QUOTE(Almost @ 2011 01 27, 22:22)
kad jis ir dabar jau labai atsinaujinęs

gaunu lauktuvių, jas naudoju... išsimėtau senas visokias priemones, paimu naujas ir va atsinaujinu
Aš tai taip jau stengiuos neatidarinėt naujų priemonių, bet niekada neišeina, būtinai reik išmėgint, nebent priemonė jau žinoma

Nu bet gerai, baigiam OT, o tai Vitutė ateis ir nubaus

Į temą pagaliau:
dušo želės liko gal vienam kartui, labai patiko, šios dušo želės vienos mano mėgstamiausių, sandėliuke dar net kelias turiu, tik dabar reikia nuspręsti, ar vėl margaritos dušo želę leist į trasą ar rožių muilą pradėt naudot, bet tikriausiai kad apsistosiu ties dušo želės tolesniu naudojimu, o muilą pradėsiu maždaug ties viduriu bambalio, kai truputį atsibos

Ir metu lauk beauty cosmetics unicorno kūno losjoną. Jau senokai jį turiu, pasižiūrėjau kad galiojimas pasibaigęs, smirda man jis, nemalonus naudot buvo, o ir ant rankų ties pečiais keletas išsausėjusių plėmų atsirado, tai nusprendžiau mest jį kuo toliau į artimiausią konteinerį, juolab kad turiu ką tept ant kūno

Į jo vietą rose of bulgaria veido kremas, kurį naudoju ir kaip veido, ir kaip kūno kremą, nes patinka, bet kiekis didelis, tai galvoju greičiau subaigsiu, juolab kad patinka jaust rožių kvapą ir ant kūno

Gavus dovanų buvau, tai naudoju, bet pati nepirkčiau tikriausiai, nes kremas kaip kremas, aišku rašo, kad jis suaktyvina odos veiklą, ir yra daugiau mažiau natūralus, bet nėra toks, kurį taupydama naudočiau
82-->75,0-->70