Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(meile0409 @ 2011 11 08, 09:28)
issiaiskink ar ten duoda kilimelius, o apsirenk lengvais, geriausia medvilniniais rubais, kurie netrukdytu judeti!

Sekmes

Sakė, kad kilimėlius duoda ax.gif

Na žiūrėsim kaip seksis, ar man patiks. ax.gif
Atsakyti
Parekomenduokit jogos užsiemimus Vilniuje 4u.gif Kad nebūtų be proto brangu ir nebūtų per daug gulinėjimo. Anksčiau lankiau "Pilates studijoje", bet mano trenerė nebeveda jogos ten verysad.gif Buvau nuėjusi centre į joga - nepatiko, kad iš 1.5val kokias 40min seka gulinėjimas ir mykimas + smilkalų kvapas. Noriu kažko tokio, kas būtų jogos ir pilates miksas be visų dainavimų ir čakrų valymo bigsmile.gif Tačiau ne super pažengusiems, ant galvos nestoviu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o galbūt kuri nors galėtų plačiau papasakoti, kokie užsiėmimai vyksta Šri šri jogos centre pas Vyrenijų (Žirmūnuose)? Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2011 11 09, 20:30)
Parekomenduokit jogos užsiemimus Vilniuje  4u.gif  Kad nebūtų be proto brangu ir nebūtų per daug gulinėjimo. Anksčiau lankiau "Pilates studijoje", bet mano trenerė nebeveda jogos ten  verysad.gif  Buvau nuėjusi centre į joga - nepatiko, kad iš 1.5val kokias 40min seka gulinėjimas ir mykimas + smilkalų kvapas. Noriu kažko tokio, kas būtų jogos ir pilates miksas be visų dainavimų ir čakrų valymo  bigsmile.gif  Tačiau ne super pažengusiems, ant galvos nestoviu  lotuliukas.gif

Aš lankau Victoria Gym pas Jolantą.Man laaabai patinka.Joga be viso to tikėjimo brukimo,dainavimų ir tt.Tiesiog rami muzika ir tempimo,atsipalaidavimo pratimai.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Kur butu galima lankyti joga zirmunuose?
Situacija tokia, kad noriu lankyti vakarais ir turiu vailkeli 5 metu ( neturiu kur palikti). Gal parsit ka nors? Kad butu uzsiemimai, o salia koks kambarelis vaikams ?
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2011 10 26, 19:32)
Sveikos, užklydau į šią temą, norėdama sužinoti kokie klausimai kyla toms, kurioms rūpi joga. Esmė ta, kad su vyru pradėjome blog'ą apie savo gyvenimą.. Aš apie receptus.. Jis apie jogą. Išėjo blog'as "Apie gyvenimą su joga ir be jos" smile.gif

Garsiai paskaičiau vienos jūsų postą vyrui, kad kažkur po užsiėmimų vaišina arbata, jis labai nusistebėjo - nes valandą po jogos užsiėmimo rekomenduojama nieko nevalgyti ir negerti (jei tai tikrai joga, o ne tik vadinasi šiuo pavadinimu). Netgi į dušą nerekomenduojama eiti iš karto po užsiėmimo..

Nieko nereklamuoju, bet gal norėsite pasmalsauti.. paklausti ar sureaguoti..
JOGA LOKA

Šiandien mačiau, kad jogaloka parduota savo kuponus per beta.lt Tik nelabai supratau, kada iš tikrųjų vyks užsiėmimai - pagal verslo liudijimą VMI svetainėje - tik lapkričio 14, 24, 28 ir gruodžio 12, 22, o skelbiasi, kad ves užsiėmimus pirmadieniais ir ketvirtadieniais. Kaip suprantu, nauja studija, bet gal per daug kur žiūrėjau, reikia pirkti ir bandyti - bus kaip bus - arba 8 kartai per mėnesį, arba tik penki iš viso g.gif Gal gali kas paaiškinti g.gif Ar jau kas lankė? Visai norėčiau pabandyti, nes vyksta tik valandą, bet kažkaip suabejojau... Gal per daug smalsavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 23 lapkričio 2011 - 16:01
Gal galetu kas parekomenduoti jogos uzsiemimus Vilniuje Naujamescio mikr. arba Naujininkuose.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar Vilniuje kur nors veda jogą tik moterims? (nekalbant apie spec. jogą nėštukėms). Užsienyje žinau jog tokių mokyklų yra, bet čia kiek gūglinu tai nerandu, kad kur nors pamokos būtų grynai tik moterims g.gif
Atsakyti
"Stimulus" klubas tik moterims, yra ir jogos uzsiemimai, nebuvau pas juos, bet drauge laaabai patenkinta, is puslapio www sprendziant tai "tik mergaitems" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vina79 @ 2011 11 29, 13:07)
"Stimulus" klubas tik moterims, yra ir jogos uzsiemimai, nebuvau pas juos, bet drauge laaabai patenkinta, is puslapio www sprendziant tai "tik mergaitems"  thumbup.gif

Stimulus jogoje tikrai mišri publika arba tik aš taip pataikiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(selme @ 2011 11 28, 22:18)
Ar Vilniuje kur nors veda jogą tik moterims? (nekalbant apie spec. jogą nėštukėms). Užsienyje žinau jog tokių mokyklų yra, bet čia kiek gūglinu tai nerandu, kad kur nors pamokos būtų grynai tik moterims  g.gif

Moterų sporto klubuose "Vilniaus šeipingo klubas" ir "Effectus"
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 11 29, 18:56)
Stimulus jogoje tikrai mišri publika arba tik aš taip pataikiau biggrin.gif
Papildyta:

Moterų sporto klubuose "Vilniaus šeipingo klubas" ir "Effectus"

Šiuos du sporto klubus žinau, tik va jie kitam miesto gale nuo manęs doh.gif Bet dėkui už pasiūlymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2011 11 24, 00:05)
Gal galetu kas parekomenduoti jogos uzsiemimus Vilniuje Naujamescio mikr. arba Naujininkuose.
Aciu  4u.gif

Traku g. 9, daugiau info www.yoga.lt smile.gif
Atsakyti