Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

QUOTE(Camea @ 2011 01 31, 12:50)
man si labai patinka  wub.gif
user posted image

man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagaliau baigiau Garnier mineral pieštukinį dezodorantą. Tokio š... dar neturėjau, nepirksiu niekada daugiau.
Taip pat baigiau kūno kremą iš Oriflame "Aloe vera & maracuja"- patiko, kada nors pirksiu vėl 4u.gif
Atsakyti
Išmečiau, nors pusę buvo likę.... Kvepėjo, bet l. sausino odą, nespėjau sunaudoti, o baigėsi galiojimo laikas... L. brangus... Už 40 Lt galima ir geresnių rasti....
user posted image
Dar išmečiau Garnier želė purškiamą plaukams.... Patiko, bet paseno.... 4u.gif
Atsakyti
Kaaral Baco sampunas. Turejau 100 ml pabandymui, patiko, bet nebus kartojamas.
user posted image

Sante brilliant jojoba sampunas, 50 ml pabandymui, patiko, pirksiu pilna buteliuka.
user posted image
Atsakyti
Subaigiau Kaaral Baco kauke, tikrai nekartosiu ir is Kaaral nieko nebepirksiu..dar turiu nemazai ju Hydra sampuno, pabaigt pabaigsiu, bet nebepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 02 03, 15:39)
Subaigiau Kaaral Baco kauke, tikrai nekartosiu ir is Kaaral nieko nebepirksiu..dar turiu nemazai ju Hydra sampuno, pabaigt pabaigsiu, bet nebepirksiu.

o i ka keisite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 02 03, 13:42)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati.: 03 vasario 2011 - 14:01
QUOTE(kumiko @ 2011 02 03, 13:42)

Noru yra daug, keisiu i ka nors dar netureto/nebandyti.

QUOTE(Maserati. @ 2011 02 03, 13:48)
I mineta Sante sampuna ir siaip vien i eko sampunus smile.gif Nors baco tikrai patiko, padrekina plauka (bent jau vizualiai tam kartui, neaisku ar ilgiau naudojant nebutu priesingo varianto - issausinimo).

Aciu kad uz mane atsakei, bet neteisingai, i Sante nekeisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 02 03, 13:51)
Noru yra daug, keisiu i ka nors dar netureto/nebandyti.
Aciu kad uz mane atsakei, bet neteisingai, i Sante nekeisiu lotuliukas.gif

biggrin.gif pamaciau M raide ir pagalvojau ,kad manes teiravosi... reikia visus zodzius skaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 03, 14:01)
biggrin.gif  pamaciau M raide ir pagalvojau ,kad  manes teiravosi... reikia visus zodzius skaityti  lotuliukas.gif

Buna biggrin.gif

Dar subaigiau jau antra Oriflame paakiu geli su alijosium. Labai patinka, pirkciau vel, bet nera jo pirkt..teks kazka kito sugalvoti.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 03, 14:36)

Sante brilliant jojoba sampunas, 50 ml pabandymui, patiko, pirksiu pilna buteliuka.
user posted image

Kuo patiko? Ką darė? Kokiems plaukams skirtas? bigsmile.gif
Atsakyti
Matis drėkinantis serumas - netiko, veido oda "degt" pradėdavo unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 03 vasario 2011 - 19:23