Žiūriu su tais "partijų nesugadintais" nepartiniais cirkas po cirko, tai pensininkai nepensijinio amžiaus, tai emigrantai be emigracijos, tai vėl...
papolitikavau :]]]
QUOTE(wyshnia @ 2011 02 24, 20:22)
As manyciau paviesint vistiek reiktu... Nu gi labai negraziai pasielge... Mes galim uz tave parasyti, jei nori 
Papildyta:
O man spalvota patiko labiau - juk toks apsvietimas ir buvo, nereikia jo vienodint, as net pasiltinciau truputi dar

Papildyta:
O man spalvota patiko labiau - juk toks apsvietimas ir buvo, nereikia jo vienodint, as net pasiltinciau truputi dar

Mhm, Egle - mes tikrai galim sukelt keletą vėjo gūsių

mhm, Vasaraite, aš sutinku su Wyshniuku - man ten labai gražios tos spalvos

QUOTE(Peperoni @ 2011 02 24, 21:18)
Mhm, Egle - mes tikrai galim sukelt keletą vėjo gūsių
aš jau kažkur brūkštelėjau nete... jei tik nori - galim dar kur nors parašyt

ačiū

bet galvoju, ne vienas jis ten kaltas. kitam plakate visa šaika ant mano fotkės sėdi

QUOTE(Degutė @ 2011 02 24, 21:32)
ačiū
aš dar turiu vilties jį gatvėj susitikus šnektelt. gal ir FB vėliau parašysiu, dabar nekrauna man kažkodėl puslapio.
bet galvoju, ne vienas jis ten kaltas. kitam plakate visa šaika ant mano fotkės sėdi
spalvoti namukai tarp galvų kyšo.

Bet tai klausyk, kokia populiari

Kvėpuok
Gal jie laimingi šliužai. Turi tikslą - braškynas arti ir labai saldus.

O Kaune - privalomas bėgiojimas ristele !
Jau suveikė moderatorė - ačiū jai 
jei ką, tai SP žinokit nekliedi
- čia žliužai nelaimingi reklamavo savo partijas...

jei ką, tai SP žinokit nekliedi

QUOTE(Peperoni @ 2011 02 24, 21:45)
tai vat

QUOTE(Saulės pūga @ 2011 02 24, 22:09)

QUOTE(Peperoni @ 2011 02 24, 21:18)
mhm, Vasaraite, aš sutinku su Wyshniuku - man ten labai gražios tos spalvos

QUOTE(antajo @ 2011 02 24, 23:13)
ruda, ar ružava suknelė?

aš suprantu, Antajo, apie ką Tu

aš irgi visada iki pasiutimo vienodindavau wb, šviesindavau ir visaip per galvą versdavaus, kad tik ta balta būtų tikrai balta

tačiau fotkinom vestuves, kurių lauko aikštelė buvo apšviestai ryškių spalvų prožektoriais - raudonais, geltonais, rožiniais, violetiniais. Kol buvo prietema, - buvo pusė velnio, bet kai visiškai sutemo - spėkit kokie pasidarė žmonių veidai

ir tada po ilgo rymojimo ties tom foto, man atsivėrė čakros

taip ir čia - juk toks maišytas apšvietimas buvo - ir realybėje ta suknelė tam apšvietime tikrai nebuvo balta, o va tokia gelsva/rausva...