Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

QUOTE(gatinha2 @ 2011 02 01, 13:26)
beveik pasibaige aubrey Organics sampunas su arbatmedziu, neblogas, bet ne tiek suzavejo, kad kartociau ax.gif

I jo vieta Dr.Organic sampunas is Rose Otto serijos, bet pries tai laukia keletas meginuku (pora AO sampunu su kond, John master Organics, laveros), kuriuos pasiimsiu su savim i kelione mirksiukas.gif

user posted image
Sito gamintojo sampunas?
Atsakyti
Jo, va toks user posted image 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 01 vasario 2011 - 13:55
QUOTE(gatinha2 @ 2011 02 01, 13:54)
Jo, va toks 4u.gif

Ar pirma karta naudosit sio gamintojo? Jei ne,tai gal galit pakomentuoti ,ka isbandet?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 01, 16:35)
Ar pirma karta naudosit sio gamintojo? Jei ne,tai gal galit pakomentuoti ,ka isbandet?

Isiterpsiu su savo isbandytais 4u.gif

tai as tos pacios serijos - roziu, taciau ne sampuna o balzama naudojau, tai tikrai antra karta nepirkciau, labai jau vidutiniskas smile.gif
Atsakyti
Šiandien išpurkštas paskutinis lašas šių:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 01, 18:29)
Šiandien išpurkštas paskutinis lašas šių:

Ir kaip laikėsi jie? Praeitą savaitę žiūrinėjau aš šiuos kvepaliukus, visai patiko kvapas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 01, 20:07)
Ir kaip laikėsi jie? Praeitą savaitę žiūrinėjau aš šiuos kvepaliukus, visai patiko kvapas  g.gif

Laikėsi labai gerai, bet gaila pačiai jų užuost nepavyko, nors jie man taip patiko biggrin.gif
Tik iš kitų girdėjau, kad stipriai laikos biggrin.gif Bet kartot nenorėčiau, kažkaip dabar jų nebesinori, gaila, kad pasibaigė, bet tuo pačiu ir džiaugiuosi, nes dabar mylimesnius naudosiu wub.gif Truputį apsimažint noriu
Atsakyti
Veido ir kūno prausiklis Octenisan user posted image
jau trečią kartą pirkau, labai tiko ir patiko mano odai, išvalė gerai poras, su spuogeliais pakovojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 01, 20:30)
Laikėsi labai gerai, bet gaila pačiai jų užuost nepavyko, nors jie man taip patiko  biggrin.gif
Tik iš kitų girdėjau, kad stipriai laikos biggrin.gif Bet kartot nenorėčiau, kažkaip dabar jų nebesinori, gaila, kad pasibaigė, bet tuo pačiu ir džiaugiuosi, nes dabar mylimesnius naudosiu  wub.gif  Truputį apsimažint noriu

Aišku, aš tai baigiu užbaigt savo kvepaliukus Avril Lavignes, dar koks vienas papurškimas ir bus viskas, o taip gaila, kad baigiasi, bet kolkas irgi nekartosiu, nes norisi kažką naujo išbandyti, o tada gal vėl grįšiu prie A.L. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 01, 20:47)
Aišku, aš tai baigiu užbaigt savo kvepaliukus Avril Lavignes, dar koks vienas papurškimas ir bus viskas, o taip gaila, kad baigiasi, bet kolkas irgi nekartosiu, nes norisi kažką naujo išbandyti, o tada gal vėl grįšiu prie A.L. ax.gif

Ačiū Dievui mano AL dar pilnas butelaitis stovi wub.gif
Taupau labai wub.gif Tik kartais pasipurškiu, o kvepalų kiekiu nesiskundžiu, tai dabar dar vienus labai mylimus pradėjau naudot, Nina Ricci Premier jour wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 01, 16:35)

Esu turejus manuka honey kondicionieriu, bet nebeprisimenu ispudziu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 01, 20:53)
Ačiū Dievui mano AL dar pilnas butelaitis stovi  wub.gif
Taupau labai  wub.gif  Tik kartais pasipurškiu, o kvepalų kiekiu nesiskundžiu, tai dabar dar vienus labai mylimus pradėjau naudot, Nina Ricci Premier jour  wub.gif

AL - Avril Lavigne? Apie jos Black Star kalbat? Gal gali kvapą apibūdinti? Domina ir NR Premier Jour rolleyes.gif
Atsakyti