Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai (2 dalis)

DAR lyg turėčiau vienam žmogui g.gif

Vieta: Vilnius, Viršuliškių MADA
Kaina: rudens gėrybės arba koks kaimiškas moliūgas/sūris ax.gif
susisiekti per mob. 8 614 32421
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 22 rugpjūčio 2012 - 19:30
QUOTE(crazy woman @ 2012 08 16, 20:54)
Sveikos, žiūriu atgijo tema apie sliekiukus  ax.gif  Aš ir vis planuoju planuoju, bet aplinkui niekur nerandu  g.gif  Viena mama siule pasidalint prieš gerą mėn, bet pamečiau kontaktu...  blush2.gif  Gal kas Vilniuj turi perleist kokią saujelę?..  blush2.gif

matau vieta - Dzūkija, tai, jei pro man važiuosit - laisvai užsuskit wink.gif (šalia Trakų plento) -turiu jų nemažai biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje galetu padovanoti sliekiuku?
Atsakyti
sliekų vis dar yra cool.gif

Vieta: Vilnius, Viršuliškių MADA
Kaina: rudens gėrybės arba koks kaimiškas moliūgas/sūris ax.gif
susisiekti per mob. 8 614 32421 (vyro tel., nes mano remonte)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 03 rugsėjo 2012 - 18:30
Gal kas girdejote-zinote buta slieku isvyliojimui is komposto? Man vienas "dede" pasakojo, kd juos galima isvylioti su svogunu nuoviru, bet as praklausiau smulkmenas kaip ten reikia daryti blush2.gif

Noreciau keleta ju prisivilioti ir iskelti is komposto, kad per ziema rusyje augtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2012 09 05, 15:54)
Gal kas girdejote-zinote buta slieku isvyliojimui is komposto? Man vienas "dede" pasakojo, kd juos galima isvylioti su svogunu nuoviru, bet as praklausiau smulkmenas kaip ten reikia daryti  blush2.gif

Noreciau keleta ju prisivilioti ir iskelti is komposto, kad per ziema rusyje augtu  mirksiukas.gif

O tiesiog pakasinėjus prisirinkt neišeina? g.gif šiaip galima tiesiog pridėt vienon vieton kokių obuoliukų papuvusių ar dar kokio sliekų delikateso ir turėtų atšliaužt dalis jų paskanaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2012 09 05, 14:54)
Gal kas girdejote-zinote buta slieku isvyliojimui is komposto? Man vienas "dede" pasakojo, kd juos galima isvylioti su svogunu nuoviru, bet as praklausiau smulkmenas kaip ten reikia daryti  blush2.gif

Noreciau keleta ju prisivilioti ir iskelti is komposto, kad per ziema rusyje augtu  mirksiukas.gif

galima su medine lazda daužant į žemę, bet aš vilioju su papuvusiom daržovėm ax.gif
Atsakyti
Laikinai neturiu sliekų, šią naktį vėjas kažkaip pažeidė kibiro dangtį ir prilijo ir visi paskendo doh.gif

Crazy woman, atidedam kitam kartui, nes reik mėnesiuko kol turėsiu naujų
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 09 09, 13:23)
Laikinai neturiu sliekų, šią naktį vėjas kažkaip pažeidė kibiro dangtį ir prilijo ir visi paskendo doh.gif

Crazy woman, atidedam kitam kartui, nes reik mėnesiuko kol turėsiu naujų

ot tai bėdelė, vargšai sliekiukai.. O mes tai palauksim naujos kartos, kai turėsit duokit žinią smile.gif
Atsakyti
jau galvojau siand reik derintis susitikima su Lotari ir vat kad nori kokia nelaime sliekus istiko sad.gif
Atsakyti
Kad paskendo tai suprantama ir man taip buvo karta, bet va pas pazistamus pabego. Pavasari nusipirko visa kibiriuka , suleido i kompostine pilna maisto, o nesenai tikrino perkasinejo vos 2 sliekus aptiko g.gif Cia tai nesusipratimas kazkoks, labai matyt isrankus papuole - netas maistas pasirode ir fiuit per garda ir atia seimininkui verysad.gif
Atsakyti
Labutis, slieku augintojos biggrin.gif pribrendau ir aš jau šiam reikalui lotuliukas.gif Kol dukriukas buvo darželyje, tai šį ryt su vyreliu sumeistravom dėžę gyventojams. Trečiadienį vyras iš tėvų parveš tų sliekiukų, tai iškilo klausimas. Kaip jiems paruošti maisto pačiai pradžiai? Dėžė nemaža, pabandysiu vakare įkelti foto. Obuolių labai daug pas mus, bet nepyliau, nieko gero matyt iš jų, ir kaip suprantu nelabai mėgsta g.gif Primečiau kol kas pjautos smulkios žolės iš žoliapjovės, braskes ravėjau, tai irgi visus "ūsus" supyliau, kopūstų lapų, agurkų peraugusiu ir panašiai. Ar reikia kokios žemės truputį, pjuvenų ar panašiai? g.gif Turiu dvi dienas, tai reikia kažko primesti, kad turėtų jie kur pasislėpti ir ką valgyti ax.gif
Atsakyti