Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

Nepykit jei pasikartosiu, visos temos neskaiciau blush2.gif , gal galetumet parasyt is kur perkat prieziuros priemones batukams?

Dekui 4u.gif
Atsakyti
patarkit prašau su vaikiškais dydžiais EMU?
jeigu dabar 28 euro, UK 10, USA 11
tai koki Emu imt?
Atsakyti
Gal kur matet UGG bommber su nuolaida? reiktu 37,5-38 dydziui, tai speju reiktu 7 dydzio? reikia ruostis ziemai smile.gif
Atsakyti
Gal kas noretu keistis i tokius pat, tik kita dydi. mano 40d, noreciau 39d. EMU, nauji, originalus. Viduje tikras avikailis. (jei ka galeciau ir parduoti). tikslus modelis "angels lo"
user posted image
Atsakyti
Merginos,kokio dydzio sio modelio uggsus imti su 39-39,5 koja? 8 ar 9? http://www.fleecefoo...p;Price=139.00#

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

ieškau UGG kurie būtų skirti platesniai blauzdai, kokius rekomenduotumėt? Ar UGG Greenfield attinka dydį? Nešiojant 39 užtektų 8?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 07 11, 17:09)
Sveikos,

ieškau UGG kurie būtų skirti platesniai blauzdai, kokius rekomenduotumėt? Ar UGG Greenfield attinka dydį? Nešiojant 39 užtektų 8?

user posted image

na as tokius turiu bet nepasakyciau kad mano blauzda plati unsure.gif tai vos vos uzseku us8 dydi turiu siaip gal tada geriau classic modeliuka tokiu atveju pirkti...kazkurioj temoj merginos kalbejo apie ugg placiai blauzdai bet nepamenu apie koki modeliuka kalba ejo
verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

user posted image

aiku geriausiai butu matuotis, bet jei i dauguma batuku buna mazoki, gal geriau imto koki toki modeli?

Papildyta:
user posted image
kaip tik galeciau toki pasiulyt 39d, tikro kailio, jei ka i AZ
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 07 12, 13:21)
na as tokius turiu bet nepasakyciau kad mano blauzda plati  unsure.gif tai vos vos uzseku us8 dydi turiu siaip gal tada geriau classic modeliuka tokiu atveju pirkti...kazkurioj temoj merginos kalbejo apie ugg placiai blauzdai bet nepamenu apie koki modeliuka kalba ejo
verysad.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif

QUOTE(looo @ 2011 07 12, 13:34)
aiku geriausiai butu matuotis, bet jei i dauguma batuku buna mazoki, gal geriau imto koki toki modeli?

Kad aš noriu ugg, o ne emu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 07 16, 10:30)
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Kad aš noriu ugg, o ne emu blush2.gif

o Jus nenorite short arba ultra short modeliuko ?
Atsakyti

ir konkrieciai sis modelis (siules apatyneje dalyje), vizualiai susiaurina ciurna, ir blauzda atrodo dar storesne, negu yra istikruju, kad atrodytu graziai ir proporcingai ieskokite kad chiurns dalis butu kuo platesne. (kaip ikeliau kaip emu modeliuke, nors yra tokiu pat ir ugginiu)

o seip speju miliona kart buvo sneketa ugg ar emu, tai as uz emu wub.gif thumbup.gif

1. juos maziau padirbyneja.(pilnas turgus "ugg" ar "uug")
2. padas man grazesnis, (platesnis, gaunasi siek tiek platformyte, kaikuriuose modelese net apvalus)
3. viduje padas issiima, yra kalinis/guminis.
5. impregnuoti
6. tesiog grazesni

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 07 16, 16:28)
o Jus nenorite short arba ultra short modeliuko ?

Norėčiau ilgesnių, visgi žiemą pas mus būna nemažas sluoksnis sniego smile.gif

QUOTE(looo @ 2011 07 16, 20:38)

Kaip sakoma, dėl grožio nesiginčijama, bet man gražesni UGG, o perku iš patikimų parduotuvių, tad žinau, kad tai originalai.

Gal kuri turite tokius UGG Leanne? Ar atitinka dydį? Ar užtektų 8 dydžio su 39 koja?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti