kaip siaubingai pradejo skaudeti danti per paskaita... nesuprantu kodel... toks jautrus pasidare...
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 04, 19:43)
As irgi girdejau, kad apacioje labiau skauda, kai sudeda. O kaip jums buvo? Pasidalinkit savo patirtimi..
Neuzilgo ir man apacioje des, tai noriu zinot kaip nusiteikt is anksto 
Man nepasakyciau kad daugiau skaudejo apacioje nei virsuje. Gal tik desne puse buvo siek tiek jautresne nei kad kitur, 7-ukas vargsas,nes ji tempia i sestuko vieta o ten protinis dar dygsta (jau kaip ir baigia isdygt). Siaip tai sakyciau tas pats kaip ir virsuj. Aisku, neaisku kaip cia bus po pirmo paverzimo/gal lanku keitimo.
QUOTE(gabiux25 @ 2011 02 05, 17:55)
Man nepasakyciau kad daugiau skaudejo apacioje nei virsuje. Gal tik desne puse buvo siek tiek jautresne nei kad kitur, 7-ukas vargsas,nes ji tempia i sestuko vieta o ten protinis dar dygsta (jau kaip ir baigia isdygt). Siaip tai sakyciau tas pats kaip ir virsuj. Aisku, neaisku kaip cia bus po pirmo paverzimo/gal lanku keitimo. 
O man kaip tik apacia daugiau, ir tryne belekaip
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 05, 19:14)
O man kaip tik apacia daugiau, ir tryne belekaip
galvojau issirausiu tuos breketus 
Nu va, ir as jauciu kad taip ir bus, kad su apacia bedu turesiu
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 05, 20:26)
Man jau ir virsu neblogai skaudejo..O kokius jus vaistus geriat nuo dantu skausmo? nes as geriau kai virsu sudejo apap, poto dar ibumetina bandziau, bet kad man nelabai nueme ta skausma, gal per silpni 
As jokiu negeriau nei kai virsu sudejo nei kai apacia, kentejau nes tikrai buvo galima istverti, o cia kiekviena sudnieki vaistais malsint nelabai gerai
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 05, 19:40)
As jokiu negeriau nei kai virsu sudejo nei kai apacia, kentejau nes tikrai buvo galima istverti, o cia kiekviena sudnieki vaistais malsint nelabai gerai
na aisku kalbu apie savo skausma, kitiems gal ten beprotiskai skauda 
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 05, 19:26)
Man jau ir virsu neblogai skaudejo..O kokius jus vaistus geriat nuo dantu skausmo? nes as geriau kai virsu sudejo apap, poto dar ibumetina bandziau, bet kad man nelabai nueme ta skausma, gal per silpni 
Man tai neskauda
QUOTE(Mingin @ 2011 02 05, 22:01)
Man tai neskauda
Tik liečiant priekinius dantis skauda, bet nieko nedarant tikrai neskauda
Apie vaistus net nepagalvojau
Ir va darėm picą su draugu, kepa dabar, varysiu valgyti 
Tuoj pas kazka sveciu bus
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 05, 21:33)
Kokia skani, jau pavalgiau ir persivalgiau
QUOTE(Mingin @ 2011 02 05, 22:56)
Kokia skani, jau pavalgiau ir persivalgiau
Kraštus valgė draugas (nes kieti) o pats viduriukas man atiteko
Sakiau kad negaliu kieto valgyt
Savanaudė aš
Svečių pasikviesčiau kada 
Eeee baik,man jau seile tysta
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 05, 22:27)
Aš už
Gerai jums, kad džiaugiatės. Aš su breketais netrukus jau metai, tačiau rezultato tikrai nesimato. O kiek su tais breketais vargų...
1. Trūko pagrindinė viršutinių dantų viela (-50 Lt.)
2. Atsiklijavo breketas (pakartotinis klijavimas -30 Lt.)
3. Praėjus 5 h. po breketo perklijavimo - iškrito. (Naujas breketas -100 Lt.)
4. Prieš 3 valandas lūžo krūmynio žiedas, nukrito ta dalis prilaikanti vielutę (odontologė perspėjo -200 Lt.)
Bendra nelaimių suma -380 Lt.
Juokingiausias nutikimas - žiedas lūžo valgant batono riekelę su riešutų kremu...
1. Trūko pagrindinė viršutinių dantų viela (-50 Lt.)
2. Atsiklijavo breketas (pakartotinis klijavimas -30 Lt.)
3. Praėjus 5 h. po breketo perklijavimo - iškrito. (Naujas breketas -100 Lt.)
4. Prieš 3 valandas lūžo krūmynio žiedas, nukrito ta dalis prilaikanti vielutę (odontologė perspėjo -200 Lt.)
Bendra nelaimių suma -380 Lt.
Juokingiausias nutikimas - žiedas lūžo valgant batono riekelę su riešutų kremu...