Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (88 tema)

Žiūriu su tais "partijų nesugadintais" nepartiniais cirkas po cirko, tai pensininkai nepensijinio amžiaus, tai emigrantai be emigracijos, tai vėl...

papolitikavau :]]]
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2011 02 24, 20:22)
As manyciau paviesint vistiek reiktu... Nu gi labai negraziai pasielge... Mes galim uz tave parasyti, jei nori smile.gif
Papildyta:
O man spalvota patiko labiau - juk toks apsvietimas ir buvo, nereikia jo vienodint, as net pasiltinciau truputi dar 4u.gif

Mhm, Egle - mes tikrai galim sukelt keletą vėjo gūsių wink.gif aš jau kažkur brūkštelėjau nete... jei tik nori - galim dar kur nors parašyt 4u.gif

mhm, Vasaraite, aš sutinku su Wyshniuku - man ten labai gražios tos spalvos smile.gif ir puikiai susitvarkyta su wb 4u.gif Aš atiduočiau jauniesiems abu variantus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2011 02 24, 21:18)
Mhm, Egle - mes tikrai galim sukelt keletą vėjo gūsių wink.gif aš jau kažkur brūkštelėjau nete... jei tik nori - galim dar kur nors parašyt  4u.gif

ačiū smile.gif aš dar turiu vilties jį gatvėj susitikus šnektelt. gal ir FB vėliau parašysiu, dabar nekrauna man kažkodėl puslapio.
bet galvoju, ne vienas jis ten kaltas. kitam plakate visa šaika ant mano fotkės sėdi hihihi.gif spalvoti namukai tarp galvų kyšo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 24 vasario 2011 - 21:32
QUOTE(Degutė @ 2011 02 24, 21:32)
ačiū smile.gif aš dar turiu vilties jį gatvėj susitikus šnektelt. gal ir FB vėliau parašysiu, dabar nekrauna man kažkodėl puslapio.
bet galvoju, ne vienas jis ten kaltas. kitam plakate visa šaika ant mano fotkės sėdi hihihi.gif spalvoti namukai tarp galvų kyšo.

Bet tai klausyk, kokia populiari biggrin.gif nemokama darbų paroda visam miestely lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Tik užrašo "Degutės fotoparoda" reik biggrin.gif
Atsakyti
Kvėpuok biggrin.gif Gal jie laimingi šliužai. Turi tikslą - braškynas arti ir labai saldus.
Atsakyti
O Kaune - privalomas bėgiojimas ristele !
Atsakyti
Jau suveikė moderatorė - ačiū jai 4u.gif

jei ką, tai SP žinokit nekliedi hihihi.gif - čia žliužai nelaimingi reklamavo savo partijas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 24 vasario 2011 - 22:13
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2011 02 24, 21:45)
Bet tai klausyk, kokia populiari  biggrin.gif  nemokama darbų paroda visam miestely  lotuliukas.gif  tongue.gif

tai vat biggrin.gif reik man atsispausdint užrašą, kaip Dagilis sako biggrin.gif diiiidelėm raidėm ir priklijuot visur biggrin.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2011 02 24, 22:09)
Kvėpuok biggrin.gif Gal jie laimingi šliužai. Turi tikslą - braškynas arti ir labai saldus.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2011 02 24, 21:18)

mhm, Vasaraite, aš sutinku su Wyshniuku - man ten labai gražios tos spalvos smile.gif ir puikiai susitvarkyta su wb  4u.gif  Aš atiduočiau jauniesiems abu variantus smile.gif

g.gif g.gif man pvz suknele ruza.. ir veidas toks i ruzavuma sakyciau... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 24, 23:13)
g.gif  g.gif man pvz suknele ruza.. ir veidas toks i ruzavuma sakyciau... g.gif  g.gif

ruda, ar ružava suknelė? biggrin.gif
aš suprantu, Antajo, apie ką Tu ax.gif pati būčiau lygiai taip pat sakius dar prieš gerus metus su viršum... bet pernai buvo toks nutikimas, kuris galutinai man atvėrė akis biggrin.gif

aš irgi visada iki pasiutimo vienodindavau wb, šviesindavau ir visaip per galvą versdavaus, kad tik ta balta būtų tikrai balta biggrin.gif Nepavykus - versdavau jb ir baigtas kriukis...

tačiau fotkinom vestuves, kurių lauko aikštelė buvo apšviestai ryškių spalvų prožektoriais - raudonais, geltonais, rožiniais, violetiniais. Kol buvo prietema, - buvo pusė velnio, bet kai visiškai sutemo - spėkit kokie pasidarė žmonių veidai lotuliukas.gif doh.gif jie ir pasidarė tų spalvų - raudoni, geltoni, rožiniai ir violetiniai....

doh.gif grįžus namo taip džiaugiaus - atstatysiu tas wb spalvas ir bus super duper bigsmile.gif na ir ką... grįžtu, jomajo, nepasitaiso tas wb anė kiek doh.gif - nuleidžiu rankas, verčiu į jb - gaunu "nuostabiai" vienodai pilkos spalvos fotkes..... unsure.gif o pusės puotos fotkiu gi negaliu ištmest vien dėl to, kad wb neatstatomas sad.gif

ir tada po ilgo rymojimo ties tom foto, man atsivėrė čakros biggrin.gif ką aš bandau padaryt??? vietoj nakties - dieną, vietoj raudonos - baltą??? Juk taip BUVO, tai kodėl dabar aš turiu falsifikuot ir daryt tai, ko nebuvo...

taip ir čia - juk toks maišytas apšvietimas buvo - ir realybėje ta suknelė tam apšvietime tikrai nebuvo balta, o va tokia gelsva/rausva... rolleyes.gif kabinėčiausi tik tuo atveju, jei toj foto būtų daug daugiau geltonos arba mėlynos spalvos, nei dabar... -Taigi dabartinis variantas, mano akiai, - idealus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 25 vasario 2011 - 08:08