Baigėsi.kartojama nebus,sausina odą labai.Į jos vietą dar nieko neturiu,eisiu i duškių temą ieškoti geros bemuilės žėlės
Pagaliau pabaigtas. Tikrai nebus kartojamas - "nepaslepia" kvapo + pats labai idomaus ir man nepatinkancio kvapo.
dezodorantas sante
dezodorantas sante
Galų gale pribaigiau "Oriflame" veido dulksną su mėtomis. Vasarą gal ir neblogas daiktas, tik pastebėjau, kad saldus kvapas viliojo širšes
Žiemą šiaip purškaliojau vietoj toniko...
Šią savaitę pabaigiau:
1. Dušo želė Margarita su šaltalankiais. Labai patinka, tikrai kartosiu ateityje ir ne vieną kartą.
2. Miniukai Bawang stiprinančio plaukus šampūno ir kondicionieriaus. Visiškai nepatiko, netiko, kvapas keistas. Džiaugiuosi kad paėmiau tik mažus kiekius bandymui, nes niekas į jo pusę vien dėl kvapo nežiūrėjo, tad teko man naudot.

3. Tigi kondicionierius. Padėjau pabaigt
Man jie visi panašūs, kažko išskirtinio nematau.

4. Dizao kaukė su tibeto žolelėm. Patinka, per akcijas visad nuperku.
5. Faberlic kojų kremas iš naujos serijos. Atidaviau mamai panaudojus vos kelis kartus
1. Dušo želė Margarita su šaltalankiais. Labai patinka, tikrai kartosiu ateityje ir ne vieną kartą.
2. Miniukai Bawang stiprinančio plaukus šampūno ir kondicionieriaus. Visiškai nepatiko, netiko, kvapas keistas. Džiaugiuosi kad paėmiau tik mažus kiekius bandymui, nes niekas į jo pusę vien dėl kvapo nežiūrėjo, tad teko man naudot.

3. Tigi kondicionierius. Padėjau pabaigt

4. Dizao kaukė su tibeto žolelėm. Patinka, per akcijas visad nuperku.
5. Faberlic kojų kremas iš naujos serijos. Atidaviau mamai panaudojus vos kelis kartus
QUOTE(Almost @ 2011 01 28, 14:27)
vaje kaip šies balzamai/blizgiai patiko...
jau taip puikiai drėkindavo, gaila kad daugiau neužsipirkau, pabaigiau (turėjau dvi spalvytes) iki paskutinio lašiuko, o vieną spalvą net prakirpau
gaila kad nebėra jų daugiau pirkti...
QUOTE(Juxt @ 2011 01 27, 23:08)
o man tai l. patiko tas false lashes efect tušas, nors jau minėjau essence temoj, kad reikėjo luktert kad bestovėdamas pas mane pastengtų truputį, o dbr labai
bus tikrai kartojamas, nes padaro barbiškas blakstienas
Man jis irgi patinka, bet turėjo irgi pradarytas pastingt, tai dabar kasdien jį naudoju, patinka
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 28, 08:38)
Nu va, o aš kaip supratau...
QUOTE(Almost @ 2011 01 28, 14:27)
švarinimo dienos tęsiasi..
patiko, lipnus, gerai laikėsi, bet pakeitė kvapą. išmečiau.
patiko, lipnus, gerai laikėsi, bet pakeitė kvapą. išmečiau.
Pirmąjį turiu, tai galiojimas lyg 36 mėnesiai nuo atidarymo, anądien pasižiūrėjau
Man jis irgi patinka, toks tirštas ir kvepia skaniai
Pabaigta:
Essence pure skin toner&powder
Nesuprantu, kaip su jį įmanoma panaudot kaip pudrą, bet riebalus sugėrė, galbūt kada nors kartosiu, bet kadangi Lietuvoje jo nėra tai ne pirmo būtinumo reikalas. Į jo vietą margarita tonikas su alavijais

Bus baigtas rytoj, kai skalbsiu galvą, jau visai mažai belikę, ne pirmas ir ne paskutinis, labai tinka ir patinka mano plaukam, ir netgi galvos odai visai patinka. Į jo vietą kol kas pakaitaliojimui Natura Siberica šampūnas nuo pleiskanų jautriai galvos odai, dar vienas toks pat yra sandėliuke

Metami lauk keletas nagų lakų, tarp jų vienas būk, vienas golden rose ir vienas system, nes pasibaigė "senaties terminas", o ir šiaip jau nebenaudojami buvo
Essence pure skin toner&powder
Nesuprantu, kaip su jį įmanoma panaudot kaip pudrą, bet riebalus sugėrė, galbūt kada nors kartosiu, bet kadangi Lietuvoje jo nėra tai ne pirmo būtinumo reikalas. Į jo vietą margarita tonikas su alavijais

Bus baigtas rytoj, kai skalbsiu galvą, jau visai mažai belikę, ne pirmas ir ne paskutinis, labai tinka ir patinka mano plaukam, ir netgi galvos odai visai patinka. Į jo vietą kol kas pakaitaliojimui Natura Siberica šampūnas nuo pleiskanų jautriai galvos odai, dar vienas toks pat yra sandėliuke

Metami lauk keletas nagų lakų, tarp jų vienas būk, vienas golden rose ir vienas system, nes pasibaigė "senaties terminas", o ir šiaip jau nebenaudojami buvo