Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

QUOTE(flixe @ 2011 01 27, 19:14)
Fantastiškas dalykas wub.gif  Niekas kitas man taip gerai nedrėkindavo pėdų. Tikrai bus kartojamas.
user posted image

O kur pirktas? Man visai nematytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 27, 21:13)
tai dar kiek priemonių neparašiau hihihi.gif ir blizgį, ir balzamą išmečiau, ir kremą kažkokį, žodžiu taip normaliai pratvarkiau viską...
kas dėl tušo - nežinau, na visos gyrė, bet man jis tikrai nepasirodė kažkas WOW  unsure.gif o dėl kremo - gal per retai ir per mažai naudojau, kad nepatiko, nežinau. laimėjau, turėjau dar naudojamą kremą, maniau pataupysiu, tada pradėjau naudot ir pamačiau, kad galiojimo ten buvo ne prūdais. nerizikavau  smile.gif

Gausi rodyt atsinaujinusį krepšą temoj krepšelių biggrin.gif
Nu jo, kai pabandai tušus tokius kaip maybelline, max factor ir kt. tai essence nebaisiai jau pasirodo, bet šiaip kasdienai tai jie man patinka, nors ir neturiu labai ilgų ir tankių blakstienų, bet patinka, kai šį baigsiu (arba atsibos) pradarysiu L'oreal telescopic, kažin kaip tas man pasirodys, nepradarau, nes naudoju sistemą kaip ir tu - 2 naudojami, jeigu vienas in, vienas ir out turi išeit biggrin.gif
Jau mano veido priežiūros krepšas kaip kaitaliojas, tiesiog galima sakyt retkarčiais visiškai visiškai apsiverčia, nes neatradau tokių priemonių, prie kurių norėtųsi grįžti vėl ir vėl, nors Rasos probleminė serija tai sužavėjo, ir dar pirksiu prausiklį su kremu-geliu, bet šita sritis keičias žiauriai dažnai.
Aš jau blizgius rodos apsitvarkiau, bet vis vien pas mane jų dafiga biggrin.gif
Bet aišku kai kasryt dabar vieną tepu, tai naudojas po truputį, bet sau pasakiau, kad aš galiu gyvent ir su vienu blizgesiu, tik reik turimus subaigt, tai vat darom darom Almost tvarkas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2011 01 27, 21:26)
O kur pirktas? Man visai nematytas smile.gif

Siųstas jis. Dabar nepamenu kurioj internetinėj parduotuvėj g.gif Bet reiks ieškoti, nes pačiai jo labai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 27, 20:47)
Gausi rodyt atsinaujinusį krepšą temoj krepšelių  biggrin.gif

kad jis ir dabar jau labai atsinaujinęs hihihi.gif gaunu lauktuvių, jas naudoju... išsimėtau senas visokias priemones, paimu naujas ir va atsinaujinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 27, 22:22)
kad jis ir dabar jau labai atsinaujinęs hihihi.gif gaunu lauktuvių, jas naudoju... išsimėtau senas visokias priemones, paimu naujas ir va atsinaujinu  smile.gif

Aš tai taip jau stengiuos neatidarinėt naujų priemonių, bet niekada neišeina, būtinai reik išmėgint, nebent priemonė jau žinoma biggrin.gif
Nu bet gerai, baigiam OT, o tai Vitutė ateis ir nubaus biggrin.gif
Į temą pagaliau:
dušo želės liko gal vienam kartui, labai patiko, šios dušo želės vienos mano mėgstamiausių, sandėliuke dar net kelias turiu, tik dabar reikia nuspręsti, ar vėl margaritos dušo želę leist į trasą ar rožių muilą pradėt naudot, bet tikriausiai kad apsistosiu ties dušo želės tolesniu naudojimu, o muilą pradėsiu maždaug ties viduriu bambalio, kai truputį atsibos biggrin.gif
user posted image
Ir metu lauk beauty cosmetics unicorno kūno losjoną. Jau senokai jį turiu, pasižiūrėjau kad galiojimas pasibaigęs, smirda man jis, nemalonus naudot buvo, o ir ant rankų ties pečiais keletas išsausėjusių plėmų atsirado, tai nusprendžiau mest jį kuo toliau į artimiausią konteinerį, juolab kad turiu ką tept ant kūno biggrin.gif Į jo vietą rose of bulgaria veido kremas, kurį naudoju ir kaip veido, ir kaip kūno kremą, nes patinka, bet kiekis didelis, tai galvoju greičiau subaigsiu, juolab kad patinka jaust rožių kvapą ir ant kūno biggrin.gif Gavus dovanų buvau, tai naudoju, bet pati nepirkčiau tikriausiai, nes kremas kaip kremas, aišku rašo, kad jis suaktyvina odos veiklą, ir yra daugiau mažiau natūralus, bet nėra toks, kurį taupydama naudočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 27, 20:11)
keista kad essence nepatiko, aš turėjus ir tą seną, ir dabar naudoju naująjį žalią, tai abu patinka, žaliojo pliusai, kad, nors ir nepadaro "false lash" efekto, bet pailgina ir patankina, tokias ryškesnes padaro, bet pernelyg nesulipina, atlaiko visą dieną, bet nusivalo be didelių rūpesčių, iš esmės galiu net su pieneliu nevalyt, su vandeniu šiltu nusiplauna, bet iš įpročio valau biggrin.gif Vat rožinį jau senokai turėjau, reiktų atnaujint įspūdžius smile.gif

o man tai l. patiko tas false lashes efect tušas, nors jau minėjau essence temoj, kad reikėjo luktert kad bestovėdamas pas mane pastengtų truputį, o dbr labai thumbup.gif bus tikrai kartojamas, nes padaro barbiškas blakstienas brunette.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 27, 21:47)
Nu jo, kai pabandai tušus tokius kaip maybelline, max factor ir kt. tai essence nebaisiai jau pasirodo, bet šiaip kasdienai tai jie man patinka, nors ir neturiu labai ilgų ir tankių blakstienų, bet patinka, kai šį baigsiu (arba atsibos) pradarysiu L'oreal telescopic, kažin kaip tas man pasirodys, nepradarau, nes naudoju sistemą kaip ir tu - 2 naudojami, jeigu vienas in, vienas ir out turi išeit biggrin.gif

man essence multi action = max factor masterpiece max, tik kaina trigubai ar netgi keturgumai be nuolaidų pigiau ax.gif (nors iš pažiūros šepetukai l.skirtingi)
Atsakyti
Subaigtas catrice flomasteris antakiams, prastai dažo, į jo vietą toks pat
Atsakyti
Pabaigiau Simple akiu makiazo valikli. Ne itin patiko, nors raso, kad nuvalo ir vandeniui atsparu tusa, palikdavo mano paakius juodus vis vien. Kazin ar kartosiu.user posted image
Jo vieton Boots organic face nourishing eye make up remover (labiau skirtas vakare makiaza plaut/valyt, nes ten su vandeniu reik zaist blush2.gif) ir living nature gentle make up remover (sis, tikiuosi tiks ir makiazo pataisymui, neisbandziau dar, nzn ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 28 sausio 2011 - 00:26
Pabaigiau Nivea kremuka smile.gif
Atsakyti
Tik vienam kartui beliko Aubrey Organics drekinancios veido kaukes su saltalankiais misriai -sausai odai. Nekartosiu, nes per mazai drekinimo man is jos.user posted image
I jos vieta lavera drekinanti roziu kauke ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 28 sausio 2011 - 02:08
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 27, 23:51)
Subaigtas catrice flomasteris antakiams, prastai dažo, į jo vietą toks pat

Kaip įdomiai - dažo prastai, bet į jo vietą toks pats...? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2011 01 28, 08:26)
Kaip įdomiai - dažo prastai, bet į jo vietą toks pats...?  biggrin.gif

Dažo prastai, nes baigėsi matyt laugh.gif
Atsakyti