Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 49 tema

Apklausa: Kurį “Twilight” filmo aktorių pakeistum kitu? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 27, 21:18)

siusciausi.. nes pigiau bus.. mirksiukas.gif  nesenai maciau www.ruelala.com buvo ismetus uz labai geras kainas  mirksiukas.gif

saulės akinius jau siunčiuos. bet va rėmelius rizikinga, nes nežinai, ar tiks. juk ten plotis tiksliai "groja". arba reikia būt išsimatavus lt tiksliai tą modelį ir tik tada užsakinėt.

QUOTE(Japoniene @ 2011 01 27, 21:18)
Jazau aš 15-kos su lėlėm žaidžiau, nu su bernais dviračiais kieme lenktyniavom, balionais su vandeniu mėtės, gumą šokinėjom  biggrin.gif nu absoliutus vaikas buvau. Audringa jaunystė prasidėjo kažkur 17-likos. Bet visai į tuos laikus nenorėčiau grįžti, nežinau net išvis ar į kurį etapą norėčiau grįžti  g.gif .

aš vodkę jau tikrai gėriau ir marlboro raudonas rūkiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 27, 21:29)
mana diedas ne durnas-lieptu nestis atgal schmoll.gif taip paprastai neidursi ano. zodziu eina as pabliausiu jam, mazu paminkstes...

Tai tadu viską pati žinai ir rasi kelią kaip su juo susitarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 27, 21:25)

be proto katinus myliu verysad.gif

sad.gif Neliudet reikia, o dziaugtis. Grazu kai zmones myli gyvuniukus, kad ir katinukus... biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(egliosha @ 2011 01 27, 21:29)
mana diedas ne durnas-lieptu nestis atgal schmoll.gif taip paprastai neidursi ano. zodziu eina as pabliausiu jam, mazu paminkstes...

Egliosha... apie vaikus geriau galvok, o ne katinukus rolleyes.gif kidding wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 27, 21:29)
aš vodkę jau tikrai gėriau ir marlboro raudonas rūkiau  biggrin.gif

Vodkė ir Camelis geltonas buvo 17-19 metų laikotarpyje, nuo to laiko kokius 10 metų vodkės išvis net pauostyti negalėjau, samagono irgi lotuliukas.gif Bet per tą laikotarpį išragavom didelį asortimentą stipriųjų alkoholinių gėrimų, kaip beja ir cigarečių nuo primos karpomos be filtro iki tiems laikams be galo mandrų more ir dunkan mėtinių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 27 sausio 2011 - 21:35
QUOTE(style @ 2011 01 27, 22:29)
Tai kad va sad.gif Graudziai liudna. Mano bio laikrodis priestarauja, bet realiai nebegaliu-uzknisa totaliai keltis 6 ryto... Krentu kaip lapas... ****... Pyyyyyktas as...  lotuliukas.gif

Nu jo.. sudukas doh.gif
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 27, 22:29)
saulės akinius jau siunčiuos. bet va rėmelius rizikinga, nes nežinai, ar tiks. juk ten plotis tiksliai "groja". arba reikia būt išsimatavus lt tiksliai tą modelį ir tik tada užsakinėt.
aš vodkę jau tikrai gėriau ir marlboro raudonas rūkiau  biggrin.gif

Kokius siuntiesi ? bigsmile.gif
Ir as noriu akiniu nuo saules.. vis gaudau per isparduotuves.. bet man vis nepagauna doh.gif
No jo, gal akinius ir rizikinga.. ne visi gi ir tinka ax.gif
as tai vodke veliau pradejau gert.. pradzioj i trasa ejo alus ir sampe.. o rukiau pien carden.. ot laikai buvo bigsmile.gif o teko ir raudono malboro uztraukt.. ale uzteko keliu caparu.. gi nesveikai stiprios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 01 27, 21:32)
sad.gif Neliudet reikia, o dziaugtis. Grazu kai zmones myli gyvuniukus, kad ir katinukus...  biggrin.gif  4u.gif
Egliosha... apie vaikus geriau galvok, o ne katinukus rolleyes.gif  kidding  wub.gif  bigsmile.gif

kas is to grozio irnesakyk.gif mano pirstines grazios, ale jos dusios nesusildo ir t.t. ir pan. marazmai.
net apsiasarojau atsisedus, diedas pradejo teisintis, kad bute tikrai ner vietos ir nebus nei katinuku nei suniuku, tai sakau tai NIEKADA katinuko neturesim??? jis-nu taip iseina. va tada dudas paleidau.

vaiku atvirai pasakius nenoriu. diedas irgi. ale protas sako, kad reikia.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 27, 22:38)
vaiku atvirai pasakius nenoriu. diedas irgi. ale protas sako, kad reikia.

Turek.. tikrai nepasigailesi mirksiukas.gif kalba ta kuri vaiku visa gyvenima nemego..ir nenorejo.. tiesa sakant ir dabar svetimu nemyliu schmoll.gif O ir jie manes.. jaucia, kad mieles neturiu.. bet saviske dievinu.. jeigu ne mama ir MB jauciu po siai dienai nebuciau turejus vaiku.. nes visada buvau egoiste.. kuri myli save labiau negu kitus.. bet vaikas yra kazas tokio.. tai vienintelis dalykas zemej del kurio padaryciau bet ka.. ir mirciau del jos nesudvejojus wub.gif

va mano istorija.. http://www.supermama...?...=537821&hl=

Nu cia ne i tema varom visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 27, 21:47)
Turek.. tikrai nepasigailesi  mirksiukas.gif  kalba ta kuri vaiku visa gyvenima nemego..ir nenorejo.. tiesa sakant ir dabar svetimu nemyliu  schmoll.gif  O ir jie manes.. jaucia, kad mieles neturiu.. bet saviske dievinu.. jeigu ne mama ir MB jauciu po siai dienai nebuciau turejus vaiku.. nes visada buvau egoiste.. kuri myli save labiau negu kitus.. bet  vaikas yra kazas tokio.. tai vienintelis dalykas zemej del kurio padaryciau bet ka.. ir mirciau del jos nesudvejojus  wub.gif

Nu cia ne i tema varom visai  biggrin.gif

visos skaito jauciu biggrin.gif

paskaiciau. liudna del pradzios, o del pabaigos... dar labiau vaiku nenoriu. nebent su pilna narkoze gimdymo metu. bet kai pagalvoji, kad gimdymas tik gelytes palyginti su tuo, kad ta vaikeli reikia uzauginti, i pasauli isleisti, o jis tau simtus sykiu sirdi sudauzys... (nu gal ne simtus, bet as kai paziuriu i musu narkomanus ir pagalvoju ka ju mamos isgyvena...)
zodziu bus tai bus tie vaikai, mylesiu aisku, bet mane siaubas paima kai pagalvoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 27 sausio 2011 - 22:04
QUOTE(egliosha @ 2011 01 27, 22:19)
zmones help! kaip ikalbet dieda paimt katina??? nu zinokik jau vos ne bliaunu i katinukus ziuredama kaip noriu  verysad.gif

O aš jau nenorėjau, kai netekau pirmojo... Senas jau buvo, 17 metų, bet kaip gaila cry.gif O po mėnesio vyras tik šast ir atneša katinuką 2 mėnesių. Sakiau nei už ką nenoriu, negražus- ausys didelės, uodega ilga, pasišiaušęs, bet pabuvo kiek, išaugo, išgražėjo ir dabar svarbus šeimos narys lotuliukas.gif
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 27, 22:47)
Turek.. tikrai nepasigailesi  mirksiukas.gif  kalba ta kuri vaiku visa gyvenima nemego..ir nenorejo.. tiesa sakant ir dabar svetimu nemyliu  schmoll.gif  O ir jie manes.. jaucia, kad mieles neturiu.. bet saviske dievinu.. jeigu ne mama ir MB jauciu po siai dienai nebuciau turejus vaiku.. nes visada buvau egoiste.. kuri myli save labiau negu kitus.. bet  vaikas yra kazas tokio.. tai vienintelis dalykas zemej del kurio padaryciau bet ka.. ir mirciau del jos nesudvejojus  wub.gif

Nu cia ne i tema varom visai  biggrin.gif

Graži tavo istorija ir papasakojai taip vaizdingai thumbup.gif Didelis džiaugsmas turėti vaikų thumbup.gif

Robertėlis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 27, 23:01)
visos skaito jauciu biggrin.gif

paskaiciau. liudna del pradzios, o del pabaigos... dar labiau vaiku nenoriu. nebent su pilna narkoze gimdymo metu. bet kai pagalvoji, kad gimdymas tik gelytes palyginti su tuo, kad ta vaikeli reikia uzauginti, i pasauli isleisti, o jis tau simtus sykiu sirdi sudauzys... (nu gal ne simtus, bet as kai paziuriu i musu narkomanus ir pagalvoju ka ju mamos isgyvena...)
zodziu bus tai bus tie vaikai, mylesiu aisku, bet mane siaubas paima kai pagalvoju...

Eik.. man gimdyt lengviau negu isnesiot biggrin.gif
O siaip..vaikai labai neegoistinis zingsnis.. Bus kaip bus.. padarysiu viska, kad tik ja uzauginciau doru zmogum.. nu ir kad dievas sveikatos duotu.. ax.gif
Isvada dziaugiuosi, kad turiu vaika.. laime nereali.. aisku sirdis plysta kai serga.. bet vistiek dziaugsmo daugiau.. Nors daugiau nenoriu.. nzn ar kada turesiu dar.. ax.gif 4u.gif

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 27, 19:33)
ei tikrai noretum???  bigsmile.gif  g.gif
as neaa.....  rolleyes.gif

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 27, 19:46)
... tik smegenu mazokai buvo... ax.gif

Gerai dabar, kaip ten sako - moters tikrasis gyvenimas po 30 prasideda... Bet i 15 noreciau, tik su siandienos smegenim biggrin.gif

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 27, 20:20)
mano budas.. Prigirdai.. tada pazada diedas belin ka.. ryte kol pagiriotas imi uz kiausu KONKRCIAI.. viskas.. gaunu ko noriu  bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif oi gerai cia...

QUOTE(style @ 2011 01 27, 20:23)
O Bozeeeee!!!!  blink.gif  blink.gif  Kam Tau tas kasharas??  blink.gif  blink.gif  Ir be jo grazi... No way... No kitties in my house...  tongue.gif

Manes tai niekaip neikalbetum..  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti