Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 35 tema:)

kaip siaubingai pradejo skaudeti danti per paskaita... nesuprantu kodel... toks jautrus pasidare...
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 04, 19:43)
As irgi girdejau, kad apacioje labiau skauda, kai sudeda. O kaip jums buvo? Pasidalinkit savo patirtimi.. ax.gif Neuzilgo ir man apacioje des, tai noriu zinot kaip nusiteikt is anksto biggrin.gif

Man nepasakyciau kad daugiau skaudejo apacioje nei virsuje. Gal tik desne puse buvo siek tiek jautresne nei kad kitur, 7-ukas vargsas,nes ji tempia i sestuko vieta o ten protinis dar dygsta (jau kaip ir baigia isdygt). Siaip tai sakyciau tas pats kaip ir virsuj. Aisku, neaisku kaip cia bus po pirmo paverzimo/gal lanku keitimo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabiux25: 05 vasario 2011 - 16:55
QUOTE(gabiux25 @ 2011 02 05, 17:55)
Man nepasakyciau kad daugiau skaudejo apacioje nei virsuje. Gal tik desne puse buvo siek tiek jautresne nei kad kitur, 7-ukas vargsas,nes ji tempia i sestuko vieta o ten protinis dar dygsta (jau kaip ir baigia isdygt). Siaip tai sakyciau tas pats kaip ir virsuj. Aisku, neaisku kaip cia bus po pirmo paverzimo/gal lanku keitimo.  g.gif

O man kaip tik apacia daugiau, ir tryne belekaip ax.gif galvojau issirausiu tuos breketus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 05, 19:14)
O man kaip tik apacia daugiau, ir tryne belekaip  ax.gif  galvojau issirausiu tuos breketus  doh.gif

Nu va, ir as jauciu kad taip ir bus, kad su apacia bedu turesiu doh.gif Man jau ir virsu neblogai skaudejo..O kokius jus vaistus geriat nuo dantu skausmo? nes as geriau kai virsu sudejo apap, poto dar ibumetina bandziau, bet kad man nelabai nueme ta skausma, gal per silpni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 05, 20:26)
Nu va, ir as jauciu kad taip ir bus, kad su apacia bedu turesiu doh.gif  Man jau ir virsu neblogai skaudejo..O kokius jus vaistus geriat nuo dantu skausmo? nes as geriau kai virsu sudejo apap, poto dar ibumetina bandziau, bet kad man nelabai nueme ta skausma, gal per silpni g.gif

As jokiu negeriau nei kai virsu sudejo nei kai apacia, kentejau nes tikrai buvo galima istverti, o cia kiekviena sudnieki vaistais malsint nelabai gerai lotuliukas.gif na aisku kalbu apie savo skausma, kitiems gal ten beprotiskai skauda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 05, 19:40)
As jokiu negeriau nei kai virsu sudejo nei kai apacia, kentejau nes tikrai buvo galima istverti, o cia kiekviena sudnieki vaistais malsint nelabai gerai  lotuliukas.gif na aisku kalbu apie savo skausma, kitiems gal ten beprotiskai skauda  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 05, 19:26)
Nu va, ir as jauciu kad taip ir bus, kad su apacia bedu turesiu doh.gif  Man jau ir virsu neblogai skaudejo..O kokius jus vaistus geriat nuo dantu skausmo? nes as geriau kai virsu sudejo apap, poto dar ibumetina bandziau, bet kad man nelabai nueme ta skausma, gal per silpni g.gif

Man tai neskauda ax.gif Tik liečiant priekinius dantis skauda, bet nieko nedarant tikrai neskauda 4u.gif Apie vaistus net nepagalvojau biggrin.gif Ir va darėm picą su draugu, kepa dabar, varysiu valgyti essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 02 05, 22:01)
Man tai neskauda  ax.gif  Tik liečiant priekinius dantis skauda, bet nieko nedarant tikrai neskauda  4u.gif  Apie vaistus net nepagalvojau  biggrin.gif Ir va darėm picą su draugu, kepa dabar, varysiu valgyti  essen.gif

Tuoj pas kazka sveciu bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 05, 21:33)
Tuoj pas kazka sveciu bus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kokia skani, jau pavalgiau ir persivalgiau happy.gif Kraštus valgė draugas (nes kieti) o pats viduriukas man atiteko biggrin.gif Sakiau kad negaliu kieto valgyt biggrin.gif Savanaudė aš biggrin.gif Svečių pasikviesčiau kada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 02 05, 22:56)
Kokia skani, jau pavalgiau ir persivalgiau happy.gif  Kraštus valgė draugas (nes kieti) o pats viduriukas man atiteko  biggrin.gif  Sakiau kad negaliu kieto valgyt  biggrin.gif  Savanaudė aš  biggrin.gif  Svečių pasikviesčiau kada  blush2.gif

Eeee baik,man jau seile tysta lotuliukas.gif galetumem kada kaunietes susitikima padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 05, 22:27)
Eeee baik,man jau seile tysta  lotuliukas.gif  galetumem kada kaunietes susitikima padaryt smile.gif

Aš už thumbup.gif
Atsakyti
Gerai jums, kad džiaugiatės. Aš su breketais netrukus jau metai, tačiau rezultato tikrai nesimato. O kiek su tais breketais vargų...

1. Trūko pagrindinė viršutinių dantų viela (-50 Lt.)
2. Atsiklijavo breketas (pakartotinis klijavimas -30 Lt.)
3. Praėjus 5 h. po breketo perklijavimo - iškrito. (Naujas breketas -100 Lt.)
4. Prieš 3 valandas lūžo krūmynio žiedas, nukrito ta dalis prilaikanti vielutę (odontologė perspėjo -200 Lt.)

Bendra nelaimių suma -380 Lt. schmoll.gif

Juokingiausias nutikimas - žiedas lūžo valgant batono riekelę su riešutų kremu... doh.gif
Atsakyti