QUOTE(vilnera @ 2011 02 08, 13:01)
Zinot,jusu pasnekovas kazin ar pastebi-rasot jus su snypsciancionis raidemis,ar ne, taisyklingai ar nelabai. Svarbiau yra mintis,o ne jos israiskos forma.
Nelygu, koks pašnekovas : )
QUOTE(vilnera @ 2011 02 08, 13:01)
Svarbiau yra mintis,o ne jos israiskos forma.
Na vėlgi -
mens sana in corpore sano (sveikame kūne sveika siela) : )
QUOTE(vilnera @ 2011 02 08, 14:39)
Nemanau, kad rasymas visomis raidemis parodo meile (nemeile) kalbai. Isvis-slidi ta savoka man-meile kalbai..
Aš jau anąkart norėjau įmesti Jums straipsnio nuorodą, bet sudvejojau. Ir visgi, turėdama laiko ir noro, mestelkit
akį (bent nuo 3 psl.). Nors pagrindinė tema čia kiek kita, bet, man regis, taip taikliai užčiuopta ta lietuviškoji kalbinė duotybė! O jeigu dar į tai, kas parašyta, pažvelgtume be išankstinių šovinistinių neurozių ir su lengva savironija - tai kaipgi nesutikti su tuo, kad "kalba lietuviui yra daugiau negu kalba, jo gyvenamas kraštas daugiau negu tėvynė, kuri jam yra ir rojaus provaizdis. Lietuvį lietuviu daro kraujas ir kalba...."
QUOTE(vilnera @ 2011 02 08, 14:46)
Ir sakinys visada pradedamas didziaja..Jei jau baisinames..
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 08, 14:49)
tiesa, bet tai jau pasilieku sau

poetai rašo be skyrybos ženklų kai kurie, mažosiomis, tai aš prie jų
Ankstyvoje jaunystėje, kai dar maniausi esanti didžiai savita ir ypatinga asmenybė, tą ypatingumą realizavau didžiųjų raidžių nerašymu. Ir visai nemažai laiko prireikė susivokti, kokia žiopla tuomsyk buvau : )
QUOTE(Juodaakė @ 2011 02 08, 16:06)
Paskaičiau temą ir pagalvojau, kad visgi turbūt nėra kitos tokios tautos, kurioje būtų tiek nacionalistų ...
Drįstu teigti, kad apskritai nebūtų jokios tautos, jei joje nebūtų nacionalistų : ) Nacionalizmas ne visada turėtų skambėti kaip keiksmažodis, anaiptol.