Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

O man dabar toks klausimas iskilo?...Tai koks NT yra jautriausias?..ar 10 miu ar 30miu?..Kuris greiciau parodo nestuma?..,Mano drauge ryt darys NT ir manes klause del jautrumo,bet kad as pati jau pasimeciau doh.gif
O naujokelei linkiu ilgai cia neuzsibuti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 31, 15:56)
gavau tyrimo rezultatus telefonu - taip skubejau uzsirasyti, tai net pamirsau paklaust kokiais vienetais matuota.
Progesteronas - 40,7, Estradiolis - 287. Po darbo pasiimsiu lapeli, tada ziuresiu ar i normas isipaisau  g.gif
gal gi kuri gali uzmest aki ir koki komenta parasyti?  blush2.gif

Progesteronas, cia jau 2 fazej daraisi? g.gif skaiciukas tai labai grazus to Progesterono, Ovuliacija tikrai buvo thumbup.gif
apie Estradioli nesuprantu, bet jei normu ribose, tai vadinasi oki thumbup.gif va tik ka greit radau apie Estradioli - Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija.
Visiems hormonams svarbu, kuria ciklo diena daraisi, ir kokios normos butent tai ciklo fazei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 31 sausio 2011 - 16:04
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 31, 15:56)
gavau tyrimo rezultatus telefonu - taip skubejau uzsirasyti, tai net pamirsau paklaust kokiais vienetais matuota.
Progesteronas - 40,7, Estradiolis - 287. Po darbo pasiimsiu lapeli, tada ziuresiu ar i normas isipaisau  g.gif
gal gi kuri gali uzmest aki ir koki komenta parasyti?  blush2.gif

Progesteronas geras, O tikrai vyksta smile.gif
apie antraji nieko neismanau schmoll.gif
Zekit, ka BP pribraize biggrin.gif Nuemiau 17 CD tempa, nes gali buti ji ir netiksli, nes tada pavartojau vyno is vakaro
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2011 01 31, 16:03)
Progesteronas geras, O tikrai vyksta smile.gif
apie antraji nieko neismanau schmoll.gif
Zekit, ka BP pribraize biggrin.gif Nuemiau 17 CD tempa, nes gali buti ji ir netiksli, nes tada pavartojau vyno is vakaro

nu as irgi taip manyciau, nepriklausomai, kokia BT buvo 17 CD. Logiskai mastant po Ovuliacijos BT kad ir po biski bet kilt turi g.gif Svarbiausia apsidraudimui ND padaryti abiem atvejais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 31 sausio 2011 - 16:08
QUOTE(Amade @ 2011 01 31, 16:02)
Progesteronas, cia jau 2 fazej daraisi? 

taip, dariausi šiandien, 7 DPO smile.gif
džiugu kad bent O vyksta. Na grafikai ir nebuvo tokie verčiantys sunerimti. ale dabar faktas kaip blynas smile.gif

Zemil, as tai FF tikeciau. o pagal kitus pozymius paciai kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 31, 16:14)
džiugu kad bent O vyksta. Na grafikai ir nebuvo tokie verčiantys sunerimti. ale dabar faktas kaip blynas smile.gif

pati nezinau 22 CD maude kiauside, todel ir ND dar buvo, bet kokiu atveju rami, ar ta, ar kita diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 31, 16:14)

matai, kai kurie giniai i BT matavima ziuri kreivokai, neva tai nera labai patikimas ir teisingas metodas... Na, as irgi matuoju labiau is idomumo patikrinimui, ar tikrai BT rodo tai, ka matom ir kontroliuojam su ginium... Nes pvz kiek as esu darius Ovuliaciniu testu - nei vienas man neparode ovuliacijos, kuri 100% ivyko (Echo ir BT puikiai rode ovuliacija)...
As irgi norejau PRG siandien pasidaryt, ale patingejau ir pagailejau pinigu, nes ir taip aisku, kad O ivyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 31, 14:08)
ale pas tave ir DPO ilgas ohmy.gif  doh.gif

šiaip tai normalus 14dpo, bet praitą ciklą kažko užsitesė, turbūt dėl tų pačių stimuliacijos vaistų g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Prisiduodu ir as: http://www.fertility...com/home/31cab7
Pagaliau truputi pakilau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 31, 19:17)
Sveikutes,

Prisiduodu ir as: http://www.fertility...com/home/31cab7
Pagaliau truputi pakilau  ax.gif

Lygintant su vakar dienos BT tai ne toks jau ir truputis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 01 31, 17:20)
Nes pvz kiek as esu darius Ovuliaciniu testu - nei vienas man neparode ovuliacijos, kuri 100% ivyko (Echo ir BT puikiai rode ovuliacija)...

kaip įdomiai, aš pirmą kartą pradėjau darytis OT, žiūrėsiu ar man parodys g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 01 31, 18:41)
kaip įdomiai, aš pirmą kartą pradėjau darytis OT, žiūrėsiu ar man parodys  g.gif  g.gif

kokie zmoneeess thumbup.gif thumbup.gif
as arba su tais OT testas elgtis nemokejau, arba jie irgi vienoms rodo, kitoms - ne biggrin.gif BT irgi ne pas visas buna tokia, kaip tuetu... as Fertility megstu nueit i nestukiskus grafikus paziuret. Nu tai irgi ju visokiausiu pilna doh.gif tai arba kai kurios nelabai kruopsciai matuoja, o gal tiesiog ju organizmai kitokie 4u.gif
Atsakyti