Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

labukas smile.gif

ar niekas nebandet?
http://www.detoxpleistras.lt/

sako ir migrenai labai padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 05 23, 10:43)
labukas smile.gif

ar niekas nebandet?
http://www.detoxpleistras.lt/

sako ir migrenai labai padeda g.gif

bral kaip mane viliooja, mano mama bandė, jai kažkiek pagerėjo (turi su nugara bėdų), bet nežinau kiek tiksliai, nes jai ir ryžio grybas padeda ir pieno grybas, ir visi kiti vikruntasai, jaučiu jai ir hipnozė tipo padėtų, bet iš kitų esu girdėjus gerų atsiliepimų g.gif tai vat labai domina mane
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 05 23, 09:54)
bral kaip mane viliooja, mano mama bandė, jai kažkiek pagerėjo (turi su nugara bėdų), bet nežinau kiek tiksliai, nes jai ir ryžio grybas padeda ir pieno grybas, ir visi kiti vikruntasai, jaučiu jai ir hipnozė tipo padėtų, bet iš kitų esu girdėjus gerų atsiliepimų g.gif tai vat labai domina mane

sako is JAV siunciasi, ten pigiau g.gif
kaip tik mano tevai ten skris, tai jauciu prasysiu laukneselio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute84 @ 2011 05 19, 22:39)
sveikos mergytes,noriu jungtis prie jusu,nustate sita bjaurybe pries dvi savaites,o kankinuosi  jau trys metai,suintensyvejo pries du menesius, priepoliai kartodavosi kas savite.priepolii su aura,ji budinga ligos aprasymui, tik va nezinau jum uzgula ausys?  blush2.gif  ziaurus jusmas kurio linkeciau nebent ex vyrui  blink.gif

Man buna uzgulimas, ir dar toks kad atrodo lyg butum atsijungus nuo pasaulio, matytym ir girdetum viska lyg po vandeniu doh.gif
Atsakyti
Kad jus zinotumet kaip as siandien miriau doh.gif
Nakti 3 valanda skausmas prasidejo, iskart ir pykinimas, tai visa nakti kas 15 min i Wc laksciau, visa diena lovoj pragulejau, aisku tuo metu, kai WC nebuvau unsure.gif
O vaistu gert negaliu blush2.gif
Gine liepe kalt paracetamolio, bet kas is to, netikiu, kad jis padetu, tai kam save nuodyt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 05 31, 20:30)

ojej unsure.gif uz vargeli 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad daugiau nepasikartotu taip baisiai
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 05 31, 21:41)
QUOTE(**Fėja** @ 2011 05 31, 20:30)

ojej unsure.gif uz vargeli 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad daugiau nepasikartotu taip baisiai

nestumas 8 savaites, tai 2 karta cia taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 05 31, 20:58)
nestumas 8 savaites, tai 2 karta cia taip  unsure.gif

man irgi pacioj pradzioj baisiai buvo doh.gif o dar nezinojau kad laukiuos tai saujom vaistus geriau. paskui sumazejo ir tik pora kartu per nestuma buvo. laikykis, greit praeis 4u.gif
beje didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 31 gegužės 2011 - 21:16
QUOTE(**Fėja** @ 2011 05 31, 21:30)
Kad jus zinotumet kaip as siandien miriau doh.gif
Nakti 3 valanda skausmas prasidejo, iskart ir pykinimas, tai visa nakti kas 15 min i Wc laksciau, visa diena lovoj pragulejau, aisku tuo metu, kai WC nebuvau unsure.gif
O vaistu gert negaliu blush2.gif
Gine liepe kalt paracetamolio, bet kas is to, netikiu, kad jis padetu, tai kam save nuodyt. blush2.gif

Fėja dėl nestuke.gif sveikinimai, o dėl skausmo - visoms migrenikėm nuo 6 iki 12 savaitės labai skauda, man kaip pradėjo 6 ir buvo 8 ir 10 sav, tai daktarė pasikonsultavo su keliom neurologėm ir ligoninės priimamuoju tai sakė labai stipraus skausmo atvėju ketanovo leidžia, pabandyk, o taip man buvo balandis tai lauke gal kokis 12 šilumos aš atsidarius balkoną nuoga gulėjau su šaldytom daržovėm ant galvos, po to kai skaudėjo gerdavau solpadeino 1 tablietką tirpstančia 4u.gif laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Na gal kaip nors isgyvensiu ta nestuma, bet jauciu, kad bus sunku..

Sianakt pradejo kita galvos puse skaudet, tai iskuiciau visus namus, radau paracetamolio ir isgeriau tablete. Kas keisciausia skausmas praejo thumbup.gif
Dar tas pykinimas nervina ziauriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 06 01, 07:01)

o... kaip as tave suprantu... mane daugiau nei puse nestumo pykino. gal tik paskutiniais menesiais maziau, bet taip tai kas ryta turedavau valgyt sausainius, nes kitu atveju taip supykindavo doh.gif
labai puiku kad paracetamolis padejo, matyt nestumo metu jis veiksmingas patampa biggrin.gif
na laikykis 4u.gif greit praeis visi negerumai ir paskui dziaugsies nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 06 01, 08:01)
Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Na gal kaip nors isgyvensiu ta nestuma, bet jauciu, kad bus sunku..

Sianakt pradejo kita galvos puse skaudet, tai iskuiciau visus namus, radau paracetamolio ir isgeriau tablete. Kas keisciausia skausmas praejo thumbup.gif
Dar tas pykinimas nervina ziauriai doh.gif

šaunu, kad padėjo, o dėl pykinimo jei tai nuo nestuke.gif tai kitoms labai padeda borjomi man tai neskanu, arba imbieras - sausainiai arbata, o jei pykena nuo skausmo būto tada daug vandens ir dažnas sysukas mirksiukas.gif man veikdavo - pabandyk, linkiu kad nebeskaudėtų 4u.gif
ar aš akla ar Sun nugaravo?
Atsakyti