Įkraunama...
Įkraunama...

Žvaigždelei Edgarui atminti

Perspausdinu Danielos laišką.


Sveiki,



Perskaiciau laiskelius Forume. Deja, niekaip nesugebu prisiregistruoti, matyt, kazka ne taip parasau. Todel kol pavyks, nekantrauju pranesti visoms, kurios taip mielai dalijasi mintimis ir nori padeti. As labai dziaugiuosi, kad pagaliau pamazu atsiranda zmoniu, kurie apsiima pagloboti viena ar kita serganciu veziu vaiku seima. I sia veikla jau isitrauke brolis Astijus, kunigas Julius Sasnauskas, Tomas su zmona, Vytenis, Palmyra… is Bernardinu baznycios bendruomenes. Fondas bando igyvendinti mazytes svajones serganciu vaiku, kam skirdamas pasalpas, kam nupirkdamas dovanu, ka apdalindamas kitokiu demesiu. Toms seimoms, sergantiems vaikams ne visados reikia tik pinigu – labiausiai jie stokoja demesio. Tomas apsieme globoti Vidmanta – septyniolikmeti jaunuoli is daugiavaikes seimos, serganti kraujo veziu. Jis su zmona savaitgaliais ne tik aplanko vaikina, kartais atnesa pavalgyti, atsigerti, kartais telefono saskaitos papildyma. O diena pries kaulu ciulpu transplantacija apsilanke kartu su kunigu J. Sasnausku ir padovanojo brangu zaidima. Brolis Astijus dabar Bernardinu baznycioje nuolat skelbia apie pagalbos butinuma astuonmeciui Juliukui Triuskai. Tomas suranda laiko ir sia seima aplankyti. Ne per seniausiai Juliuka aplanke ir Palmyra.

Ir as taip dziaugiuosi, kad pamazu atsiranda vis daugiau tokiu zmoniu. Juk mano didziausia svajone – kad po globeja atsirastu kiekvienam susirgusiajam. Kai jautiesi ne vienas, daug lengviau kovoti su liga, daug lengviau tiketi. O su tais serganciais vaikuciais labai smagu bendrauti. Jie labai protingi ir linksmi, kai pas juos apsilankai – kad ir su kokiu niekuciu.

Skaiciau diskusijas jusu Forume apie Edgara. Kad jus zinotumete, kai nueinu ju aplankyti, tas “gyvas„ gyvsidabriukas ne minutes nenustygsta, net su lasine budamas negali pasedeti, bet kokie jie neturtingi. Ateini, Edgaras per visa koridoriu susunka „labas Daniela!“, apsikabina, . As nezinau nieko apie jo teva – tikriausiai kaip ir visi kaime gyvenantys, visko buna. O darba kaime tikrai sunku susirasti. Taciau seima – ne girtuokliai. Lankiausi pas juos, lankiausi ir pas Roberta, kuriai padaryta transplantacija balandzio pabaigoje ir kuris u mama jau isvyko namo. Koks skurdas tose seimose! Juk ne visi gimstame verslininkais, ne visi is nieko galime ka nors sukurti. O liga kartais taip isderina, kad viska bandydamas daryti, nepadarai nieko.

Tiesiog noriu kviesti visus, kurie troksta padeti, suarteti su serganciais ir ju seimomis, ir labai minimaliai – demesiu, jogurto indeliu, zaisliuku, kavos pakeliu, o kas galite ir pinigais (net po keleta litu…)

As labai tikiu, kad toks stebuklas ivyks.



Daniela
Atsakyti
Tikrai ivyks, Daniela heart.gif
Atsakyti
Siandien suzinojau, kad Edgaras jau pora menesiu kaip zvaigzdele danguje wub.gif
Atsakyti
o as tikejau,kad jam pasiseks...bet gal cia ir yra ta sekme-nebereiks kankintis su ligom cia wub.gif
Atsakyti
Gaila vaikelio sad.gif
Atsakyti
Užuojauta Edgaro tėveliams ir artimiesiems heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Labai gaila vaikiuko, sad.gif
Bet apie Daniela esu tikrai nekokiaaaa laida macius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambolina @ 2005 03 30, 08:53)
Labai gaila vaikiuko,  sad.gif
Bet apie Daniela esu tikrai nekokiaaaa laida macius g.gif


labai gaila Edgarėlio cry.gif cry.gif

As irgi mačiau , lyg tai srovėse? g.gif O kad ir toks laiškas jos saite:

2005.03.31 16:03:00 xxxxx

Gerb. fondo vadove ar Jums neatrodo, kad dabar tinkamas laikas atiduoti Juliukui skolą - tai lyg Jūsų žodžiai " Per tą laikotarpį į fondo sąskaitą Juliukui suaukota beveik keturi tūkst. litų." Jeigu turite kruopelytę sąžinės išimkite iš SOS skyrelio savo kreipimąsi "Padėkime Juliuko mamai"
http://www.daniela.l...DL=L&TopicID=23

Nieko nesuprantu schmoll.gif g.gif g.gif

Labai atsiprašau , kad ne į temą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis: 31 kovo 2005 - 15:23
Lasheli, pabandysiu papasakoti tiek, kiek zhinau (zhinau nedaug)... Kad nekaitinti emociju, pabandysiu vien ishdestyti man zhinomus fakltus. Juliuko ligos pradzhioje fondas pradejo leshu rinkima Juliuko kelionei i uzhsieni. Edita kreipesi i fonda, prashydama, kad Juliukui butu atidaryta atskira saskaita. Ji buvo atidaryta. Juliuko mama sake, kad per visa leshu rinkimo laikotarpi i Juliuko saskaita buvo suaukota apie 40 000 Lt. "Danielos" fondas sake, kad fondo saskaitoje pinigu su paskirtimi "Juliukui" yra surinkta apie 4000 Lt., nes po to, kai buvo atidaryta atskira saskaita vaikui, aukojimai i fondo saskaita Juliui beveik nutruko. Vienos televizijos laidos metu Juliuko mamyte guodesi, kad jauchiasi apgauta, nes mano, kad fondo saskaiton pinigu galejo buti surinkta daugiau... Kilo konfliktas... O pinigai, surinkti Juliukui tebelaukia, nes suma buvo pernelyg mazha, kad ishvazhiuoti i uzhsieni... Tiek zhinau... O paties konflikto nekomentuosiu, nes atrodys panashu i pletkus schmoll.gif Butu neetishka nei vienos, nei kitos puses atzhvilgiu...
Atsakyti
Dėkui Ziuzia už info. Aš tai manau kur veikėjas-pinigai , ten visada bus nesutarimai. Dabar aiškiau.
Atsakyti
UZUOJAUTA wub.gif wub.gif Labai gaila berniuko cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuzia @ 2005 03 31, 16:18)
Lasheli, pabandysiu papasakoti tiek, kiek zhinau (zhinau nedaug)... Kad nekaitinti emociju, pabandysiu vien ishdestyti man zhinomus fakltus. Juliuko ligos pradzhioje fondas pradejo leshu rinkima Juliuko kelionei i uzhsieni. Edita kreipesi i fonda, prashydama, kad Juliukui butu atidaryta atskira saskaita. Ji buvo atidaryta. Juliuko mama sake, kad per visa leshu rinkimo laikotarpi i Juliuko saskaita buvo suaukota apie 40 000 Lt. "Danielos" fondas sake, kad fondo saskaitoje pinigu su paskirtimi "Juliukui" yra surinkta apie 4000 Lt., nes po to, kai buvo atidaryta atskira saskaita vaikui, aukojimai i fondo saskaita Juliui beveik nutruko. Vienos televizijos laidos metu Juliuko mamyte guodesi, kad jauchiasi apgauta, nes mano, kad fondo saskaiton pinigu galejo buti surinkta daugiau... Kilo konfliktas... O pinigai, surinkti Juliukui tebelaukia, nes suma buvo pernelyg mazha, kad ishvazhiuoti i uzhsieni... Tiek zhinau... O paties konflikto nekomentuosiu, nes atrodys panashu i pletkus  schmoll.gif   Butu neetishka nei vienos, nei kitos puses atzhvilgiu...

g.gif Ji apsimeta - geraja fėja, o is tikro ji - DEMONAS , o ne zmogus, ji is ligoniuku tik ir gyvena. Ji nezmogus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bambolina: 12 balandžio 2005 - 08:08