Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 35 tema:)

QUOTE(ramintuska @ 2011 02 07, 16:07)
man malonu prisijungti į tokį didelį ir draugišką breketininkių būrį 4u.gif

ir kaip jautiesi su breketais?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 07, 16:29)
ir kaip jautiesi su breketais?

na keista save matyti su breketais, kai einu pro veidrodį būtinai reikia pasižiūrėti, bet čia turbūt normalu pradžioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 02 07, 16:55)
na keista save matyti su breketais, kai einu pro veidrodį būtinai reikia pasižiūrėti, bet čia turbūt normalu pradžioje smile.gif

dabar veidrodis mano draugas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 07, 16:58)
dabar veidrodis mano draugas smile.gif

turbūt daugumos neseniai pradėjusių kelionę link Holivudo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 02 07, 17:04)
turbūt daugumos neseniai pradėjusių kelionę link Holivudo  smile.gif

turbut
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2011 02 07, 00:22)
Jei pas mane tokios kainos butu, tai as tikrai nesiskusciau  biggrin.gif

Labas, is kur tokios mintys, kad tik tiek? biggrin.gif blink.gif As jau kiek mokejusi kaip ir jus ir po 150 ir daugiau, as tik paskutinius kartus parasiau po kiek ir kad ir man atrodo truputi suka. Tik pritariau jums, nes ir jus skundetes rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2011 02 07, 13:24)
Ir Jus dar skundziates? doh.gif  doh.gif Man labai idomu ar Jums gyvenime kas nors yra gerai rolleyes.gif

O jus ir vel nepataikote ir visiskai blogai mano asmeni isivaizduojate, gal atmerkite akis, ka? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 02 07, 16:55)

biggrin.gif normalu. Aš ir dabar mėgstu pasižiūrėti, nors jau breketuota apie pusę metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 02 07, 16:46)
Labas, is kur tokios mintys, kad tik tiek? biggrin.gif blink.gif As jau kiek mokejusi kaip ir jus ir po 150 ir daugiau, as tik paskutinius kartus parasiau po kiek ir kad ir man atrodo truputi suka. Tik pritariau jums, nes ir jus skundetes rolleyes.gif
Papildyta:

O jus ir vel nepataikote ir visiskai blogai mano asmeni isivaizduojate, gal atmerkite akis, ka? cool.gif

As kaip tik patarciau Jums pagaliau atsimerkti ir baikti bambeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 02 07, 14:33)
labas, katik grįžau po breketukų suklijavimo ir šiandien prasidejo mano kelione gražios šypsenos link thumbup.gif kolkas nieko nemaudžia ir tikiuosi, kad vakarop labai neįsismarkuos ir nereikės griebtis vaistų smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 02 07, 17:04)
turbūt daugumos neseniai pradėjusių kelionę link Holivudo  smile.gif

As ir dabar megstu tyrineti dantis savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 07, 18:03)
biggrin.gif  normalu. Aš ir dabar mėgstu pasižiūrėti, nors jau breketuota apie pusę metų  biggrin.gif

As irgi megstu pasiziureti, niekada nepraeinu pro veidrodi doh.gif ax.gif
Atsakyti
Tai čia manau dauguma taip kad pro veidrodį nepraeina smile.gif Aš ir vis žiūriu smile.gif
Atsakyti