Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (88 tema)

Sea, puikus, drąsus kadras. Daugiau tokių..smile.gif man patinka žvilgsnių intrigėlė. vienas vaikinas žiūri į kitą, o tas šelmiškai RODO savo ryšį su vaikinu, jį viešina, jo nesigėdina, jis nebijo ir nesidrovi. Matosi, kad laisvo pasaulio pilietis, o ne ultrahomofobiškos visuomenės narys. Gražiai pagavai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 02 28, 17:20)
O kodel butent oly epl-1? Ar tuomet pasirinkimo nebuvo? O kaip be vaizdoieskiklio? Ir ar teko per adapteri naudoti neautofokusinius objektyvus?

Pirkau vasarą, buvo ir kitų modelių, bet šiaip anksčiau esu turėjusi Olympuso muilinę ir man ji patiko visai, prie Sony NEX buvo fixas objektyvas, o aš norėjau zoomo. Pas mane su objektyvu 14-42. Dėl vaizdaieškiklio tai kartais susimišau, ne ten pradedu žiūrėti, bet čia dėl to kad mažai naudoju, ne bėda. Truputį sudėtingiau yra su fokusavimo taškų pasirinkimu ir dar neatradau, kad ORF failus skaitytų PS, lyg turėtų PS5 turėti šį dalyką. Kitų objektyvų prie jo neturiu.
Būsi Klaipėdoj, galėsiu duoti išbandyti smile.gif
Atsakyti
aciu mergaites, ten tiesa pasakius polaroidas.. tik mano skeneris sugalvoja ji taip nuskenuot, kad tos baltos juotos polaroidines nesimato smile.gif
siaip ta foto svelnesne tikrovej..

Sea, hmmm... labai love story atrodo biggrin.gif man patinka smile.gif
Atsakyti
C-girl, nu man vaiku foto vistiek paciausios wub.gif Jei kada uzsiimsiu kazka kita, o ne draugus ir seima fotkint, tai fotkinsiu vaikus cool.gif wub.gif

Say, nu idomu, bet man nu namai ir eglute, gal grindu biski per daug rolleyes.gif

Sea patiko zinok, man aplamai 2 vyrai grazu blush2.gif doh.gif cool.gif Ir intrigele tokia matos cool.gif

Antajo, nu viskas kaip ir liuks. Siaip pati foto biski pasaka dvelkia wub.gif

As tai konkuruoju su c-girl kas daugiau 2.gif prifotkins biggrin.gif

Dejau tekstura ir dariau glamura, nes fona nevykusi parinkau doh.gif

user posted image
Atsakyti

Melodi, kokia grazi princese wub.gif ir spalvos geros, tik gal ta islindusi kojyte kiek kliuna blush2.gif

Sea, grazus vyrai biggrin.gif man virsaus per daug, kirpciau gerokai doh.gif norisi is arciau juos matyt smile.gif

Antajo, graziai tas arklys tau pasivaideno bigsmile.gif kabinciau ant sienos toki ax.gif
Atsakyti
radaulabaiįdomųdienoraštį
http://fotokudra.lt/...a...415&d=17830 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 03 01, 23:20)

wow, kažkas Ukmergėje kalba apie petrušką..biggrin.gif tikiuosi, jie pilnamečiai? cool.gif
Atsakyti
Na dienoraščio autorė tai nelabai pilnametė. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Galima i jusu buri? Cia kelios mano foto prisistatymui.

Anajo, labai idomus kadras. Juostiniu fotkini? Kazkokia mistika kvepia... Ir man smalsu kaip tai daroma.

Sea, intriguoji biggrin.gif tongue.gif Zvilsniai berniuku tokie, kad nesuprasi biggrin.gif

Melodi, labai grazus apdirbimas ir spalvos, o va kojyte kiek blasko demesi.

O as ateinu su savaitgalio dviem nuotraukom:

Portretas

user posted image

Mociutes pasaka

user posted image
Atsakyti
Klausimas
Uzintrigavo mane Say su heliosu, parsiveziau is tevu Zenita, dabar ieskau adapterio savo Canon skaitmenai. Radau, kad buna su AF patvirtinimu, be jo ir dar su AF patvirtinimu programuojamas, tai cia kaip?
Ir dar, kaip namu salygom prasivalyt objektyva? Dar neteko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 03 02, 11:00)
Klausimas
Uzintrigavo mane Say su heliosu, parsiveziau is tevu Zenita, dabar ieskau adapterio savo Canon skaitmenai. Radau, kad buna su AF patvirtinimu, be jo ir dar su AF patvirtinimu programuojamas, tai cia kaip?
Ir dar, kaip namu salygom prasivalyt objektyva? Dar neteko blush2.gif

aš tai patį paprasčiausią turiu, be AF. be problemų. gerų bandymų smile.gif

p.s. atidariau naują temą. ten einame tik kai bus uždaryta ši tema..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 kovo 2011 - 11:05
Nu ką tik padariau žaidimui foto. Ryškinsiu ant dienų. Jei nesigaus arba matysiu, kad visai ne į temą, tai jau bus po poros savaičių. Šeštadienį išvažiuoju į Slovėniją thumbup.gif

Sea - nugi liux kadras. thumbup.gif
Atsakyti