Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

TBS aviečių kūno sviestas, patinka man TBS kūno sviestai ax.gif Kada nors bus kartojamas (sandėliuke dar laukia savo eilės braškių)
user posted image
o kol kas į jo vietą Rituals iš rinkinio
user posted image
ir panašu, kad kvapas ne toks sintetinis ax.gif
Atsakyti
vienam kartui liko Rasa vaistazoliu prausiklio,nekartosiu,pirkau 1 karta,labai neskalsus,skystas,prastai putoja,pasirode kad nelabai gerai nuvalydavo makijaza,nes atsirasdavo inkstiru, tempe oda po jo.
user posted image

i jo vieta kazkoks naujas nebandytas
Good Stuff Organics Foaming Facial Cleanser
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 02 20, 20:18)
vienam kartui liko Rasa vaistazoliu prausiklio,nekartosiu,pirkau 1 karta,labai neskalsus,skystas,prastai putoja,pasirode kad nelabai gerai nuvalydavo makijaza,nes atsirasdavo inkstiru, tempe oda po jo.
user posted image

user posted image

Karta ir as turejau sy tonika, visiskai identiski atsiliepimai jusiskiams 4u.gif
Atsakyti
pagaliau subaigiau šitą.. doh.gif kvapas geras, bet išausino odą.. doh.gif nebus kartojama tik teks kitų kvapų atsargas subaigti g.gif
user posted image
oriflame pėdų kremas, tikrai nėra vertas būti kartojamas, pėdos po jo likdavo sausos doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 02 21, 01:14)
pagaliau subaigiau šitą..  doh.gif  kvapas geras, bet išausino odą..  doh.gif  nebus kartojama tik teks kitų kvapų atsargas subaigti  g.gif

Ar verta savo odą kankinti, jei jau taip sausina? Aš tokiu atveju atiduočiau tam, kam galbūt tiktų... Pati prieš porą mėnesių nusipirkau prieš tai nebandytą dušo želė, ją pradėjau naudoti, po savaitės pastebėjau, kad oda lyg ir kažkokia kitokia, bet neatkreipiau į tai daugiau dėmesio doh.gif Dar po vienos savaitės nesąmoningai pradėjau kojas kasyti, draskyti, atsirado ant kojų odos išsausėję plėmai, pūlinukai, žaizdelės... Aišku, tada supratau, kad tai gali būti tik tos PYPT dušo želė kaltė doh.gif Ją išmečiau, bet... Praėjo jau koks pusantro mėnesio, o vis dar vargstu su tais pūlinukais ir išsausėjimais, niekas nepadeda, o šiaip jau niekada gyvenime neturėjau tokių problemų, net ir kūno kremų naudoti nebuvo poreikio, tepdavaus tik kartais šiaip sau, tiesiog oda nebuvo sausa, o dabar... Neaišku, kiek laiko dar užtruksiu, kol viskas nurims, nes oda vis dar atrodo laaaabai nekaip doh.gif Tikrai neberizikuočiau pastebėjusi, kad odai kažkas netinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2011 02 21, 11:02)
Ar verta savo odą kankinti, jei jau taip sausina? Aš tokiu atveju atiduočiau tam, kam galbūt tiktų...

ax.gif nelabai kam turiu atiduoti g.gif , bet kažin ar jau naudosiu , pasiskaičius jūsų istoriją.. lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
pabaigiau plaukams, nes dėl galiojimo vasaros nenorėjau laukti, l.patiko, ne pirmą kartą naudojamas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 02 21, 17:44)
pabaigiau plaukams, nes dėl galiojimo vasaros nenorėjau laukti, l.patiko, ne pirmą kartą naudojamas  wub.gif
user posted image

Kas čia, kur yra pirkti ir kokia kaina? bigsmile.gif
Atsakyti
Vos keli lasai teliko garnor akiu mak. valiklio, pirksiu toki pati jau n taji,
Omnia botanica kremas jautriai odai, patiko, bet dar turiu kelis DR Hauschka miniukus ir handmade naturals balansing krema, tai tuos naudosiu
Biagesi macadamia oil 10 ml, pirkciau dar karta, bet norisi subaigt savo nesibaigianti karaal baco seruma jau gerus metus naudoju, dar neipusejau, gal del to, kad man jis nlb blush2.gif
Atsakyti
Pasibaigė Omnia botanica rankų kremas
user posted image
nelabai patiko - labai skystas pasirodė ir poriebis į jo vietą 7 days beautiful hands, mano favoritas
user posted image
Atsakyti
as siuo meti naudoju ta kremuka omnia botanica,man patinka labai,ir kvapas ir drekinimo pakanka,ir kaip susigeria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 02 21, 19:56)
Kas čia, kur yra pirkti ir kokia kaina?  bigsmile.gif

Monoi de Tahiti - kokoso aliejus odos ir plaukų priežiūrai. Legendinė taitiečių grožio paslaptis - Monoi yra kokoso aliejaus derinys su Tiaros(gardenijos) žiedų ekstraktu. Monoi aliejus naudojamas: Odai: drėkina, didina odos stangrumą ir elastingumą. Saugo nuo kenksmingo saulės, jūros ir vėjo poveikio, neleidžia odai išsausėti būnant saulėje ir leidžia gražiai įdegti. Puikiai tinka odai raminti po depiliacijos ir po vabzdžių įkandimo. Masažui: masažuojant su šiuo aliejumi jūsų oda bus švelni ir lygi lyg šilkas. Plaukų kaukėms: atstato sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, saugo nuo išsausėjimo. Tai ypatingas kosmetikos produktas odos puoselėjimui, masažams ir plaukų priežiūrai, kurį verta išbandyti.
95% natūralių medžiagų. Be parabenų, be phenoxyetanolio, be dažomųjų medžiagų, kvapai be ftalatų. šaltinis iš čia

vasaros pabaigoje pirkau švaros prekėse, lyg ~20 Lt jei neklystu kainuoja

viskam ir naudojau, ir plaukams ir kūnui, l. gražiai įdegdavau vasarą, o rudenį ir žiemą naudojau plaukams, daug kam kvapas per stiprus, bet aš pripratau ir man jis dbr asocijuojasi su atostogomis wub.gif
Atsakyti