Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (88 tema)

QUOTE(Peperoni @ 2011 02 25, 09:07)
ruda, ar ružava suknelė? biggrin.gif
aš suprantu, Antajo, apie ką Tu ax.gif  pati būčiau lygiai taip pat sakius dar prieš gerus metus su viršum... bet pernai buvo toks nutikimas, kuris galutinai man atvėrė akis biggrin.gif

aš irgi visada iki pasiutimo vienodindavau wb, šviesindavau ir visaip per galvą versdavaus, kad tik ta balta būtų tikrai balta biggrin.gif Nepavykus - versdavau jb ir baigtas kriukis...

tačiau fotkinom vestuves, kurių  lauko aikštelė buvo apšviestai ryškių spalvų prožektoriais - raudonais, geltonais,  rožiniais, violetiniais. Kol buvo prietema, - buvo pusė velnio, bet kai visiškai sutemo - spėkit kokie pasidarė žmonių veidai  lotuliukas.gif  doh.gif  jie ir pasidarė tų spalvų - raudoni, geltoni, rožiniai ir violetiniai....

doh.gif  grįžus namo taip džiaugiaus - atstatysiu tas wb spalvas ir bus super duper  bigsmile.gif  na ir ką... grįžtu, jomajo, nepasitaiso tas wb anė kiek  doh.gif -  nuleidžiu rankas, verčiu į jb - gaunu "nuostabiai" vienodai pilkos spalvos fotkes..... unsure.gif  o pusės puotos fotkiu gi negaliu ištmest vien dėl to, kad wb neatstatomas sad.gif

ir tada po ilgo rymojimo ties tom foto, man atsivėrė čakros  biggrin.gif  ką aš bandau padaryt??? vietoj nakties -  dieną, vietoj raudonos - baltą??? Juk taip BUVO, tai kodėl dabar aš turiu falsifikuot ir daryt tai, ko nebuvo...

taip ir čia - juk toks maišytas apšvietimas buvo - ir realybėje ta suknelė tam apšvietime tikrai nebuvo balta, o va tokia gelsva/rausva...  rolleyes.gif  kabinėčiausi tik tuo atveju, jei toj foto būtų daug daugiau geltonos arba mėlynos spalvos, nei dabar... -Taigi dabartinis variantas, mano akiai, - idealus  4u.gif

o galima like paspausti ant komentaro smile.gif...

sveikos visos, bundančios iš žiemos miego 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2011 02 25, 08:24)
o galima like paspausti ant komentaro smile.gif...

sveikos visos, bundančios iš žiemos miego  4u.gif

lotuliukas.gif galima biggrin.gif šitas mygtukas turėtų būt instaliuotas visur biggrin.gif
Atsakyti
as tai sutinku, kad nereikia verstis per galva.. ir tikriausia, rasau tikriausia, nes tokios situacijoj, nebuvau - palikciau prozektoriais apsviestus veidus ir tt..
bet man wb sutvarkytas tada kai balta yra balta.. o nesutvakyras kai balta yra ne balta smile.gif ar visada reikia ji tvarkyt - nesiginciju tikrai, tik sakau, kad man ten nebalta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2011 02 24, 19:46)
man kilo klausimas  g.gif kaip traktuoti tokį nuotraukų naudojimą:

Degute, as taip nepalikciau blush2.gif Rekciau garsiai cool.gif

QUOTE(kartas @ 2011 02 24, 20:11)
Tai gaila,kad cia tik juokais,o rimtai,tai matau,kad niekas  blink.gif

Pabandyk pas pradziamoksles, ten dalis yra tikrai naujokiu, kutios manau mielai sutiks pasipraktikuoti 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2011 02 24, 21:22)
O man spalvota patiko labiau - juk toks apsvietimas ir buvo, nereikia jo vienodint, as net pasiltinciau truputi dar 4u.gif

drinks_cheers.gif Ir man asmeniskai tos sp ziurisi blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2011 02 24, 22:18)
Aš atiduočiau jauniesiems abu variantus smile.gif

Taip ir darysiu drinks_cheers.gif

QUOTE(antajo @ 2011 02 25, 00:13)
g.gif  g.gif man pvz suknele ruza.. ir veidas toks i ruzavuma sakyciau... g.gif  g.gif

antajo, bet realiai tikrai cia ne nemoksiskume tokios sp gavosi, o toks apsvietimas buvo. Pavarciau Babiciaus ir kt fotografu vakare darytas nuotraukas, nu daug kur suknele melyna, zalsva ir t.t. g.gif O dabar ir dirbtinio apsvietimo daryti dienos g.gif Manau nereikia. Ai, paliksiu du variantus ir galvos neskaudes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 25, 08:40)
as tai sutinku, kad nereikia verstis per galva.. ir tikriausia, rasau tikriausia, nes tokios situacijoj, nebuvau - palikciau prozektoriais apsviestus veidus ir tt..
bet man wb sutvarkytas tada kai balta yra balta.. o nesutvakyras kai balta yra ne balta smile.gif ar visada reikia ji tvarkyt - nesiginciju tikrai, tik sakau, kad man ten nebalta biggrin.gif

Nu apie tai ir kalbu biggrin.gif kad ir tikrovėje ji balta nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
ir net del to nesiginciju.. tikriausia ir nebuvo balta.. bet tai nereiskia kad wb geras biggrin.gif tongue.gif

nu bet as is viso nesiginciju biggrin.gif

vasaraite, ne tik babincius deda tokias foto, ir kiti.. ir siaip as nematau cia nieko blogo, bet jeigu klausei kas geriau - mano nuomone buvo jb smile.gif
Atsakyti
ginčysiuos iki nukritimo, kad wb ten geras biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 25, 09:53)
ir net del to nesiginciju.. tikriausia ir nebuvo balta.. bet tai nereiskia kad wb geras biggrin.gif  tongue.gif

nu bet as is viso nesiginciju biggrin.gif

vasaraite, ne tik babincius deda tokias foto, ir kiti.. ir siaip as nematau cia nieko blogo, bet jeigu klausei kas geriau - mano nuomone buvo jb smile.gif

įkišiu savo trigrašį smile.gif, o tai baisia norisi savo nuomonę išsakyti biggrin.gif..

man atrodo, kad wb teisingas, juk jo esmė "teisingos" spalvos, ir jei gyvai žiūrint matosi rausvumas nuo apšvietimo, tai ta suknelė ir natūroje nėra balta, juk wb esmė padaryti baltą, kur ji išties yra balta.. bet šiuo atveju taip nebuvo smile.gif...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2011 02 25, 08:56)
ginčysiuos iki nukritimo, kad wb ten geras biggrin.gif tongue.gif

tai gerai tu laimejai tongue.gif nors as ir turiu kita ideja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 25, 09:10)
tai gerai tu laimejai tongue.gif nors as ir turiu kita ideja tongue.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Va, eksperimentui biggrin.gif Dievazi, ne kritikai cool.gif Pirma pasitaikiusia paemiau... nieko nedariau...

Tai tikroviskai atrodo taip 4u.gif
user posted image
tik siuo atveju pritariu wyshniai, norisi dar siltinti

O cia unsure.gif tvarkytas wb pagal custom arba auto, nu man tragedija blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Pirmą variantą dar šiltinčiau smile.gif manyčiau kžkp panašiai į tai (aišku reiktų didesnės foto) :
user posted image

šiaip visada stengiuos žiūrėt į žmogaus odos spalvą, kai tvarkau wb... nes nu antroj tai jau gaunas mėlynių rojus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 25 vasario 2011 - 10:38