Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (88 tema)

QUOTE(Melodi @ 2011 02 15, 13:27)

As kaip pirmune sios savaites auto atnesu smile.gif

Eina sau koks mielas momentas...liuks! mirksiukas.gif
Atsakyti
Ooo Melodi, kaip gražu! Ech, kad aš galėčiau tokių auto turėt.. cool.gif

Say, pirma visai nieko. Bendrai tai paprastos abi.

Aš tai neišryškinus 4 juodbalčių juostų ir poros spalvotų. Tai kadrų kaip ir yra, bet nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 vasario 2011 - 00:19
QUOTE(Melodi @ 2011 02 15, 12:27)
As kaip pirmune sios savaites auto atnesu smile.gif

Tuoj mirsiu is pavydo kaip grazuu wub.gif
As puse dienos su pizama vaikstau...kaip tu suspeji su naujagimiu taip graziai atrodyti ir dar nusifotografuoti?
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 02 16, 01:45)
Tuoj mirsiu is pavydo kaip grazuu wub.gif 
As puse dienos su pizama vaikstau...kaip tu suspeji su naujagimiu taip graziai atrodyti ir dar nusifotografuoti?

Ai neklausk biggrin.gif Migdziau migdziau, nemiegojo, susinervinau, galvoju nemiegi tai as tave fotkinsiu tada, pati is pizamos i kazka kas pirmas vienspalvis po ranka pasitaike isokau, lova pasiklojau, fotikas ant komodos ir davai biggrin.gif Uztai labai veido i objektyva ir nekeliau, nes ne taip ir graziai atrodau blush2.gif lotuliukas.gif

Aciu visoms, malionu, kad patiko wub.gif

Duoma, man tik kadravimas gal nelabai, visa kita thumbup.gif Ir fonas nekliuva smile.gif
Atsakyti
Melodi - geras migdymo b8das gavos biggrin.gif wub.gif

aš tai neturiu ką dėt, nes nieks man nepatinka... žaidžiau va šnd su objektyvais... tai toks juokas paėmė pamačius kas gavos biggrin.gif žiūrėkit be jokių pretenzijų į gilesnes mintis hihihi.gif

boooo..... cool.gif
user posted image
Atsakyti

Melodi, tikrai smagu išgirst kaip gimė kadras 4u.gif

Pepperoni WOW laugh.gif atrodo tuoj palies ir baisu darosi biggrin.gif Kas tave įkvėpė šitam? kaip jis gimė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2011 02 16, 13:46)
Melodi, tikrai smagu išgirst kaip gimė kadras 4u.gif
Pepperoni  WOW laugh.gif  atrodo tuoj palies ir baisu darosi  biggrin.gif  Kas tave įkvėpė šitam? kaip jis gimė? lotuliukas.gif

ooo taip , man atsivėrė čakros šįryt ir nusileido įkvėpimo angelas ant peties hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2011 02 16, 13:50)
ooo taip , man atsivėrė čakros šįryt ir nusileido įkvėpimo angelas ant peties hihihi.gif

galėtų ir man koks ang(e)las pasirodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 16 vasario 2011 - 13:59
pasirodys biggrin.gif
Atsakyti
tiesa, aš jau irgi nufotografavau kažką šiai savaitei, tik dar negaliu parodyti, vakare jei viskas tvarkoj įdėsiu biggrin.gif

Pepperoni bigsmile.gif
Atsakyti
per anksti prisikalbėjau, nieko rodomo neturiu biggrin.gif
Atsakyti
iki vėlaus vakaro dar yra laiko biggrin.gif
Atsakyti