Įkraunama...
Įkraunama...

Pachypodium

Sveiki,

labai susizavejom situo augalu smile.gif gal kas turit parduoti kiek paaugusi kaktusa Klaipedoje ar aplinkui? 8-672-65774
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Retinu palanges, tai siulau tukvi apie 60 cm aukscio be vazono.
Kaina 10 Lt be vazono, 15 Lt su vazonu 4u.gif
Klaipeda
Atsakyti
Gal kas turit tokį pardavimui Kaune?
Rašykit į AZ.
Atsakyti
Ši diena nereali, netyčia pastebejau , nes praaugęs visus biggrin.gif Lauksiu su nekantrumu išsiskleidžiant bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
kaip fainai thumbup.gif maniškis niekada nežydėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2014 07 02, 20:56)
kaip fainai  thumbup.gif  maniškis niekada nežydėjo  g.gif

na mano senukui 15-16 metu:) zesim koki grožį išskleis:)
Atsakyti
O kas kiek laiko jūs liejat tukvius?Aš savo liedavau 1xsavaitėj,atrodo visai nedaug.O ėmė ir supuvo verysad.gif
Atsakyti
Aš laistau labai retai, gal 1 kart į 2-3 savaites
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2014 07 03, 09:29)
Aš laistau labai retai, gal 1 kart į 2-3 savaites

Bet pas maniškį ,tie lapai viršūnėj tokie suglebę būdavo,laikiau ant pietryčių pusės lango.Gal jam per karšta g.gif Toks gražus augalas,vis mąstau kitą nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2014 07 03, 10:09)
Bet pas maniškį ,tie lapai viršūnėj tokie suglebę būdavo,laikiau ant pietryčių pusės lango.Gal jam per karšta g.gif Toks gražus augalas,vis mąstau kitą nusipirkt.

nemanau, kad karšta.. g.gif pas mane antrame aukšte - ten stoglangis, bet saulė kepina ištisai...kaip pirtis
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2014 07 03, 08:59)
O kas kiek laiko jūs liejat tukvius?Aš savo liedavau  1xsavaitėj,atrodo visai nedaug.O ėmė ir supuvo verysad.gif

gal ne tiek per dažnai,kiek per gausiai laistydavot g.gif
Atsakyti
O jūs nusipirkusios tukvį,auginot jį tampačiam pirktiniam substrate,ar iš karto persodinote?Aš saviškio nepersodinau,augo kažkokiose durpėse.Gal reikėjo perkelt į kaktusams skirtą žemę?
Atsakyti