kad tu baisumu kuo maziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 05 18, 15:43)
na juk del savo brangenybes kenti  4u.gif  istversi ir baisiau. tik kad tu baisumu kuo maziau  4u.gif

tai taip wub.gif del to ir stengiuosi negerti drinks_cheers.gif
o kai pagalvoju,man migreninis skausmas zinok baisiau uz gimdyma buvusy blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 18, 15:56)
o kai pagalvoju,man migreninis skausmas zinok baisiau uz gimdyma buvusy blink.gif

na man migreniniai ne visad buna kosmariski. bet yra TOKIU buve doh.gif kad tikrai gimdymas vienas juokas palyginus
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 05 18, 15:58)
na man migreniniai ne visad buna kosmariski. bet yra TOKIU buve  doh.gif  kad tikrai gimdymas vienas juokas palyginus

tai ir man tie jau labai rimti retai buna,bet kai db va meginau istverti baisu skausma be vaistu,tai zinok,maniau kad jau gimdyti lengviau,nei vemti,bloguoti,kai akyse nieko nesimato,apart skausmas jauciamas..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 05 18, 16:58)
na man migreniniai ne visad buna kosmariski. bet yra TOKIU buve  doh.gif  kad tikrai gimdymas vienas juokas palyginus

nors pati ir negimdziau, bet itariu kad tiesa sakot.
mamyte mano ta pa ti sake thumbup.gif smile.gif tad akzkaip gimdymo visiskai nebijau.
nors esu turejus visokiausiu skausmu gyvenime, ne tik migrenini..

o siryt pabudau su skaudanciu kaklu, na ten kur galva prasideda..lyg viska surakino. viska nurasiau nepatogiai pagalvei. bet ziuriu kad ir pykina ir toks drebulys viduj...matyt cia tokia mano migrena transformavosi..
Atsakyti
sveikos mergytes,noriu jungtis prie jusu,nustate sita bjaurybe pries dvi savaites,o kankinuosi jau trys metai,suintensyvejo pries du menesius, priepoliai kartodavosi kas savite.priepolii su aura,ji budinga ligos aprasymui, tik va nezinau jum uzgula ausys? blush2.gif ziaurus jusmas kurio linkeciau nebent ex vyrui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute84 @ 2011 05 19, 22:39)
sveikos mergytes,noriu jungtis prie jusu,nustate sita bjaurybe pries dvi savaites,o kankinuosi  jau trys metai,suintensyvejo pries du menesius, priepoliai kartodavosi kas savite.priepolii su aura,ji budinga ligos aprasymui, tik va nezinau jum uzgula ausys?  blush2.gif  ziaurus jusmas kurio linkeciau nebent ex vyrui  blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif gerai pasakei apei ex vyra smile.gif
deje vyrai reciau serga sia liga smile.gif
hm.....man turbut neuzgula ausu... net susimasciau db g.gif
Atsakyti