Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

užsiregistravau fertility tinklapyje, kur ten reikia rašyti temperatūrą, nebeprisimenu, matavausi prieš 4 metus.... blush2.gif ir kaip ta grafiką išmeta? ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 01 30, 13:21)
tai kad man jokio kraujo nebuvo  schmoll.gif kaip buna baltos kremines isskyros tai cia rausvos buvo ir viskas  rolleyes.gif bet BT pries tai nebuvo pakilusi normaliai, kad galetu nusileisti  lotuliukas.gif

Nzn, as to mmm nepavadinciau...
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 30, 14:23)

dabar norejau jusu paklaust del hormonu tyrimu  blush2.gif
ar verta man 7DPO darytis prg ir estradiali, kai likusius daryciau naujam cikle 3 CD. ar galima juo sbus vertinti bendrai, kai ciklai skirsis? ar laukti naujo ciklo ir darytis pirmiau 3 CD o po to 7DPO? paprotinkit kvailele  doh.gif

Lullaby, kodel gi neverta, as taip ir dariausi, gydytoja nieko nesake, kad blogai, manau, kad drasiai gali 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 01 30, 13:14)
užsiregistravau fertility tinklapyje, kur ten reikia rašyti temperatūrą, nebeprisimenu, matavausi prieš 4 metus.... blush2.gif ir kaip ta grafiką išmeta? ačiū  mirksiukas.gif

prisijungi, eini i chart, ten duoda kalendoriu. pasirenki data ir isivedi duomenis wink.gif

QUOTE(agiute @ 2011 01 30, 14:05)
Lullaby, kodel gi neverta, as taip ir dariausi, gydytoja nieko nesake, kad blogai, manau, kad drasiai gali 4u.gif  4u.gif

aciu lb uz atsakyma smile.gif vadinas ryt nusileisiu kraujo truputi smile.gif
Papildyta:
vipa gavau smile.gif
nu super smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(Kristut @ 2011 01 30, 13:35)
Laba ryta,

Aš pasigirsiu, kad nei kylu nei leidžiuos, šiandien rytą dariau NT, bet neigiamas wink.gif Tačiau BT ir pojūčiai dar mano pusėj - laukiu toliau  4u.gif
Tikrai, kad užtikrintas kilimas į viršų  thumbup.gif  wub.gif

Isvis jokio jokio vaiduokliuko?

Zemil, liux, kad pakilai 4u.gif

Ziuokute, nu ir man neatrodo, kad toks tepliojimas butu mm g.gif

Kazkoks liudesys be priezasties mane puola g.gif Jau savaite vis neatsiginu. Galvoju, gal del nutraukto maitinimo (MP) hormonai pasvyravo g.gif

Tad bandau sau nuotaika keltis NT pirkimu biggrin.gif Turesiu ka gadinti kita cikla biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukeee @ 2011 01 30, 14:21)
Nzn, as to mmm nepavadinciau...

Galetum jau ir NT panaudoti blush2.gif Manau, turetum ka grazaus jau parodyti ax.gif
Atsakyti
Sveikutės...oro_buckis.gif

Oj mergytės laikykit šturvalus nepasiduokit... lotuliukas.gif

QUOTE(coliukeee @ 2011 01 30, 11:11)

nu kas per grožis.. wub.gif

pasirodau ir aš savo kopiką.. hihihi.gif

http://www.fertility...com/home/326a55
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2011 01 30, 16:08)
Sveikutės...oro_buckis.gif

Oj mergytės laikykit šturvalus nepasiduokit...  lotuliukas.gif
nu kas per grožis..  wub.gif

pasirodau ir aš savo kopiką.. hihihi.gif

http://www.fertility...com/home/326a55

Ir pas pacia grozis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 01 30, 15:37)
Ir pas pacia grozis  bigsmile.gif

a kad kažkokia nesamonė... kyla po truputi nepatinka man taip.. būtu op ir viršui o čia kopia kopia,kaži ką prikops.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 01 30, 15:59)
Laba diena  4u.gif
Isvis jokio jokio vaiduokliuko?

Jokio, matos tik ta vieta, kur turetu but antra juostele, bet cia jau gaunas slieku ieskojimas lotuliukas.gif

QUOTE(ohara @ 2011 01 30, 16:43)
a kad kažkokia nesamonė... kyla po truputi nepatinka man taip.. būtu op ir viršui o čia kopia kopia,kaži ką prikops..  lotuliukas.gif

Kopi kaip i kalna thumbup.gif Niu gal prikopsi koki gera dalyka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 30, 16:10)
Kopi kaip i kalna  thumbup.gif Niu gal prikopsi koki gera dalyka  wub.gif  thumbup.gif

tikrai kad koooopiu, ne kaip pas visas op ir sėdi 37,1 ar daugiau.. o čia..vos kruta vos juda.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2011 01 30, 17:15)
tikrai kad koooopiu, ne kaip pas visas op ir sėdi 37,1 ar daugiau.. o čia..vos kruta vos juda..  blush2.gif

Svarbiausia, kad i virsu, o ne zemyn thumbup.gif As kai pasiziurejau laimingu grafikeliu, tai su daug mazesne BT nei 37 buna pastojusiu... thumbup.gif Geriausia nesukti galvos, nukreipt mintis kita linkme ir nepastebesi kaip mmm veluojant jau NT gadinsi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 30, 16:17)
Svarbiausia, kad i virsu, o ne zemyn  thumbup.gif As kai pasiziurejau laimingu grafikeliu, tai su daug mazesne BT nei 37 buna pastojusiu...  thumbup.gif Geriausia nesukti galvos, nukreipt mintis kita linkme ir nepastebesi kaip mmm veluojant jau NT gadinsi  thumbup.gif

tas ir svarbiausia,šia taisykle ir vadovaujuosi,o jei pradės krist tai neliūdėsiu.. reiškia taip turi būt.. blush2.gif 4u.gif gyvenimas nesustoja,o progų ir ciklų dar daugggg... ax.gif
Atsakyti