Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

Sena tema

Oficialių UGG atstovų - parduotuvių sąrašas (6pm.com taip pat prekiauja originalais)

Patikrinimas, ar jūsų nusižiūrėta parduotuvė prekiauja originaliais UGG. Įvedate tinklapio pavadinima ir žiūrite.

Patikrinimas, kur registruotas jūsų nusižiūrėtos parduotuvės domenas. Jei šalies simbolis CN (Kinija), kontaktai kinietiški - originalių prekių ten nerasite.

Naudinga info anglų kalba apie neoriginalius Ugg.

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 sausio 2011 - 10:43
Nauja tema, sveikinimai 4u.gif

Turiu klausima, nupirkau vaikui is zappos.com UGG, isejom kelis kart i lauka nuo sniego batai sudreko, pradejo dazyti, pakeite spalva, o kai isdziuna kaskart, tai batas buna vis kitokios spalvos. Pries avint pirma karta juos tris kartus buvau impregnavusi. Ar yra kam buve taip?
Atsakyti
idedu foto
user posted image
Atsakyti
o inpregnavote tikrai zomsu i skirtu impregnantu?doh.gif be to gal batukus dziovinote padejusi ant labai karsto radiatoriaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 25 sausio 2011 - 01:28
Mergaitės,kokio dydžio reiktų pirkt EMU(oxley)be kailio ir vilnos jei nešioju 40 dydi g.gif 9 ar 10 g.gif
Atsakyti
Sveikos, o man labai reiktu patarimo del vaikisku EMU dydziu, jei koja 37 tai kokia ismera reiktu pirkti?
Atsakyti
Youth4 arba US6.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 01 25, 02:26)
o inpregnavote tikrai zomsu  i skirtu impregnantu?doh.gif be to gal batukus dziovinote padejusi ant labai karsto radiatoriaus?

Taip impregnavau su UGG specialiu impregnatoriumi. Dziovinau naturaliai. Nesuprantu, kodel taip mums nutiko?
Atsakyti
Ar kas nors bandet is paciu ugg Australia siustis.?Shipingas dabar nekainuoja,buvau viska susivedusi ,tikrinau.Pigiau nei is ju paciu siustis nernadu ,o gal nemoku ieskot?
Atsakyti
Ship nemokamas salies viduj ar i visas salis?
Atsakyti
Ivedziau Lithuania,va ir rode free shiping only
rolleyes.gif Bet tai jauciu kai uzmuitintu
Atsakyti
EMU'ku myletojos, ar turit kas siuos grazuolius:
user posted image

EMU Wool Avoca wub.gif Kadangi aulas aukstas, nesukrenta po keliu men nesiojimo palei kauliuka? 4u.gif
Atsakyti