Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (88 tema)

Degute, draugelio foto labai net užskaitau biggrin.gif

c-girl, pastebėjau, kad daugiausia mažiuko foto rodai su antru jauniausiu nuo galo? biggrin.gif jis labiausiai domisi leliuku? smile.gif gražus momentas.. pasikartosiu, bet nuostabi Tavo šeima smile.gif

o mano savaitės foto tokia.. aaaaaasa.. pavėluotai bandomoji.. vakar bandžiau pusbrolio aklai įsigytą dviakį yashica D ir iškart ryškinau juostą, tai štai nuobodulio estetika a la bilecoque biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
jei kam kils klausimų: taip taip, namuose dar nenupuošta eglė, sūnus protestavo ir išsiderėjo, kad tik pavasario pirmom dienom nupuoštumėm..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 02 28, 08:26)
jei kam kils klausimų: taip taip, namuose dar nenupuošta eglė, sūnus protestavo ir išsiderėjo, kad tik pavasario pirmom dienom nupuoštumėm..biggrin.gif biggrin.gif

thumbup.gif
komoda ir grindys labai patinka blush2.gif bigsmile.gif ir namelis prie eglutes ax.gif

c-girl wub.gif

Degute, draugelis rolleyes.gif

Nusipirkau Sigmos 24-70 2.8 objektyva, nes labai truko platesnio kampo, bet koks jis sunkus blink.gif ir nuo zoomo atpratau, bet pirmi bandymai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 02 28, 15:17)
Nusipirkau Sigmos 24-70 2.8 objektyva, nes labai truko platesnio kampo, bet koks jis sunkus  blink.gif ir nuo zoomo atpratau, bet pirmi bandymai patinka  ax.gif

aha, toks sunkiai pakeliamas, esu rankose turėjus.. doh.gif man rankose kur kas mielesnis pasirodė 16-35 mm 2,8 smile.gif
Atsakyti
labas smile.gif

mane virusai puola tai ir foto atitinkamos:)

ar man vaidenasi arklys?
user posted image

Sea, ir patinka ir nelabai.. kazkaip atrodo apacios per daug.. bet pabandziu pridengt tai ne kaip atrodo.. smile.gif

Atsakyti
šiek tiek ne į temą, bet mano nuolatinėje rezidavimo vietoje šis klausimas iš viso nuskambėtų keistai ir po to nebešnekėtų su manimi juostos mylėtojai cool.gif

ar kas turi/bandė micro4/3 aparatus? na tuos, kurie kaip muilinės, bet su didelėm matrizom ir keičiamais objektyvais? olympus EP, PEN, sony NEX -3/5 ir pan.? suprantu, kad pilna infos. bet čia aš jau maždaug žinau kas yra kas ir kaip vetinti subjektyvią nuomonę. o tinkle už vartotojo gali slėptis koks gudrus marketologas ir skleisti neobjektyvią gerą nuomonę apie š..na aparatą. na supratot. tai kas gali ką nors pasakyti (be nuorodų į tinklą, kur aš jau prisiskaičiau nemažai). ypač domina tų, kurie paėmė į rankas šiuos aparatus po DSLR.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 02 28, 16:47)
šiek tiek ne į temą, bet mano nuolatinėje rezidavimo vietoje šis klausimas iš viso nuskambėtų keistai ir po to nebešnekėtų su manimi juostos mylėtojai cool.gif

ar kas turi/bandė micro4/3 aparatus? na tuos, kurie kaip muilinės, bet su didelėm matrizom ir keičiamais objektyvais? olympus EP, PEN, sony NEX -3/5 ir pan.? suprantu, kad pilna infos. bet čia aš jau maždaug žinau kas yra kas ir kaip vetinti subjektyvią nuomonę. o tinkle už vartotojo gali slėptis koks gudrus marketologas ir skleisti neobjektyvią gerą nuomonę apie š..na aparatą. na supratot. tai kas gali ką nors pasakyti (be nuorodų į tinklą, kur aš jau prisiskaičiau nemažai). ypač domina tų, kurie paėmė į rankas šiuos aparatus po DSLR.

Turiu Olympus EPL-1. Man patinka, įsigijau, pardavusi muilinę Canon G9, kad turėt nedidelį fotiką, kai tingisi veidrodinį nešiotis. Už Canoną kokybė daug geresnė. Man patinka.
Atsakyti
O kodel butent oly epl-1? Ar tuomet pasirinkimo nebuvo? O kaip be vaizdoieskiklio? Ir ar teko per adapteri naudoti neautofokusinius objektyvus?
Atsakyti
Say, faina foto 4u.gif

Antajo, įdomiai 4u.gif kaip fotografuota?

mano savaitės darbas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2011 02 28, 20:45)
Say, faina foto 4u.gif

Antajo, įdomiai 4u.gif  kaip fotografuota?
mano savaitės darbas 4u.gif
user posted image

kokia dviprasmiška... smile.gif.. man patinka.. labai
Atsakyti
nugis nedviprasmiška ana biggrin.gif ana iš tikro gyvenimo hihihi.gif

mrrr, miau bigsmile.gif
Atsakyti
Sayonara, del to, kad antras nuo galo vaikas namo anksciau pareina, sviesu dar buna, grazu biggrin.gif Kai pareina vyresneliai, tai ziemos metu jau beveik ir tamsu budavo...dar namu darbai, vakariene ir t.t. uzimti labiau esam.

Tavo kadras patinka, net labai...itraukia rolleyes.gif

QUOTE(antajo @ 2011 02 28, 15:55)
ar man vaidenasi arklys?
user posted image
smile.gif

Fainai, net labai thumbup.gif Isduok kaip padaryta 4u.gif

Sea, kalbantis kadras rolleyes.gif tik va nesu tikra del tonavimo, bet cia jau skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 01 kovo 2011 - 00:14