Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Zemil @ 2011 02 05, 08:07)
Labas rytas
praddesiu laukti mm smile.gif

O tau visad tokiu metu pradeda kristi?Gal dar anksti laukti mmm

QUOTE(riberte @ 2011 02 05, 08:25)
labas rytas

Tavo BT labiau mane pradziugino nei maniske biggrin.gif

QUOTE(agiute @ 2011 02 05, 08:39)
as tai jau apsiraminau biggrin.gif nuojautos dingsta biggrin.gif nes strena pradejo vakar skaudet, taip, kad nieko gero..

O strenas mausti gali ir prie gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 02 05, 11:46)
labas rytas mergytes smile.gif  oi kiek graziu grafikeliu  thumbup.gif  thumbup.gif  laukiu nt gadinimo rezultatu II
kaip manot ar gine galejo suklysti kad man O dar nebuvo,pas ja buvau 25 d.ji patikino kad O tikrai yvykusi pries kokia pora dienu. o ir ov testai jau buvo neigiami. ir tas kausmas 12cd ,tai vis tik manau kad teisingai uzdejau linijuke. ka manot.
nes siand jau galvojau krisiu ir lauksiu mmm,bet i tai nelabai panasu
http://www.babyplan.ru/profile/58300

nu net nezinau ar galetu suklysti, visgi echoskopu ziuri, kokie tie folikulai subliuske - ne, o ta 12 diena gal tiesiog augo, uztat ir jutai tuos skausmelius, na cia galima diskutuot daug, bet kokia ta teisybe vienas D tezino...
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 02 05, 10:51)

aciukas mergyt mirksiukas.gif as ir uz tave laikau kumstukus
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 02 05, 11:51)
O tau visad tokiu metu pradeda kristi?Gal dar anksti laukti mmm
O strenas mausti gali ir prie gero biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man abu kartus kai buvau pastojusi maude strenas ir pilveli lygiai taip pat kaip pries mmm,tai ir laukiau ju,bet taip ir nepasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 02 05, 11:55)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man abu kartus kai buvau pastojusi maude strenas ir pilveli lygiai taip pat kaip pries mmm,tai ir laukiau ju,bet taip ir nepasirode smile.gif

abejoju mergaites 4u.gif nu tebunie dar intriga biggrin.gif bet sakau man visada taip buna 7 dienos pries mm, paima kazkas ir suspaudzia strena, tik mm pareina paleidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 02 05, 09:39)
nu Oharos tikrai  thumbup.gif grafikiukas, kad tik gero atnestu 4u.gif

jau atnešė.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2011 02 05, 10:23)
jau atnešė....  wub.gif

sveikinu, kodel taip paslaptingai biggrin.gif wub.gif
Man kaip kada BT pradeda kristi, kartais 2 dienos iki mm, kartais ta pacia diena sulaukiu, mano faze 12 DPO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemil: 05 vasario 2011 - 10:27
QUOTE(ohara @ 2011 02 05, 12:23)
jau atnešė....  wub.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ar gerai supratau???????????
turi teigiama nt?????????????????
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2011 02 05, 09:23)
jau atnešė....  wub.gif

Dek savo tobulybe i SM paroda bigsmile.gif Parodyk visoms koks grafikelis turi buti lotuliukas.gif
Atsakyti
Atnešė gražuolis grafikiukas gražuoli man į pilvelį... thumbup.gif wub.gif paslaptingai nes laukiau ar ryškės juostelės.. norėjau palaukt... pažiūrėt o ne pult ir nusivilt,davar augism būsim stiprus ir dyyydeli.. wub.gif

BT:

user posted image

NT:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2011 02 05, 12:30)
Atnešė gražuolis grafikiukas gražuoli man į pilvelį...  thumbup.gif  wub.gif  paslaptingai nes laukiau ar ryškės juostelės.. norėjau palaukt... pažiūrėt o ne pult ir nusivilt,davar augism būsim stiprus ir dyyydeli..  wub.gif

BT:

user posted image

NT:

user posted image

nuostabu,patys didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=ohara,2011 02 05, 12:30]
Atnešė gražuolis grafikiukas gražuoli man į pilvelį... thumbup.gif wub.gif paslaptingai nes laukiau ar ryškės juostelės.. norėjau palaukt... pažiūrėt o ne pult ir nusivilt,davar augism būsim stiprus ir dyyydeli.. wub.gif

didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti