QUOTE(daugvaikuciu @ 2011 02 06, 14:41)
Einant i darzeli,jus pateikiate pazyma,o joje parasyta,kad vaikai neskiepyti.Kai yra nors pora irasu,tai niekas nesinagrineja daugiau,bet kai nera ne vieno,jau atkreipia demesi.
Mano vyresnieji vaikai lanke darzeli tik 2 menesius,bet per juos atsirado tokiu aktyvisciu mamu,kurios surinko extra tvarka tevu susirinkima ir "tarkavo" mane,kad mano vaikai yra "vaiksciojantis uzkrato saltinis".Kadangi mano vaikai vis uzsikresdavo siaubingom pulingom slogom nuo tu amzinai serganciu ir grupeje vaistais girdomu "neuzkrato saltiniu",tai nusprendziau juos auginti namuose nei pastoviai tureti uzkrestus vaikus.
Mokykloje irgi pirmose klasese atsirado norinciu mamu protestuoti,bet negi ismes is mokyklos...Pasakiau,kad vaikai "alergiski" ir atsikniso.
Bet mamos tai suzino is "geradeju" aukletoju ir mokytoju,jos gi po dokumentus nesiknaisioja
nu nieko sau
o as apturejau pokalbi su vaiku gydytoja, pasakiau kad maziaus turbut nebeskiepysiu, tai pasake gerai, tik reik pasirasyti.Na ir pradejom kalbetis, paklausiau ar daug tokiu sako neee, labai mazai

pradejo pasakoti kaip viena mama neskiepyta vaika issiveze i JAV ir vajei kiek jis ten serga... paskui as pradejau pasakoti apie tuberkoliozes skiepa, sakau skandinavijos salyse tik socialines rizikos vaikus skiepija, ji man paantrino kad vat atejo berniukas 12 metu su tuberkulioze.Klausinejausi as apie poliomelita,tai sake ta liga ne tiek mirtina, kiek vaikai buna invalidais

Zodziu jinai sake kad cia tu skiepu atsisakymas tai hemeoatu ismislas, sako mamos viena straipsni paskaito ir jau nebeskiepija

Nu ka as zinau, kazkaip tokios dvejones po tokiu dalyku apima, ir atseit kad neskiepyti maziau serga irgi nesamone su alergijom taip pat, nu vienzo subalamutino mane