Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

Porai kartų liko Laveros Basis sensitiv linijos regeneruojančio šampūno, bet nebenaudosiu. Šveisiu lauk. Ir nekartosiu. Nusipirkau, kad nejautrintų galvos odos, nuo jo ir pleiskanos dingo, kur nuo prieš tai buvusio šampūno buvo atsiradusios, fainas pasirodė, džiaugiuos, o į galą naudojant taip sujautrino, kad nusikasydavau galvą iki kraujo, pradėjo laabai pleiskanot galva. Baisu baisu. Į jo vietą Eucerin šampūnas bekvapis nuo pleiskanų.
user posted image
Atsakyti
Nail tek 10-speed lako džioviklis, baisus nepatogumas man ta pipetė buvo doh.gif user posted image
į jo vietą Artdeco Gloss & Repair
user posted image
Atsakyti
Patiko kvapas. Netraukė odos. Į jo vietą levandų hidroliatas.
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau dvifazį kūno puškiklį. Patiko, nes labai švelnino odą, labai pasitarnavo dar vasarą, kai kur nors skubėdavau ir tingėdavau tepliotis kremais. Geras ir dėl to, kad neapsunkina odos, skaniai kvepia.
user posted image

Na ir dar viena priemonė iš Oriflame, kuri man labai patiko. Želė pagrindo akių kremukas. Labai atgaivindavo akis iš ryto, nelipindavo ir greitai susigerdavo.
user posted image
Atsakyti
Baigesi Earth Science sampuno miniukas:
user posted image

Baigesi n-tasis Weleda 'skin food' kremukas - jo vietoj toks pat:
user posted image

Siaip ne taip pribaigiau Weleda 'wild rose' serijos dienini ir naktini kremus - veidui man labai netiko si serija, tai kremus naudojau rankoms ir kojoms (tiksliau padams), naktini isbaigiau vakar, o siandien dar nemazai dieninio kremuko buvo like, bet man jo kvapas kazkuo nepatinka, turi prieskoni toki kaip tepalo (man rodos sezamu aliejus, jei jis sudetyje yra), tai kiek isejo pritepiau koju kaukei, o likuti i kriaukle isspaudziau:
user posted image

QUOTE(_sala_ @ 2011 02 18, 15:06)
Pabaigiau dvifazį kūno puškiklį. Patiko, nes labai švelnino odą, labai pasitarnavo dar vasarą, kai kur nors skubėdavau ir tingėdavau tepliotis kremais. Geras ir dėl to, kad neapsunkina odos, skaniai kvepia.

Is Oriflame naudojus nedaug dalyku esu, bet sitos serijos turbut viska isbandzius - kvapas man labai patinkantis thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Išties puikus kremas [jei ne jo sudėtis...], sunaudojau 150ml pakuotę, tepiau ir pėdas, ir rankas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 18 vasario 2011 - 18:33
n-tasis, į jo vietą tas pats biggrin.gif
user posted image

siūlas kaip siūlas biggrin.gif
user posted image

sausų alkūnių SOS 30 ml.
user posted image
į jo vietą garnier riebaliukas biggrin.gif

šitą bandžiau ir veidui - nepatiko, ir kūnui - nepatiko, ir plaukams prieš plovimą - nepatiko, subaigiau makiažo valymui, bet irgi nepatiko
gal kas galit pakomentuoti sudėtį?
Ingredients: Brassica Oleifeira, Simmondsia Chinensis Seed oil, Parfum, Linoleic Acid, Linolencin Acid.
user posted image

n-tasis, į jo vietas tas pats
user posted image

radau užkritusį jau kokie du-trys metai kelis kartus panaudotą ir pamirštą, metu lauk
(antras nuo kairės) nuotrauka skolinta iš supermama.lt forumo dalyvės kažkurios blush2.gif
user posted image

paskutinius lašus susipurškiau, nelabai patiko, dovanotas, bet tokiom progom be progų suėjo biggrin.gif
user posted image

ir kažkokios LABAI nekokios servėtkos makiažui valyti, visu pokučiu (25 vnt) vos užteko dviems kartams veidą nuvalyti, visiškai sausos šiurkščios - nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
Tarte mini blizgis is rinkinio (6-as foto) - liko dar 5 sie blizgiukai biggrin.gif Siaip fainas, neturiu prie ko prikibt, tik man kliuna kad juos sunku iskrapstyt ir norint graziai isgaut spalvyte reikia daug kartu kaisaliot, o i gala tenka ir ta plastmasiuke istraukt, kad normaliai pasiimtu. Tai sio net nesubaigiu iki pat galo, nes jau uzkniso traukaliot viska (tik tiek, kad liko kokiems porai pasidazymu, tai ir negaila). O siaip tai nera labai lipnus blizgiai, bet gerai laikosi, lupu nesausina, spalvos puikios.
user posted image

Helena Rubinstein 'lash queen' tusas - naudoju 4,5men ir jauciu, kad pradeda jau keistis, t.y. nebedazo taip graziai kaip pradzioj, todel jau metu lauk ir nebesikankinu su neitin graziu rezultatu. Nuo pat pradziu jis daze puikiai: atskirdavo blakstienas, patankindavo, ju nesulipindavo, pariesdavo net kazkiek, o siuo metu blakstienos nebe taip atskiriamos, lyg palipe atrodo, tai ir to tankinimo tokio nera (tik tiek, kad padazyta), o blogiausia, kad padaro blakstienas tokias tiesiais, beformes... Bet tusas man superinis wub.gif Ir tikrai dar kartociau ateityje - bet ar kartosiu nezinau, nes sandeliuke dar 2 HR tusai + nemazai kitokiu, tai isbaigus ziuresiu kas labiausiai patinka.
user posted image

Pusiau subaigiau Maybelline 'age rewind' dvipusi maskuokli (vienam gale maskuoklis, kitam highlighter'is). Atitarnavo beveik 6men, tai manau kaip tokiam maziuliui (2,7ml) labai daug. Nors siaip ji pasilikus esu del highlighter'io, nes maskuoklis man nelabai patiko pacioj pradzioj, o highlighter'is puikus atgaivint paakius. Paskui pradejau ir maskuokli naudot, nes patogu kai viskas vietoj, o ir kur nestis patogu, nes velgi viena priemone abiem atvejams, o dar veliau kazkaip viskas apsiverte ir pradejau tik maskuokli naudot (nors nepasakyciau, kad jis labai patiko, man paakiams jis geriausias buvo, t.y. geriausiai tiko paakiams, bet vistiek neuzmaskuodavo pilnai). Tai taip ir yra siuo metu, kad priemone pusiau isbaigta, nes higlhighter'is dar geras.... Nezinau tik noriu ar ne pasilikt ta kita gala naudojimui, todel kolkas pasedes dar stalciuje sitas dalykas kol apsispresiu ka daryt su highlighter'iu....
user posted image
Atsakyti
Šiandien pabaigiau naudoti:
user posted image

į jo vietą,
user posted image
Atsakyti
so... to be or not to be that f****** Maybelline "age rewind" biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 19 vasario 2011 - 00:27
Pabaigiau Montagne Jeunesse valancia veido kauke su baltuoju sokoladu, vienkartineje pakuoteje. Uzteko 2iems kartams, gal butent sios nekartociau-buna geresniu.
Taip pat siandien sunaudojau dr. Hauschka valancia kauke (molio misinuka) vienkartineje pakuoteje, be nuomones apie sia kauke. Po jos iskart dejau Rejuvenating, po jos labai svelni oda paliko wub.gif
Ir sunadojau Laveros drekinancia veido kauke is roziu serijos, naudojau tik paakiams, kazkiek atgaivindavo, bent jau tam kartui.
Metu lauk Buk nagus stiprinanti aliejuka su migdolu extraktu, senas, beto, man rodos, kad jis man odeles issausino. I jo vieta dr.organic Manuka honey cuticle and nail solution. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Shopingas, koki atspalvi to maskuoklio naudojai?
Atsakyti