QUOTE(Peperoni @ 2011 02 25, 09:07)
ruda, ar ružava suknelė? 
aš suprantu, Antajo, apie ką Tu
pati būčiau lygiai taip pat sakius dar prieš gerus metus su viršum... bet pernai buvo toks nutikimas, kuris galutinai man atvėrė akis 
aš irgi visada iki pasiutimo vienodindavau wb, šviesindavau ir visaip per galvą versdavaus, kad tik ta balta būtų tikrai balta
Nepavykus - versdavau jb ir baigtas kriukis...
tačiau fotkinom vestuves, kurių lauko aikštelė buvo apšviestai ryškių spalvų prožektoriais - raudonais, geltonais, rožiniais, violetiniais. Kol buvo prietema, - buvo pusė velnio, bet kai visiškai sutemo - spėkit kokie pasidarė žmonių veidai
jie ir pasidarė tų spalvų - raudoni, geltoni, rožiniai ir violetiniai....
grįžus namo taip džiaugiaus - atstatysiu tas wb spalvas ir bus super duper
na ir ką... grįžtu, jomajo, nepasitaiso tas wb anė kiek
- nuleidžiu rankas, verčiu į jb - gaunu "nuostabiai" vienodai pilkos spalvos fotkes.....
o pusės puotos fotkiu gi negaliu ištmest vien dėl to, kad wb neatstatomas 
ir tada po ilgo rymojimo ties tom foto, man atsivėrė čakros
ką aš bandau padaryt??? vietoj nakties - dieną, vietoj raudonos - baltą??? Juk taip BUVO, tai kodėl dabar aš turiu falsifikuot ir daryt tai, ko nebuvo...
taip ir čia - juk toks maišytas apšvietimas buvo - ir realybėje ta suknelė tam apšvietime tikrai nebuvo balta, o va tokia gelsva/rausva...
kabinėčiausi tik tuo atveju, jei toj foto būtų daug daugiau geltonos arba mėlynos spalvos, nei dabar... -Taigi dabartinis variantas, mano akiai, - idealus 

aš suprantu, Antajo, apie ką Tu

aš irgi visada iki pasiutimo vienodindavau wb, šviesindavau ir visaip per galvą versdavaus, kad tik ta balta būtų tikrai balta

tačiau fotkinom vestuves, kurių lauko aikštelė buvo apšviestai ryškių spalvų prožektoriais - raudonais, geltonais, rožiniais, violetiniais. Kol buvo prietema, - buvo pusė velnio, bet kai visiškai sutemo - spėkit kokie pasidarė žmonių veidai

ir tada po ilgo rymojimo ties tom foto, man atsivėrė čakros

taip ir čia - juk toks maišytas apšvietimas buvo - ir realybėje ta suknelė tam apšvietime tikrai nebuvo balta, o va tokia gelsva/rausva...

o galima like paspausti ant komentaro

sveikos visos, bundančios iš žiemos miego