Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Zemil @ 2011 01 29, 10:26)
o Tikrai buvo smile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif jūsų visų tokie užtikrinti žodžiai tikrai priverčia patikėt.. wub.gif

QUOTE(angel08 @ 2011 01 29, 10:29)
paziurek ,mano bt irgi iskart nepakilo i aukstumas gine sake kad O turejo buti apie 12-13 cd ir pagal skausma tai pajauciau,o dabar va net kur,tik kad is to jokios naudos verysad.gif

o ką,stebuklų gi būna,tikrai būna.. mirksiukas.gif vakar turėjau svečių mylimų tokių ir draugė ji jau septintam mėnesiuke pasakojo apie kaimynę kuri 2 metus nepastojo, Usonienė vis sakė kad gimdoj kažkokia pertvara buvo, kažkokius ten vis tyrimus darė, operacijas, nu nlb supratau ten daug pasakojo,bet esmė tame kad pastojo ir kai gimdė sako kokia pertvara?? blink.gif tik pinigus lupo... g.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 01 29, 10:29)

bet kaip užkaitai... thumbup.gif wub.gif ir aš taip nroiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2011 01 29, 12:35)
bigsmile.gif  thumbup.gif  jūsų visų tokie užtikrinti žodžiai tikrai priverčia patikėt..  wub.gif
o ką,stebuklų gi būna,tikrai būna..  mirksiukas.gif  vakar turėjau svečių mylimų tokių ir draugė ji jau septintam mėnesiuke pasakojo apie kaimynę kuri 2 metus nepastojo, Usonienė vis sakė kad gimdoj kažkokia pertvara buvo, kažkokius ten vis tyrimus darė, operacijas, nu nlb supratau ten daug pasakojo,bet esmė tame kad pastojo ir kai gimdė sako kokia pertvara??  blink.gif  tik pinigus lupo...  g.gif
Papildyta:

bet kaip užkaitai... thumbup.gif  wub.gif  ir aš taip nroiu... lotuliukas.gif

ir as taip pagalvojau kad jie visai jokios jokios vilties nesuteikia ,kad tik pinigeliu is musu ismelzti. o tokios istorijos tikrai ikvepia vilties wub.gif stebuklu vadinasi tikrai buna.
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 29, 10:38)
ir as taip pagalvojau kad jie visai jokios jokios vilties nesuteikia ,kad tik pinigeliu is musu ismelzti. o tokios istorijos tikrai ikvepia vilties  wub.gif  stebuklu vadinasi tikrai buna.

tikkkrai būna,nes ten du metus pinigus kišo kišo.. kaip taspats taip taspat,o nusispjovė vieną dieną į visas Usonienes ir ką po dviejų ciklų ir vaikelis, ir išnešiojo gražiausiai.. gimė 4200gr. burbuliukas... nuostabaus grožio, wub.gif sakė jau net nebetikėjo kad bus kažkas... wub.gif tikrai stebuklų būna..tik reikia jais tikėti,o kai tikrai tikrai tiki, nuoširdžiai tiki jie visada išsipildo.. visada... wub.gif ir visos Disnėjaus animacinės pasakos tikrai iš nieko nesukurtos,tikrai tikiu stebuklais ir gandrų malone.... wub.gif
Atsakyti
Laba ryta, http://www.fertility...com/home/325a93
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2011 01 29, 10:44)

nu kaip tu man patinki.. thumbup.gif kaip gražu.. user posted image
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2011 01 29, 12:44)

labai grazu wub.gif
Papildyta:
[quote=ohara,2011 01 29, 12:42]
tikkkrai būna,nes ten du metus pinigus kišo kišo.. kaip taspats taip taspat,o nusispjovė vieną dieną į visas Usonienes ir ką po dviejų ciklų ir vaikelis, ir išnešiojo gražiausiai.. gimė 4200gr. burbuliukas... nuostabaus grožio, wub.gif sakė jau net nebetikėjo kad bus kažkas... wub.gif tikrai stebuklų būna..tik reikia jais tikėti,o kai tikrai tikrai tiki, nuoširdžiai tiki jie visada išsipildo.. visada... wub.gif ir visos Disnėjaus animacinės pasakos tikrai iš nieko nesukurtos,tikrai tikiu stebuklais ir gandrų malone.... wub.gif
giliai sirdy ir as stebuklais tikiu,todel ir nerimstu taip ir negaliu prisiverst patiketi kad pasak VERB turim vos viena %
pirm skambinsiu vanagui gal jis sutiks mane operuoti ax.gif
Atsakyti
labukas, ohara , coliuke , grazus grafikiukai, mano irgi grazus, tai neistveriau dariau NTbet neigiamas nzn kokio stiprumo is kinietisku parsiusti, kaskokie ,
nebesulaukiu kuo uzsibaigs viskas 50 ant 50 vistiek tikiu kad pasiseks, noriu greiciau kad kaskas ivyktu, sunku su ta kantrybe man kai istyso ciklas bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 29 sausio 2011 - 12:37
Labas rytas,

Gavau liniją šiandien: http://www.fertility...com/home/31cab7
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 29 sausio 2011 - 12:56
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 29, 12:50)
Labas rytas,

Gavau liniją šiandien: http://www.fertility...com/home/31cab7
ax.gif

sutinku smile.gif
Atsakyti
Sumi, visai thumbup.gif tavo tas istiselis atrodo
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2011 01 29, 15:34)
Sumi, visai  thumbup.gif tavo tas istiselis atrodo

Na pamatysim ar bus lemta testukas kad nerode tai gal dar ankstoka 9 DPO jei ziuret pagal grafikeli g.gif
Grazus man mano grafikelis , ryskus skirtumai tarp faziu biggrin.gif blush2.gif blush2.gif Bus palengvejimas kai pagaliau kaskas ivyks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 29 sausio 2011 - 15:36
QUOTE(Sumi @ 2011 01 29, 16:35)
Na pamatysim ar bus lemta testukas kad nerode tai  gal dar ankstoka 9 DPO jei ziuret pagal grafikeli  g.gif 
Grazus man mano grafikelis , ryskus skirtumai tarp faziu  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif Bus palengvejimas kai pagaliau kaskas ivyks  bigsmile.gif

kad grazus tai niekas nedrysta gincyti, bet kad tas grozis visada visom baigtusi nestuke.gif va cia tai butu dar graziau thumbup.gif bet linkiu kad tau jis pasibaigtu nestuke.gif
Man sis ciklas paskutinis kaip matuoju BT, sakiau trenksiu viska i kampa ir gyvensiu be matavimu, gal greiciau apnestesiu, nes kai matuoji tai su kiekviena diena stresas, o neduok dieve dar antroj fazeje ima ir pakrenta doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti