Zemil , gal pagaliau ir tu paseksi Lekitros pavyzdziu
Lekitra ir cia sveikinu , pagalaiu
dabar saugok save ir pilvinuka
jau laikas butu
QUOTE(lekitra @ 2011 02 04, 14:50)
Sveikos, mergaites
kelis ciklus matvau BT pas jus, pries pora menesiuku nutraukiau matavima, gal kas prisimenat mane
siryt mano BT 37,1 ir vaizdelis

kelis ciklus matvau BT pas jus, pries pora menesiuku nutraukiau matavima, gal kas prisimenat mane
QUOTE(neirida @ 2011 02 04, 16:52)
Lekitra ir cia sveikinu , pagalaiu
dabar saugok save ir pilvinuka
jau laikas butu 
abejoju
pamatavau pazastyje tempa, gtai 36.9 ir sloga mane uzpuole, as sergu matyt ir BT va grazi uz tai
lekitra, patys didziausi sveikinimai,super.Saugok save ir zirniuka...O jau NT grazumas...
QUOTE(angel08 @ 2011 02 03, 22:44)
tai ir galvoju kad po vizito arba padesiu taska ir vilsiuosi D malones,arba operuosiuos, o kaip noreciau kad ivyktu stebuklas 
Angel,
Labai tave palaikau ir didžiuojuosi už tokius drąsius žingsnius ir sprendimus
Pati gyvenime su sveikata turėjau didžiulių problemų ir jau medikai rankom skėsčiojo, bet va-radau tokį kuris pašalino bėdas, pastatė ant kojų
Gero vizito ir lauksiu gerų naujienų
Sveikos, as berods trecia cikla matuoju BT zymiuosi babyplan'e viska. Pries tai man gerai nusibraukdavo O bruksnys,o dabar pagal temperatura jau turejo buti nubrauktas seniausiai...
Pabandziau i FF susivesti viska ten is karto parode ta diena kaip ir OT rode. Gal cia sutrikimas koks babyplan'o? Man juo patogiau naudotis.
Beje lekitra sveikinimai, lengvo nesiojimo
Pabandziau i FF susivesti viska ten is karto parode ta diena kaip ir OT rode. Gal cia sutrikimas koks babyplan'o? Man juo patogiau naudotis.
lekitra Sveikinimai Kaip dziaugiuos!!
QUOTE(Kentaure @ 2011 02 04, 19:54)
Sveikos, as berods trecia cikla matuoju BT zymiuosi babyplan'e viska. Pries tai man gerai nusibraukdavi O bruksnys,o dabar pagal temperatura jauturejo buti nubrauktas seniausiai...
Lygiai taip pat Baby planas antra menesi grybauja ir man
LEKITRA
didziausi sveikinimai nu kokia sauni zinia
saugok save ir lelyte
Aiu SUMANIOJI uz siltus zodzius,pati stebiuosi is kur tiek ryzto pas mane
Aiu SUMANIOJI uz siltus zodzius,pati stebiuosi is kur tiek ryzto pas mane
QUOTE(Kentaure @ 2011 02 04, 19:54)
Sveikos, as berods trecia cikla matuoju BT zymiuosi babyplan'e viska. Pries tai man gerai nusibraukdavo O bruksnys,o dabar pagal temperatura jau turejo buti nubrauktas seniausiai...
gal gali grafikeli imest
Labas
Viskas cia grazu
ir as laukiu ir kazkaip nezinau dar taip nebuvo, bet kazkokia nuojauta turiu, kad tureciau pamatyti kazka
To ir linkiu
Tai kur tas NT?
Nu pagaliau OT teigiamas
Pamenam pamenam tamsta
Nuosirdziausi sveikinimai
QUOTE(Puk @ 2011 02 04, 10:46)
Viskas cia grazu
QUOTE(agiute @ 2011 02 04, 10:54)
ir as laukiu ir kazkaip nezinau dar taip nebuvo, bet kazkokia nuojauta turiu, kad tureciau pamatyti kazka
QUOTE(ohara @ 2011 02 04, 11:46)
QUOTE(Zemil @ 2011 02 04, 11:57)
as jau buciau NT padarius su tokiu grafiku
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 04, 12:59)
Labas rytas merginos neseniai is lovos pakilau pasirodau as su savo "daug" zadanciu BT grafikeliu http://www.babyplan.ru/profile/93151
Nu pagaliau OT teigiamas
QUOTE(lekitra @ 2011 02 04, 15:50)
Sveikos, mergaites

Pamenam pamenam tamsta
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 02 04, 23:39)
Nu pagaliau OT teigiamas
bet zinok nejauciu, kad butu buvusi O