Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 49 tema

Apklausa: Kurį “Twilight” filmo aktorių pakeistum kitu? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas vakaras...as jau po filmo...Uzsispyrele27, tai matyt dar vaziuoja namo biggrin.gif
user posted image
Trumpai...patiko...antra katra neziureciau...tik kino teatre, nes ten ir vaizdas ir garsas, o namie per TV ziurint, nebus efekto...musu Dzeimsas superinis ... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pimcute, su praejusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

15 -os as caca lialia buvau...rukyti nuo 18-os pradejau...berniukai rupejo, ale as, kaip Edvardas...tik po vestuviu...gerti, tai matyt rimtai nuo kokiu 30-ies...dazytis ir tai, taip nerimtai, nuo 25-iu, o dabar tai pastebejau, kad kuo toliau, tuo reciau dazausi...Egipto zeme turi vaikai, bet jau manau, gal ji pasenusi tapo, nes kokius 3 metus naudojama yra ir vis nesibaigia...
Beveik, kaip per ispazinti cia pavariau... biggrin.gif
Kaciuku nemegau ir visada sakiau, kad geriau 10 sunu, nei vienas katinas namie, bet...vaikams ju tetis padovanojo misinuka i persu katina panasu ( mazas buvo nesvietisko grozio) ir...jau 6 metai jis musu seimos narys...tiesa, as jo ant ranku neimu, nemegstu glostyti, bet man jis patinka ir tapo neatskiriama seimos dalimi... biggrin.gif
Papildyta:
2010 Zooey Magazine
user posted image

user posted image

Uz kadro...
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Grazus musu vyrukai/vampyriukai...ane ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Nika89 oro_buckis.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 28 sausio 2011 - 05:33
Labas rytas 4u.gif Daiva oro_buckis.gif Ko cia Robke uz galvos susieme rolleyes.gif Meila wub.gif
QUOTE(egliosha @ 2011 01 27, 21:19)
zmones help! kaip ikalbet dieda paimt katina??? nu zinokik jau vos ne bliaunu i katinukus ziuredama kaip noriu  verysad.gif

As myliu kates! wub.gif visus gyvnunus myliu! ax.gif
O del kaciu mylejimo, tai mano mama nekente kaciu, nu nepernese visiskai, negalejo ziuret i ju puse, zodziu buvo ziauru, bet kai atsitempiau 16kos kate tai zinokit taip viskas apsiverte, nu kardinaliai... smile.gif Man rodos pamilsti, bet ka, ka augini ir prisirisi, net prie ziurkeno smile.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 01 27, 21:29)
aš vodkę jau tikrai gėriau ir marlboro raudonas rūkiau  biggrin.gif

blink.gif STIPRU biggrin.gif
-------
Pimcute 4u.gif Su praejusiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
koks oras fainas, kol namie sedziu, sviesu, grazu, bet i lauka nosies kisti visai nesinori, nes speju iskart i varvekli pavirsiu biggrin.gif
Atsakyti
Rytas.. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 28, 01:18)
Labas vakaras...as jau po filmo...Uzsispyrele27, tai matyt dar vaziuoja namo biggrin.gif
user posted image
Trumpai...patiko...antra katra neziureciau...tik kino teatre, nes ten ir vaizdas ir garsas, o namie per TV ziurint, nebus efekto...musu Dzeimsas superinis ... biggrin.gif

Parvaziavau ir i lova biggrin.gif
Filmas... visai nieko, bet ziureti kino teatre.
Christinos Aguileros balsas... man patiko rolleyes.gif
Cam Gigandet buvo puikus wub.gif Vis dar negaliu pamirsti tu sausainiu... biggrin.gif
user posted image

user posted image

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2011 01 28, 10:05)
labas rytas  4u.gif
koks oras fainas, kol namie sedziu, sviesu, grazu, bet i lauka nosies kisti visai nesinori, nes speju iskart i varvekli pavirsiu  biggrin.gif

Jo... lauke blogai... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Joooooooooooooooo...salta... ax.gif
Meetininkes, tai susitikimo vieta ir laikas dar nenustatytas biggrin.gif
Ko laukiam? mastau.gif
As tada galiu pasiulyti, kur man patogu. hihihi.gif Cili picerija Madoje, Virsuliskese ...pasimatymo laikas 20 val.
( Vis kazkoks veiksmas...)
Kas kitur? ax.gif
Atsakyti
Šiąnakt baigiau skaityt BA.. Taip liūdna dabar, kad baigiau unsure.gif Lyg kažko netekus. Filmas dar taip toli, kad net neguodžia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 28, 10:37)
Cam Gigandet buvo puikus  wub.gif  Vis dar negaliu pamirsti tu sausainiu...  biggrin.gif
user posted image

Jo.. sitas tai gerulis.. wub.gif tiesiog tubulas bicius..

QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 28, 10:50)
Joooooooooooooooo...salta... ax.gif
Meetininkes, tai susitikimo vieta ir laikas dar nenustatytas  biggrin.gif
Ko laukiam?  mastau.gif
As tada galiu pasiulyti, kur man patogu. hihihi.gif  Cili picerija Madoje, Virsuliskese ...pasimatymo laikas 20 val.
( Vis kazkoks veiksmas...)
Kas kitur? ax.gif

eik jau eik lotuliukas.gif
Nzn .. gal i senamiesti varom... rolleyes.gif Jau geriau didziosios g. 5 Cilekas tadum bigsmile.gif
Ir kelinta...?
as tai mastau po myto.. nzn gal MB atvarys mano ir varyt i kluba biggrin.gif

QUOTE(dzasmina @ 2011 01 28, 10:56)
Šiąnakt baigiau skaityt BA.. Taip liūdna dabar, kad baigiau unsure.gif  Lyg kažko netekus. Filmas dar taip toli, kad net neguodžia verysad.gif

zinau ta jausma doh.gif Nesiparink.. su laiku praeis 4u.gif
Atsakyti
Naujokes....gundomes toliau mirksiukas.gif

Noel Fisher - Vladimir
user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 28, 11:01)
Nzn .. gal i senamiesti varom...  rolleyes.gif  Jau geriau didziosios g. 5 Cilekas tadum  bigsmile.gif
Ir kelinta...?

As tai atvira visiems pasiulymams, todel man sis tinka biggrin.gif
Del laiko...tai kiek pamenu Partizane rase, kad gali apie 20.30..tai panasiu laiku reikia gal ir orentuotis ...apie 20 val. gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 28, 11:01)
zinau ta jausma  doh.gif  Nesiparink.. su laiku praeis  4u.gif

Bėda ta, kad nežinau, ar noriu, kad praeitų biggrin.gif Nesveika mazochistė ax.gif

Naujokes....gundomes toliau Noel Fisher - Vladimir

Blondinas. Atmesta! biggrin.gif
Atsakyti