Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (2)

Tiesą sakant nelabai prisimenu ką ten kalbėjom - streso buvo, visgi pirmas interview ne tik angliškai bet apskritai - kiek dirbus tiek per pažintis. bet klausė tokių klausimų kaip man kaip būsimai menedžerei padės darbas pas juos, reikėjo įvertint save iš visų pusių. tikrino mano motyvuotumą, pasitikėjimą savo jėgom ir pan. kalbėjom po kokia dvim minučių. aišku buvo ir lyrinių nukrypimų apie lėktuvus, norvegijas ir panašiai. bet abu labai malonūs, tik kad kalba naudodami labai daug žodžių ir labai greitai, tai kartais reikdavo interpretuot ką jie ten nori pasakyt.
o dėl to darbo apie projektus, tai nesiūlo nieko, prašo pasakyt ko noriu iš jo, o aš nelabai žinau kaip čia per daug neužsiplėšt ir nenusivertint blush2.gif paskaičiavau kad ir su 15 per valandą nepundai lieka pinigėlio su 40 valandų.
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2011 02 08, 13:48)
Nesuprantu, kodel vieni gauna kokius 7 rimtus pasiulymus, o kiti is viso nieko negauna. Nuo ko tai priklauso...

Sekme, CV ir motyvacinio patrauklumas smile.gif
Atsakyti
Na, nebent turi patirties daug, kurios jiems reikia, o tu beletristikų ir kūrybos bet kas gali prirašyti ar sumaketuoti tą savo CV ir motyvacinį...
Atsakyti
Daugiausiai vis tik manau lemia sėkmė, didžioji dauguma ten pat ir labai panašiai siunčia, nieko čia kažko tokio nesugalvosi ir kažko kažkur ypatingo nerasi. Aišku kai kam pasiseka ir būtent - pasiseka smile.gif. Vargu ar čia ką nors pagal kažkokius gebėjimus atsirenka, juk nėra kaip jų realiai patikrinti, o ir darbai beveik visi tokie, kur kažkokių ypatingų gebėjimų tikrai nereikia smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Sonderberg @ 2011 02 08, 12:39)
O Edas kam nors atrase, kad gavo uzpildyta sutarti?  g.gif

Kolkas ne. wink.gif Klausiau plc, tai sakė, kad jeigu gavai užpildytą sutartį, tai jau turi darbą. Labai maža tikimybė, jog gali tavęs atsisakyti ar dar kažkas. wink.gif Davė dabar vėl kelis lapus, tai bandysiu pildyti.
Atsakyti
QUOTE(tagatis @ 2011 02 08, 15:51)
Kolkas ne. wink.gif Klausiau plc, tai sakė, kad jeigu gavai užpildytą sutartį, tai jau turi darbą. Labai maža tikimybė, jog gali tavęs atsisakyti ar dar kažkas. wink.gif Davė dabar vėl kelis lapus, tai bandysiu pildyti.

As ir siandien PLC buvau, jau beveik uzpildziau tuos lapus, nesiu i univera smile.gif Sake man, kad pries mane buvo keli ateje taip pat su situo darbo pasiulymu, tai nupasakojo, kad patikimas tas Edas, darbo salygos geros ir t.t. smile.gif Pats ne Kaune buvai?
Atsakyti
Vilniuje. smile.gif Geri apie jį atsiliepimai, tai tikrai nenuvils. Tau dar skype neina? biggrin.gif
Papildyta:
O kam tu į univerą eisi? Gal nebuvai pažymos atnešęs, jog mokaisi? wink.gif Kiek supratau, tai ten tos dalies nebūtina pildyti, jeigu turi pažymą apie studijas. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tagatis @ 2011 02 08, 16:25)
Vilniuje. smile.gif Geri apie jį atsiliepimai, tai tikrai nenuvils. Tau dar skype neina? biggrin.gif

Ne, dar nesusiremontavau biggrin.gif Manau cia bus pulkelis musu, kur pas ji vaziuoja, tai bus galima ir del apgyvendinimo galvot kazka kooperuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as_vaiva @ 2011 02 08, 13:51)
paskaičiavau kad ir su 15 per valandą nepundai lieka pinigėlio su 40 valandų.

Nu jeigu tau 15 baksu per valanda dar mazai, tai nezinau kokio darbo tau reikia...
Atsakyti
Jo, man irgi sitas juokingai uzkliuvo biggrin.gif
QUOTE(ms_lovet @ 2011 02 08, 15:48)
Nu jeigu tau 15 baksu per valanda dar mazai, tai nezinau kokio darbo tau reikia...

Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2011 02 08, 13:48)
Nesuprantu, kodel vieni gauna kokius 7 rimtus pasiulymus, o kiti is viso nieko negauna. Nuo ko tai priklauso...

Aš labai norėčiau žinot šitai,nes kitaip ne sėkme paaiškint negaliu, bet gal ką ne taip rašau:/
Atsakyti
QUOTE(tagatis @ 2011 02 08, 14:51)

Tai ir sakiau, kad bereikalo pergyveni.

QUOTE(Sonderberg @ 2011 02 08, 15:14)
As ir siandien PLC buvau, jau beveik uzpildziau tuos lapus, nesiu i univera smile.gif Sake man, kad pries mane buvo keli ateje taip pat su situo darbo pasiulymu, tai nupasakojo, kad patikimas tas Edas, darbo salygos geros ir t.t. smile.gif Pats ne Kaune buvai?

Klausiau ir as PLC Kaune, turejo atsiliepimu apie ji, apgyvendinima blogai gan tik ivertine, bet vel neaisku ko ten kas tikejos, salygos tikrai geros, man asmeniskai patiko. Gal biski uztruksiu del paso, nes sena turiu, reikia keistis i nauja, neva JAV reikia tu su atpsaudais pirstu kur buna ir panasiai.
Atsakyti