Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos 4u.gif
bandau jungtis prie jusu, nes man irgi visai patinka BT matavimo procesas thumbup.gif siaip mes dar stimuliuojam folikulus + leidziuosi ovuliacijai vaistus, geriu Duphastona, stebim viska echoskopu... tai BT matavimas tik patikrinimas, ar teisingai rodo biggrin.gif
pasirodau savo grafikeli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 31 sausio 2011 - 13:44
QUOTE(Amade @ 2011 01 31, 14:41)
Sveikos  4u.gif
bandau jungtis prie jusu, nes man irgi visai patinka BT matavimo procesas  thumbup.gif  siaip mes dar stimuliuojam folikulus + leidziuosi ovuliacijai vaistus, geriu Duphastona, stebim viska echoskopu... tai BT matavimas tik patikrinimas, ar teisingai rodo  biggrin.gif
pasirodau savo grafikeli ax.gif

sveika prisijungusi, linkiu cia ilgai neuzsibuti mirksiukas.gif ir greitai persikraustyti pas nestuke.gif o grafikelio tavo nerodo schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 01 31, 13:51)
sveika prisijungusi, linkiu cia ilgai neuzsibuti  mirksiukas.gif ir greitai persikraustyti pas  nestuke.gif o grafikelio tavo nerodo  schmoll.gif  bigsmile.gif

doh.gif blyn, kur uzeit, kad man ji rodytu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 31 sausio 2011 - 13:55
QUOTE(Amade @ 2011 01 31, 14:54)
doh.gif  blyn, kur uzeit, kad man ji rodytu?  g.gif

kaireje pasirinkimu juostoje yra My Home Page, nueini ten ir tada nukopijuoji nuoroda bigsmile.gif nes ten tavo grafikeli turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 01 31, 13:58)
kaireje pasirinkimu juostoje yra My Home Page, nueini ten ir tada nukopijuoji nuoroda  bigsmile.gif nes ten tavo grafikeli turi buti  mirksiukas.gif

Bandom... 4u.gif ar matosi? biggrin.gif tik man kazkaip is Celsijaus i kitus laipsnius permeta doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 31 sausio 2011 - 14:04
QUOTE(*chiquita* @ 2011 01 31, 12:51)
Nerida siunčiu daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oharos ir Coliukės grafikai irgi labai gražūs  4u.gif
Pas mane tai iš vis sumaišti, dar tokios ankstyvos O niekada nesu turėjus  doh.gif

ale pas tave ir DPO ilgas ohmy.gif doh.gif

QUOTE(Amade @ 2011 01 31, 14:01)
Bandom...  4u.gif  ar matosi?  biggrin.gif tik man kazkaip is Celsijaus i kitus laipsnius permeta  doh.gif  g.gif

sveika prisijungus 4u.gif
linkiu ilgai neuzsibuti 4u.gif

kiek laiko planuojate? kada stimuliuotis pradejot?
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 01 31, 15:01)
Bandom...  4u.gif  ar matosi?  biggrin.gif tik man kazkaip is Celsijaus i kitus laipsnius permeta  doh.gif  g.gif

aha, dabar jau matau thumbup.gif tai tu nusistatyk kad tau rodyti celcijus - eini i Account/Settings, paskui desiniau susirandi melynom raidytem Charting Profile/Options ir ten pasikeitusi issisaugai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 31, 14:08)
ale pas tave ir DPO ilgas ohmy.gif  doh.gif
sveika prisijungus  4u.gif
linkiu ilgai neuzsibuti  4u.gif

kiek laiko planuojate? kada stimuliuotis pradejot?

planuojam antras ciklas su stimuliacijom ax.gif
pirmasis buvo toks jau kaip ir garantuotas nestuke.gif biggrin.gif 18 DPO tempa issilaike, o NT neigiamas ir galiausiai mmm parejo doh.gif va ikeliu parodymui ax.gif
user posted image

QUOTE(Ziuokute @ 2011 01 31, 14:10)
aha, dabar jau matau  thumbup.gif tai tu nusistatyk kad tau rodyti celcijus - eini i Account/Settings, paskui desiniau susirandi melynom raidytem Charting Profile/Options ir ten pasikeitusi issisaugai  mirksiukas.gif

tai pas mane nustatyta Celsius. Ir ivedant duomenis irgi rodo Celsiju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 01 31, 14:17)
planuojam antras ciklas su stimuliacijom  ax.gif
pirmasis buvo toks jau kaip ir garantuotas  nestuke.gif  biggrin.gif  18 DPO tempa issilaike, o NT neigiamas ir galiausiai mmm parejo  doh.gif va ikeliu parodymui  ax.gif
user posted image
tai pas mane nustatyta Celsius. Ir ivedant duomenis irgi rodo Celsiju...  doh.gif

na tai dar karta palinkesiu neuzsibuti cia wink.gif

o dabar kaip rodo grafikas
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 31, 14:31)
na tai dar karta palinkesiu neuzsibuti cia wink.gif

o dabar kaip rodo grafikas

cool.gif aciu, gyveni ir mokaisi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 01 31, 12:51)
Oharos ir Coliukės grafikai irgi labai gražūs  4u.gif

ačiū... bigsmile.gif bet vis į diena po porą kart suduria papilvę.. verysad.gif

QUOTE(Zemil @ 2011 01 31, 10:51)
tu paziurek i savo I faze, gali ir nesiekti 37, juk ir taip aukstai pakilus smile.gif

na jo... blush2.gif tik bijau kad ryt jau leisiuos.. unsure.gif

QUOTE(Amade @ 2011 01 31, 14:17)
planuojam antras ciklas su stimuliacijom  ax.gif

linkim ilgai čia neužsibūti ir keliauti pas nestuke.gif .. sveikutė prisijungus... 4u.gif
Atsakyti
gavau tyrimo rezultatus telefonu - taip skubejau uzsirasyti, tai net pamirsau paklaust kokiais vienetais matuota.
Progesteronas - 40,7, Estradiolis - 287. Po darbo pasiimsiu lapeli, tada ziuresiu ar i normas isipaisau g.gif
gal gi kuri gali uzmest aki ir koki komenta parasyti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~lullaby~: 31 sausio 2011 - 16:00