Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

Baigėsi.kartojama nebus,sausina odą labai.Į jos vietą dar nieko neturiu,eisiu i duškių temą ieškoti geros bemuilės žėlės g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 28 sausio 2011 - 09:39
Pagaliau pabaigtas. Tikrai nebus kartojamas - "nepaslepia" kvapo + pats labai idomaus ir man nepatinkancio kvapo.

dezodorantas sante
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 28 sausio 2011 - 10:07
"Florena" pėdų kremas su ramunėlėmis, nieko gero/blogo pasakyt negaliu, į jo vietą "Oriflame"
user posted image
Atsakyti
Galų gale pribaigiau "Oriflame" veido dulksną su mėtomis. Vasarą gal ir neblogas daiktas, tik pastebėjau, kad saldus kvapas viliojo širšes doh.gif Žiemą šiaip purškaliojau vietoj toniko...
user posted image
Atsakyti
Šią savaitę pabaigiau:
1. Dušo želė Margarita su šaltalankiais. Labai patinka, tikrai kartosiu ateityje ir ne vieną kartą.
2. Miniukai Bawang stiprinančio plaukus šampūno ir kondicionieriaus. Visiškai nepatiko, netiko, kvapas keistas. Džiaugiuosi kad paėmiau tik mažus kiekius bandymui, nes niekas į jo pusę vien dėl kvapo nežiūrėjo, tad teko man naudot.
user posted image
3. Tigi kondicionierius. Padėjau pabaigt smile.gif Man jie visi panašūs, kažko išskirtinio nematau.
user posted image
4. Dizao kaukė su tibeto žolelėm. Patinka, per akcijas visad nuperku.
5. Faberlic kojų kremas iš naujos serijos. Atidaviau mamai panaudojus vos kelis kartus schmoll.gif
Atsakyti
švarinimo dienos tęsiasi..
user posted image

patiko, lipnus, gerai laikėsi, bet pakeitė kvapą. išmečiau.

user posted image

patiko, malonus ant lūpų, lengvas. oranžinis tikrai nebuvo hihihi.gif šaldė lūpas. kartočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 28, 14:27)
user posted image

vaje kaip šies balzamai/blizgiai patiko... wub.gif
jau taip puikiai drėkindavo, gaila kad daugiau neužsipirkau, pabaigiau (turėjau dvi spalvytes) iki paskutinio lašiuko, o vieną spalvą net prakirpau biggrin.gif
gaila kad nebėra jų daugiau pirkti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 01 27, 23:08)
o man tai l. patiko tas false lashes efect tušas, nors jau minėjau essence temoj, kad reikėjo luktert kad bestovėdamas pas mane pastengtų truputį, o dbr labai  thumbup.gif bus tikrai kartojamas, nes padaro barbiškas blakstienas  brunette.gif

Man jis irgi patinka, bet turėjo irgi pradarytas pastingt, tai dabar kasdien jį naudoju, patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 28, 08:38)
Dažo prastai, nes baigėsi matyt laugh.gif

Nu va, o aš kaip supratau... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 28, 14:27)
švarinimo dienos tęsiasi..

Pirmąjį turiu, tai galiojimas lyg 36 mėnesiai nuo atidarymo, anądien pasižiūrėjau ax.gif
Man jis irgi patinka, toks tirštas ir kvepia skaniai wub.gif
Atsakyti
Pabaigta:
Essence pure skin toner&powder
Nesuprantu, kaip su jį įmanoma panaudot kaip pudrą, bet riebalus sugėrė, galbūt kada nors kartosiu, bet kadangi Lietuvoje jo nėra tai ne pirmo būtinumo reikalas. Į jo vietą margarita tonikas su alavijais
user posted image
Bus baigtas rytoj, kai skalbsiu galvą, jau visai mažai belikę, ne pirmas ir ne paskutinis, labai tinka ir patinka mano plaukam, ir netgi galvos odai visai patinka. Į jo vietą kol kas pakaitaliojimui Natura Siberica šampūnas nuo pleiskanų jautriai galvos odai, dar vienas toks pat yra sandėliuke smile.gif
user posted image
Metami lauk keletas nagų lakų, tarp jų vienas būk, vienas golden rose ir vienas system, nes pasibaigė "senaties terminas", o ir šiaip jau nebenaudojami buvo
Atsakyti
Gal jau koki trecia sunaudojau. Labai patinka sie kreminiai akiu piestukai. Spalva labai juoda, lengvai brezia, greit nenusitrina, ilgam uztenka. O kainuoja tik kelis litus. thumbup.gif

user posted image

Atsakyti