Sea, puikus, drąsus kadras. Daugiau tokių.. man patinka žvilgsnių intrigėlė. vienas vaikinas žiūri į kitą, o tas šelmiškai RODO savo ryšį su vaikinu, jį viešina, jo nesigėdina, jis nebijo ir nesidrovi. Matosi, kad laisvo pasaulio pilietis, o ne ultrahomofobiškos visuomenės narys. Gražiai pagavai
Pirkau vasarą, buvo ir kitų modelių, bet šiaip anksčiau esu turėjusi Olympuso muilinę ir man ji patiko visai, prie Sony NEX buvo fixas objektyvas, o aš norėjau zoomo. Pas mane su objektyvu 14-42. Dėl vaizdaieškiklio tai kartais susimišau, ne ten pradedu žiūrėti, bet čia dėl to kad mažai naudoju, ne bėda. Truputį sudėtingiau yra su fokusavimo taškų pasirinkimu ir dar neatradau, kad ORF failus skaitytų PS, lyg turėtų PS5 turėti šį dalyką. Kitų objektyvų prie jo neturiu.
Būsi Klaipėdoj, galėsiu duoti išbandyti
aciu mergaites, ten tiesa pasakius polaroidas.. tik mano skeneris sugalvoja ji taip nuskenuot, kad tos baltos juotos polaroidines nesimato siaip ta foto svelnesne tikrovej..
Klausimas Uzintrigavo mane Say su heliosu, parsiveziau is tevu Zenita, dabar ieskau adapterio savo Canon skaitmenai. Radau, kad buna su AF patvirtinimu, be jo ir dar su AF patvirtinimu programuojamas, tai cia kaip? Ir dar, kaip namu salygom prasivalyt objektyva? Dar neteko
Klausimas
Uzintrigavo mane Say su heliosu, parsiveziau is tevu Zenita, dabar ieskau adapterio savo Canon skaitmenai. Radau, kad buna su AF patvirtinimu, be jo ir dar su AF patvirtinimu programuojamas, tai cia kaip?
Ir dar, kaip namu salygom prasivalyt objektyva? Dar neteko
Nu ką tik padariau žaidimui foto. Ryškinsiu ant dienų. Jei nesigaus arba matysiu, kad visai ne į temą, tai jau bus po poros savaičių. Šeštadienį išvažiuoju į Slovėniją