Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

Sveikos, užklydau į šią temą, norėdama sužinoti kokie klausimai kyla toms, kurioms rūpi joga. Esmė ta, kad su vyru pradėjome blog'ą apie savo gyvenimą.. Aš apie receptus.. Jis apie jogą. Išėjo blog'as "Apie gyvenimą su joga ir be jos" smile.gif

Garsiai paskaičiau vienos jūsų postą vyrui, kad kažkur po užsiėmimų vaišina arbata, jis labai nusistebėjo - nes valandą po jogos užsiėmimo rekomenduojama nieko nevalgyti ir negerti (jei tai tikrai joga, o ne tik vadinasi šiuo pavadinimu). Netgi į dušą nerekomenduojama eiti iš karto po užsiėmimo..

Nieko nereklamuoju, bet gal norėsite pasmalsauti.. paklausti ar sureaguoti..
JOGA LOKA

Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2011 10 26, 19:32)
Sveikos, užklydau į šią temą, norėdama sužinoti kokie klausimai kyla toms, kurioms rūpi joga. Esmė ta, kad su vyru pradėjome blog'ą apie savo gyvenimą.. Aš apie receptus.. Jis apie jogą. Išėjo blog'as "Apie gyvenimą su joga ir be jos" smile.gif

Garsiai paskaičiau vienos jūsų postą vyrui, kad kažkur po užsiėmimų vaišina arbata, jis labai nusistebėjo - nes valandą po jogos užsiėmimo rekomenduojama nieko nevalgyti ir negerti (jei tai tikrai joga, o ne tik vadinasi šiuo pavadinimu). Netgi į dušą nerekomenduojama eiti iš karto po užsiėmimo..

JOGA LOKA

Fainas blogas. Perskaičiau vieną postą. Lygiai tokius pačius žodžius vakar sakiau vienai "užsikabliavusiai". thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 27, 14:02)
Fainas blogas. Perskaičiau vieną postą. Lygiai tokius pačius žodžius vakar sakiau vienai "užsikabliavusiai".  thumbup.gif

Labai smagu, kad patiko 4u.gif
Pasistengsime karts nuo karto pasignalizuoti apie įdomesnes temas ir čia.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2011 10 26, 18:32)
JOGA LOKA

Aleja.lt,man irgi jusu Blog'as patiko. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ujujui kaip smagu clap.gif
Jūsų dėka, bus dar smagiau rašyti.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 28 spalio 2011 - 08:28
QUOTE(ugnuzhe @ 2011 10 24, 10:49)
Sveikos, merginos, atsiprasau, jei patersiu tema, bet kaip tik turiu pardavimui menesio abonementa pradedantiesiems joga uz 89lt, verte 250lt Bidza studijoje. Gal ka sudomins, nes as negalesiu isnaudoti. Galioja iki kovo menesio  4u.gif

nusipirkus ir as turiu ta kupona is Bidzos, bet jomajo nesikeikiant... prisiregistruot neimanoma, ir anketas uzpildziau, ir skambinau... nu nzn ko jie dar nori kad mane itrauktu... tai atsako vietu ner, tai jau grupe surinkta, nu neisivaizduoju kada prasides tie kursai...
Atsakyti
Sveikutes jogos miletojos.

turiu as jums toki nestandartini klausimeli!!! As kelis metus uzsimineju joga, labai patinka tik dabar susiduriau su tokia problema, kad kilimeliu tenka dalintis su savo sesrim, nes ir ja patraukiau i sia krypti. Gal kas zinote, kur galima nusipirkti gera jogai kilimeli? Nes sita pirkau uzsienyje, o grizusi LT niekaip nerandu panasaus
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2011 11 04, 21:28)
grizusi LT niekaip nerandu panasaus

O tai jei ieškot panašaus, tai gal pagal firmą ieškokit g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, įsigijau jogos mėnesio abonementą "Kauno jogos studijos", tačiau nesusidaro Šilainiuose rytinės grupės, o vakare sportuoti neturiu galimybės. Tad perleisčiau šį kuponą 3 k./sav. po 1,5val. Kaina 69Lt vietoje 160Lt.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 11 06, 15:44)
O tai jei ieškot panašaus, tai gal pagal firmą ieškokit g.gif

jis man is indijos buvo parvestas, mano jogos mokytoja atveze man dovanu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš irgi šiandien planuoju nueiti į jogos užsiėmimą.
Taip sugalvojau tiesiog dė to, kad mano kūnui reikia atsipalaiduoti, nors kas ten per pratimai tai dar nelabai žinau blush2.gif
O einant į jogą ką reikia turėti? Ar tiesiog nieko?
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 08, 10:16)
Sveikos  4u.gif

Aš irgi šiandien planuoju nueiti į jogos užsiėmimą.
Taip sugalvojau tiesiog dė to, kad mano kūnui reikia atsipalaiduoti, nors kas ten per pratimai tai dar nelabai žinau  blush2.gif
O einant į jogą ką reikia turėti? Ar tiesiog nieko?

issiaiskink ar ten duoda kilimelius, o apsirenk lengvais, geriausia medvilniniais rubais, kurie netrukdytu judeti!

Sekmes
Atsakyti