Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

Sveikos,ugg classic tall modelio batukus su 38 koja imti US7 dydi? ar imanoma butu ir is youth prisitaikyti kazka gal blush2.gif ir neapsisprendziu kur geriau pirkti,skelbimuose cia SM radau viena mamyte pardavineja man kaip ir tinkancius batus,bet taaaip baisu,kad tik originalai butu doh.gif tai neapsisprendziu ar pirkti is cia ar geriau sumoket pora simtu lt brangiau ir siustis is patikimo pardavejo per tarpininkes...
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2011 07 20, 09:04)
ar imanoma butu ir is youth prisitaikyti kazka gal

laisvai galit, youth 5 gal. as pirkau 6, mano koja 24,5 cm, tai galetu but mazesni
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2011 07 20, 20:02)
laisvai galit, youth 5 gal. as pirkau 6, mano koja 24,5 cm, tai galetu but mazesni

aciu 4u.gif
Atsakyti
Vyriskas 44 koki dydi classic modeliukas atitinka?
Atsakyti
Labutis , perskaiciau sia tema ir truputi nustebau , kad labiau rekomenduojat EMU negu UGG g.gif kazkaip buvau nusprendus pirkti UGG , dabar susimeciau doh.gif Aisku EMU ir kaina daug geresne uz UGG .Pernai kiek skaitydavau diskusijas , tai visos buvo tik uz UGG.
Gal kas turit UGG Bailey Button , pasakykit ar gerai nesiojasi , ar grazus , ar neatvimpa sone prie sagos ? Neapsisprendziu kuri modeli imti g.gif ar classic short ar bailey rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2011 07 28, 09:54)

Čia turbūt skonio reikalas, aišku, kažkiek ir kaina lemia, nors EMU nesu turėjusi, bet man UGG labai gerai šildė kojas žiemą ir esu labai patenkinta tais batais.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2011 07 28, 09:54)
Labutis , perskaiciau sia tema ir truputi nustebau , kad labiau rekomenduojat EMU  negu UGG  g.gif kazkaip buvau nusprendus pirkti UGG , dabar susimeciau doh.gif Aisku EMU ir kaina daug geresne uz UGG  .Pernai kiek skaitydavau diskusijas , tai visos buvo tik uz UGG.
Gal kas turit UGG Bailey Button , pasakykit ar gerai nesiojasi , ar grazus , ar neatvimpa sone prie sagos ? Neapsisprendziu kuri modeli imti  g.gif ar classic short ar bailey rolleyes.gif
pati neturiu tokio modelio ir pernai metais labai daug kas pas mane vaisksciojo su UGG BAILEY BUTTON , tai atvimpa, bet tai visiskai netrugdo , vistiek graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
padekit prasau,
kaip manot, ar tikri?

skubu...

http://www.manodrabu...-ugg-originalai
Atsakyti
Tikrai neoriginalus.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 29, 07:51)
Tikrai neoriginalus.

Atsiimu kategoriska teigini, bet itartini. Kailis nelabai panasus i originaliu, ir neiziuriu, ar ant pado yra ®
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 liepos 2011 - 08:55
Sveikos,
mergaites koki dydi imti su 24,5 koja?
http://www.uggaustra.....odel=Neema II

padekit prasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillijana: 29 liepos 2011 - 12:13
QUOTE(linamog @ 2011 07 29, 09:47)
Atsiimu kategoriska teigini, bet itartini. Kailis nelabai panasus i originaliu, ir neiziuriu, ar ant pado yra ®

man irgi kailiukas kaip dirbtinis atrodo.
Atsakyti