Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 35 tema:)

Sveikos, kalbant apie kainas, tai man visai fainiai kabutese doh.gif biggrin.gif Paaiskinkit jus man D.L logika, jei kuri sugebesit, bet abejoju cool.gif Anuos vizitus, kai tikrai dar verze, ilti vis stume ir aplamai apatini zandikauli siaurino, sutraukinejo, tai buvo vis po 30 lt ir dedavo grandineles, gumeles kazkokias, plombas klijavo. Dabar paskutine karta tik nueme plombas ir nueme guma ar tai grandinele. Paliko viska tik su paciais breketais. Kaina - 40 lt doh.gif cool.gif Kaip jum? Ir kitas vizitas tik balandi. Taip ir persasi isvada, kad pasieme siaip uz laika ir dar uz prarandama laika, kad kova neateisiu doh.gif cool.gif Neteisingai kazkaip viskas atrodo ir gana. Jei nieko nepadarai, o tik nuimi, paimk simboliskai 10 lt ir uzteks, betgi nelygis turbut tokie pinigai unsure.gif Ar cia atseit visos tos gumeles buvo uz dyka visada tik jos laikas kainuodavo 30? Bet vistiek tada uz ka paskutini karta 40? Sunkiau jai nuimti (sekundes reikalas) negu uzdeti? lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 02 05, 12:41)
... Pavalgau sau, nueinu prie veidrodzio - visai kitas zmogus i mane ziuri blink.gif Zandai, smakras, sypsena visai tinka prie veido.

thumbup.gif

as manau irgi, kad gydymas breketais gali pakeisti veido bruozus. gal ne visiem, gal nuo problemu priklauso, pas mane smakras anksciau ilgas ir siauras buvo, dabar man atrodo lyg ne toks siauras atrodo. kelios drauges irgi sake pastebejo. bet man tai cia i gera, nes anksciau veido apacia ilga ir siauraa atrode. o apatinis zandikaulis kaip buvo taip liko kreivas (as tai zinau, nes pataisyti galima tik operacijos budu) tai tam tikrose fotkese as matau, kad taip yra. bet a dzin, netrukdo man gyventi.

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 06, 09:07)
kiba man kazkur skylute kazkuriam danti, nu taip skauda...

gal del to, kad breketai dantuka judina?
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 02 06, 21:09)
Sveikos, kalbant apie kainas, tai man visai fainiai kabutese doh.gif  biggrin.gif Paaiskinkit jus man D.L logika, jei kuri sugebesit, bet abejoju cool.gif Anuos vizitus, kai tikrai dar verze, ilti vis stume ir aplamai apatini zandikauli siaurino, sutraukinejo, tai buvo vis po 30 lt ir dedavo grandineles, gumeles kazkokias, plombas klijavo. Dabar paskutine karta tik nueme plombas ir nueme guma ar tai grandinele. Paliko viska tik su paciais breketais. Kaina - 40 lt doh.gif  cool.gif Kaip jum? Ir kitas vizitas tik balandi. Taip ir persasi isvada, kad pasieme siaip uz laika ir dar uz prarandama laika, kad kova neateisiu doh.gif  cool.gif Neteisingai kazkaip viskas atrodo ir gana. Jei nieko nepadarai, o tik nuimi, paimk simboliskai 10 lt ir uzteks, betgi nelygis turbut tokie pinigai unsure.gif Ar cia atseit visos tos gumeles buvo uz dyka visada tik jos laikas kainuodavo 30? Bet vistiek tada uz ka paskutini karta 40? Sunkiau jai nuimti (sekundes reikalas) negu uzdeti? lotuliukas.gif  doh.gif

Jei pas mane tokios kainos butu, tai as tikrai nesiskusciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 02 06, 22:38)
thumbup.gif

as manau irgi, kad gydymas breketais gali pakeisti veido bruozus. gal ne visiem, gal nuo problemu priklauso, pas mane smakras anksciau ilgas ir siauras buvo, dabar man atrodo lyg ne toks siauras atrodo. kelios drauges irgi sake pastebejo. bet man tai cia i gera, nes anksciau veido apacia ilga ir siauraa atrode. o apatinis zandikaulis kaip buvo taip liko kreivas (as tai zinau, nes pataisyti galima tik operacijos budu) tai tam tikrose fotkese as matau, kad taip yra. bet a dzin, netrukdo man gyventi.
gal del to, kad breketai dantuka judina?

nu zinok nzn... tas skausmas toks keistas... siaip kai sedziu nieko nedarau kaip ir neskauda... jei tik ikvepiu oro per durna ar geriu kazka skauda... nzn...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 07, 11:15)
nu zinok nzn... tas skausmas toks keistas... siaip kai sedziu nieko nedarau kaip ir neskauda... jei tik ikvepiu oro per durna ar geriu kazka skauda... nzn...

žinok man jau kokius du tris kartus buvo kilusi mintis, kad gal kokia skylutė atsiradus..nes skausmelis tai tikrai nebuvo panašus į dantų judėjimo sukeltą. Bet neskubėk gasdintis smile.gif jaučiu, kad bus kaip man - praeis porą dienų ir apsiramins dantukas.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 07, 11:41)
žinok man jau kokius du tris kartus buvo kilusi mintis, kad gal kokia skylutė atsiradus..nes skausmelis tai tikrai nebuvo panašus į dantų judėjimo sukeltą. Bet neskubėk gasdintis  smile.gif  jaučiu, kad bus kaip man - praeis porą dienų ir apsiramins dantukas.

aciu
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 02 06, 21:09)
Sveikos, kalbant apie kainas, tai man visai fainiai kabutese doh.gif  biggrin.gif

Ir Jus dar skundziates? doh.gif doh.gif Man labai idomu ar Jums gyvenime kas nors yra gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 07 vasario 2011 - 12:25
labas, katik grįžau po breketukų suklijavimo ir šiandien prasidejo mano kelione gražios šypsenos link thumbup.gif kolkas nieko nemaudžia ir tikiuosi, kad vakarop labai neįsismarkuos ir nereikės griebtis vaistų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 02 07, 13:33)
labas, katik grįžau po breketukų suklijavimo ir šiandien prasidejo mano kelione gražios šypsenos link thumbup.gif kolkas nieko nemaudžia ir tikiuosi, kad vakarop labai neįsismarkuos ir nereikės griebtis vaistų smile.gif

sveika wink.gif smagu girdėt, kad gerom nuotaikom gyveni:) sėkmės keliaujant:)
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 02 07, 12:33)

Tu net negalvok apie skausmą, nes man tai tik pamaudė šiek tiek ir neskaudėjo tikrai taip kad gert vaistus smile.gif Man jau šiandien 1 savaitė breketukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 02 07, 13:33)

sveikinimai prisijungus
Atsakyti
man malonu prisijungti į tokį didelį ir draugišką breketininkių būrį 4u.gif
Atsakyti