Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (88 tema)

Say, pirma labai faina wub.gif

Melodi, man patinka wub.gif ir iš vis.. kūdikių foto keistai mane veikia paskutiniu metu smile.gif
Atsakyti
user posted image

ph34r.gif
Atsakyti
Dagili, a kur katins dinga? biggrin.gif
Atsakyti
Nugi va...dinga unsure.gif Reiks pasitaisyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 15, 14:32)
Nugi va...dinga  unsure.gif Reiks pasitaisyt  unsure.gif

biggrin.gif

patinka nuotrauka ši mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 02 15, 12:27)
Say, pirma labai grazi 4u.gif  Mane pieva apsvieskit is kur jsu tu heliosu traukiat ir kaip ant skaitmenu juos sukat? blush2.gif  As cia diedui uzsiminiau (jisai save skaito labai pazengusiu fotografijoj biggrin.gif tiesa pasakius as siaip ne taip issiaiskinau kas tas islaikymas ir diafragma tik todel, kad jis man pareiske, kad as tai jau niekada fotkint neismoksiu, tai uzkepe man viena vieta irodyt kad eina jis... lotuliukas.gif ) apie heliosa, tai sake slamstinas rusiskas objektyvas unsure.gif Bet jusu foto pazejus neatrodo toks jau slamstinas ax.gif

Tu pagooglink Helios 44-2 test shots ir jam parodyk, kad šlamštinas būna ne objektyvas. Joks opbjektyvas nebūna šlamštinas.. Aš pvz. dar nemoku juo deramai naudotis, tačiau tikrai išmoksiu išnaudoti jo privalumus, o jo pagrindinis privalumas - jis gražiai foną piešia.. pasižiūrėk ir pati test shot'us, tikrai yra į ką žiūrėti..

tokie objektyvai sukami ant naujesnių fotikų žinant jų sriegius ir prisitaikius adapterius. tarkim, šitas helios'as yra m42 sriegio, o aš dirbu su canonu ir skaitmena, ir juosta, todėl įsigijau adapterį, kuris m42 objektyvus leidžia sukti ant canon eos aparatų.. ir naudoju.. ir monoklį turiu m42, ir plačiakampį, ir dabar štai heliosą.. sakau, tik reik išmokt tinkamai juo naudotis.. mane veža jo burbulai ir kraštuose susukimas, kai gera šviesa smile.gif

p.s. labai gražus auto. toks netikėtas.. leliukas žiūri į objektyvą, o mamaitė ne..smile.gif patiko smile.gif

p.p.s. ačiū visoms, kurios giria pirmą mano foto, bet sorry, neįtikinsit manęs, kad ji ne pus-š.. arba gal ne visas š.. ir kad aš negaliu geriau blush2.gif lotuliukas.gif kaip aš pati kitiems sakau - tai, kad gamta graži, nereiškia, kad ir foto graži..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 vasario 2011 - 14:45
Aciu Say uz paaiskinima, pasigooglinau, kokiu groziu yra wub.gif Reiks pasiknist pas teva koks objektyvas ant jo senojo sugedusio Zenito uzdetas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 02 15, 15:41)
Aciu Say uz paaiskinima, pasigooglinau, kokiu groziu yra wub.gif  Reiks pasiknist pas teva koks objektyvas ant jo senojo sugedusio Zenito uzdetas smile.gif

standartiškai Helios'as ir yra nuo Zenito smile.gif
Atsakyti
Melodi, ojej, kaip man patinka! 4u.gif Ir spalviškai ir kompoziciškai.
Dagili, sayonara, gražūs rūkai jūsų!
O čia su liubiteliu. blush2.gif nepatink tik glamžytas fonas.
Per tamsu gal? reik gal šviesint truputį, bet išdeks tada
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 02 15, 15:44)
standartiškai Helios'as ir yra nuo Zenito smile.gif

Laba, pas maniski vienas Mir-1, kitas Tair-11. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2011 02 15, 16:06)
Dagili, sayonara, gražūs rūkai jūsų!

Pas mane tai pustomas sniegas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 15, 16:09)
Laba, pas maniski vienas Mir-1, kitas Tair-11. unsure.gif

tai visko gali būti. nesu žinovė, tik kiek girdžiu pastaruoju metu, visi sako, kad helios'as visų pirma nuo zenito nusuktas smile.gif

QUOTE(Dagilis @ 2011 02 15, 16:17)
Pas mane tai pustomas sniegas  ax.gif

pas mane irgi.. ax.gif

Duoma, šiuo konkrečiu atveju kvadratas nepasiteisino, mano galva, norisi apačią kirsti, nes tas tamsus plotas be informacijos - blyns ir tiek.. o fonas visai nieko, beje, neerzina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 vasario 2011 - 16:22