Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 49 tema

Apklausa: Kurį “Twilight” filmo aktorių pakeistum kitu? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
zmones help! kaip ikalbet dieda paimt katina??? nu zinokik jau vos ne bliaunu i katinukus ziuredama kaip noriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 27, 21:19)
zmones help! kaip ikalbet dieda paimt katina??? nu zinokik jau vos ne bliaunu i katinukus ziuredama kaip noriu  verysad.gif

Paprašyk kad kas nors padovanotų bigsmile.gif (tik tyliai kad diedas to prašymo nežinotų)
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 27, 21:18)
naglai ne  lotuliukas.gif

aha unsure.gif lotuliukas.gif

Einu miegot... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 27, 22:19)
zmones help! kaip ikalbet dieda paimt katina??? nu zinokik jau vos ne bliaunu i katinukus ziuredama kaip noriu  verysad.gif

mano budas.. Prigirdai.. tada pazada diedas belin ka.. ryte kol pagiriotas imi uz kiausu KONKRCIAI.. viskas.. gaunu ko noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 27, 21:20)
mano budas.. Prigirdai.. tada pazada diedas belin ka.. ryte kol pagiriotas imi uz kiausu KONKRCIAI.. viskas.. gaunu ko noriu  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai tu cia
reiktu kada pabandyt biggrin.gif

Egliosha, o kam tau katinas? kokio nori?
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 27, 21:19)

O Bozeeeee!!!! blink.gif blink.gif Kam Tau tas kasharas?? blink.gif blink.gif Ir be jo grazi... No way... No kitties in my house... tongue.gif

Manes tai niekaip neikalbetum.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2011 01 27, 21:20)
Paprašyk kad kas nors padovanotų  bigsmile.gif (tik tyliai kad diedas to prašymo nežinotų)

radau dvimetuka siamuka. pries tai buvau radus raini pusmetinuka, dar pries tai balta pusmetinuka, dar pries tai... nenoriu kad padovanotu, noriu pati issirinkti verysad.gif
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 27, 21:20)
mano budas.. Prigirdai.. tada pazada diedas belin ka.. ryte kol pagiriotas imi uz kiausu KONKRCIAI.. viskas.. gaunu ko noriu  bigsmile.gif

mano diedas negeria schmoll.gif netinka schmoll.gif net jei bliaut pradeciau jauciu nepadetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 01 27, 22:20)
Einu miegot...  unsure.gif

ne per anksti ? blink.gif Mano vaikas ka tik po 'pietu' miego pabudo.. bigsmile.gif
QUOTE(antajo @ 2011 01 27, 22:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gerai tu cia
reiktu kada pabandyt biggrin.gif

Patikrintas.. taip gavau savo pirma kalyte Berta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 27, 21:22)
Egliosha, o kam tau katinas? kokio nori?

noriu kad butu su keturiom kojom, dviem akytem, dviem ausytem, viena uodega... nu katuko noriu.
QUOTE(style @ 2011 01 27, 21:23)
O Bozeeeee!!!!  blink.gif  blink.gif  Kam Tau tas kasharas??  blink.gif  blink.gif  Ir be jo grazi... No way... No kitties in my house...  tongue.gif
Manes tai niekaip neikalbetum..  rolleyes.gif

be proto katinus myliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 27, 21:23)
radau dvimetuka siamuka. pries tai buvau radus raini pusmetinuka, dar pries tai balta pusmetinuka, dar pries tai... nenoriu kad padovanotu, noriu pati issirinkti verysad.gif

Išsirenki pati - užrodai tam kas dovanos ir susitari. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2011 01 27, 21:25)
Išsirenki pati - užrodai tam kas dovanos ir susitari. Viskas.

mana diedas ne durnas-lieptu nestis atgal schmoll.gif taip paprastai neidursi ano. zodziu eina as pabliausiu jam, mazu paminkstes...
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 27, 21:24)
ne per anksti ? blink.gif  Mano vaikas ka tik po 'pietu' miego pabudo.. bigsmile.gif

Tai kad va sad.gif Graudziai liudna. Mano bio laikrodis priestarauja, bet realiai nebegaliu-uzknisa totaliai keltis 6 ryto... Krentu kaip lapas... ****... Pyyyyyktas as... lotuliukas.gif
Atsakyti